Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Én egy 37xx-es Atommal szerelt Dell Venue tabletet használok néha (hosszú történet, a lényeg az, hogy vagy az asztali gép előtt használom ki a wow előtt eltöltött holtidőt, vagy lusta vagyok előkeresni a tabletet, és iphone-ról netezek még itthon is), abban is csak 32GB az eMMC, szóval a benne lévő 64 GB-os microSD kártyát hazsnálom háttértárnak, arra tökéletes. Programot nemigen telepítettem rá, Hearthstone-t játszottam rajta egy darabig, az SD-n volt telepítve, nem tűnt assúnak. Jellemzően egyébként az egész rendszer úgy ahogy van, jóval gyorsabb és gördülékenyebb, mint a Core2Duo-s HP laptopom, amit aztán ennek kapcsán most már vagy 2 éve elő sem vettem, vagy csak párhavonta.

Az igazi az lenne, ha le tudnék végre jönni a WoW-ról (bár már így is nagyon kazuár-üzemmódban vagyok, pár naponta egy-másfél óra van rá, szóval akár be is szüntethetném végre), és meg lehetne szüntetni az asztali gépet, játékra úgyis ott a konzol, iternetezésre meg kb bármi jó.
e=mc2: Netflix marha jól néz ki tévén *, nekünk a Sony okostévén van beépített lejátszó hozzá, dedikált Netflix és lejátszó gombokkal a távirányítón, azért elég feelinges onnét tolni. Bár a home server is ott vana tévé mellett, azon is fut Kodi/XBMC, ami elvileg szintén kezeli a Netflixet, de ugye ahhoz sem árt egy vezeték nélküli billentyűzet, hogy távirányítsd.
* Ahogy olvasgatom az első magyar tapasztalatokat, sokat panaszkodnak, hogy csak 720p a Netflix HD-je, nem tudom, hogy ez most piacspecifikus, vagy a konkrét filmtől, sorozattól függ, vagy valami egyéb dolog van mögötte, én ilyet nem tapasztaltam, itt gyönyörű fullHD kép van, szemben az Amazon Prime agyontömörített HD-jával, meg azzal, hogy ők gyakran SD-ben adják a cuccokat, a HD-ért meg van pofájuk az előfizetési díj mellett még külön pénzt kérni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- További aktív témák...
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest