Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- iOS alkalmazások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Á hagyjuk srácok, nem megy ez
Vagy csak szimplán nem értitek mire irányul a kérdésem. A hangsúly nem azon van, hogy el kellett volna-e cserélnem vagy sem. Hanem azon hogy ti mit tennétek a helyemben, vagy mennyire tartjátok helyesnek azt amit most teszek. (fiók visszaszerzése) Különben meg most is ugyanúgy megtenném. Sőt már megtettem máskor is. Már több fiókot is vettem és adtam is el. Nem volt gond. Ez is a kölcsönös bizalmi elven működik. Kb. olyan mint amikor a jobbkezes utcánál, csak jobbra nézel el. Szóval ezt a részét hagyjuk. Köszönöm, de nem erre irányult a kérdés/felmérés.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy csak szimplán nem értitek mire irányul a kérdésem. A hangsúly nem azon van, hogy el kellett volna-e cserélnem vagy sem. Hanem azon hogy ti mit tennétek a helyemben, vagy mennyire tartjátok helyesnek azt amit most teszek. (fiók visszaszerzése) Különben meg most is ugyanúgy megtenném. Sőt már megtettem máskor is. Már több fiókot is vettem és adtam is el. Nem volt gond. Ez is a kölcsönös bizalmi elven működik. Kb. olyan mint amikor a jobbkezes utcánál, csak jobbra nézel el. Szóval ezt a részét hagyjuk. Köszönöm, de nem erre irányult a kérdés/felmérés.