Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én ismertem személyesen, igaz csak kétszer találkoztunk. Viszont ahogy sokaknak, a "virtuális" életem mindennapi része volt, vagy akár csak telefonvégen, de ott volt. Nem volt egyszerű srác, de a szíve nagyon a helyén volt. Sokszor segítettük egymást a lehetőségeinkhez képest, egy ideig egy területen dolgoztunk, küldözgettem neki a dokumentációkat, anyagokat, aztán amikor munkanélküli lettem, akkor az elsők között ajánlkozott, hogy beadja az önéletrajzom. De akkor is végig velem izgult, amikor a Hondát vettem, sőt, le is nyomozott pár autót, megmentve engem néhány rossz vételtől. Filmek, technika, foci, autó, utazás, Németország, sok közös érdeklődési kör volt és lehetett rá számítani.
Nekem is kattog az agyam, de az a rohadt életszerűtlen ebben az egészben, hogy nagyon nehéz megfogni a veszteséget, mert "csak" az internet. Hogyan magyarázod meg akárkinek, vagy akár csak magadnak, hogy miért érzel űrt, miért érzel veszteséget valaki kapcsán, akinek "csak" a karaktereit olvastad többnyire, soha nem söröztél vele, nem mentetek együtt moziba, nyaralni, grillezni, balcsizni... De csak arra jutok, akárhonnan is nézem, hogy az a "csak" az baromira nem a valóságot tükrözi, rá kellett döbbenjek, hogy magam sem gondoltam volna, de a valóság az, hogy rendkívül sokmindent megosztunk itt egymással, róla is sokkal többet tudok, mint a napi kapcsolataim 90%-ról.
Most legutóbb ő keresett engem még augusztusban, lehet, hogy tiszta hülyeség, de megkért, hogy kutassak fel neki egy filmet BD-n. Bár sikerült aludnom pár órát hajnaltájt, nekem is ezen kattogott az agyam egész éjjel, így amikor fél 8 magasságában jött az automata értesítés, hogy elérhetővé vált ez a bizonyos BD az egyik privát trackeren, félkómás állapotban nyúltam, hogy húzom át emlékeztetőbe, hogy majd később elküldjem neki. Aztán berobbant az agyamba az emlék és akkor úgy igazán szíven ütött az egész, ami azóta is tart...

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest