Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Á hagyjuk srácok, nem megy ez
Vagy csak szimplán nem értitek mire irányul a kérdésem. A hangsúly nem azon van, hogy el kellett volna-e cserélnem vagy sem. Hanem azon hogy ti mit tennétek a helyemben, vagy mennyire tartjátok helyesnek azt amit most teszek. (fiók visszaszerzése) Különben meg most is ugyanúgy megtenném. Sőt már megtettem máskor is. Már több fiókot is vettem és adtam is el. Nem volt gond. Ez is a kölcsönös bizalmi elven működik. Kb. olyan mint amikor a jobbkezes utcánál, csak jobbra nézel el. Szóval ezt a részét hagyjuk. Köszönöm, de nem erre irányult a kérdés/felmérés.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Crimson Desert
- Spórolós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Motoros topic
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy csak szimplán nem értitek mire irányul a kérdésem. A hangsúly nem azon van, hogy el kellett volna-e cserélnem vagy sem. Hanem azon hogy ti mit tennétek a helyemben, vagy mennyire tartjátok helyesnek azt amit most teszek. (fiók visszaszerzése) Különben meg most is ugyanúgy megtenném. Sőt már megtettem máskor is. Már több fiókot is vettem és adtam is el. Nem volt gond. Ez is a kölcsönös bizalmi elven működik. Kb. olyan mint amikor a jobbkezes utcánál, csak jobbra nézel el. Szóval ezt a részét hagyjuk. Köszönöm, de nem erre irányult a kérdés/felmérés.