- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
27500 - 27401
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
-
Verus
senior tag
csak Neked, hogy ne legyél annyira csalódott :
"Az emberiség haladó százmilliói, az egész világ haladó erői nagy tisztelettel emlékeznek meg a világ első proletárállamának megteremtője, az emberiség nagy tanítója és vezére, Vlagyimir Iljics Lenin születésének 100. évfordulójáról. Ünnepel ma az egész haladó világ, hiszen a földkerekség legtávolabbi pontján sincs már olyan hely, ahol ne ismernék ezt a nevet: Lenin. Ez a név a világ dolgozóinak fáklyája, vezércsillaga lett: Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog az emberiség szívében és agyában örökké, s élni fog a leninizmus - korunknak, a kapitalizmusból a szocializmusba való átmenet korszakának marxizmusa. A leninizmusról azt mondhatjuk ma, amit Lenin mondott a marxizmusról annak idején: ez a tanítás mindenható, mert igaz."
„A sikerek egyik kézzelfogható bizonyítéka, a szocializmus szülötte ez a pusztából nőtt város is, amelynek történelmi jelentőségű névadó ünnepségére összegyűltünk. Ez a napfényes, egyre épülő, nagy jövő előtt álló város a szocializmus városa. Minden létesítménye a felszabadulás után épült és nagyszerűen példázza a nemzetközi összefogást is. A város és hatalmas üzemeinek jövője azt valósítja meg, azt érzékelteti, amiről Lenin álmodozott, az ő tanításai, ma is érvényes útmutatásai nyomán épül és halad előre. Mi mégis úgy érezzük, hogy nagy-nagy megtiszteltetés és előlegezett bizalom nyilvánul meg abban, hogy pártunk és kormányunk méltónak találta e várost a nagy Lenin nevének viselésére.”
Háh, Leninváros. Érdekes egyébként, mert ez a város nem indult akkora hanyatlásnak a rendszerváltás idején mint pl Miskolc. Szerintem legalábbis. Itt tönkrement a kohó, ott virágzik a TVK, Barcikán meg a BC. Miskolcon meg semmi nem maradt. Éljen Lenin nem tudok mást mondani.

tildy: Igen, kinek mi az objektív és éppen kinek az alfelét nyaldossuk éppen.

-
Thrawn
félisten
-
Janoska26
addikt
-
Bash
őstag
"Az emberiség haladó százmilliói, az egész világ haladó erői nagy tisztelettel emlékeznek meg a világ első proletárállamának megteremtője, az emberiség nagy tanítója és vezére, Vlagyimir Iljics Lenin születésének 100. évfordulójáról. Ünnepel ma az egész haladó világ, hiszen a földkerekség legtávolabbi pontján sincs már olyan hely, ahol ne ismernék ezt a nevet: Lenin. Ez a név a világ dolgozóinak fáklyája, vezércsillaga lett: Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog az emberiség szívében és agyában örökké, s élni fog a leninizmus - korunknak, a kapitalizmusból a szocializmusba való átmenet korszakának marxizmusa. A leninizmusról azt mondhatjuk ma, amit Lenin mondott a marxizmusról annak idején: ez a tanítás mindenható, mert igaz."
„A sikerek egyik kézzelfogható bizonyítéka, a szocializmus szülötte ez a pusztából nőtt város is, amelynek történelmi jelentőségű névadó ünnepségére összegyűltünk. Ez a napfényes, egyre épülő, nagy jövő előtt álló város a szocializmus városa. Minden létesítménye a felszabadulás után épült és nagyszerűen példázza a nemzetközi összefogást is. A város és hatalmas üzemeinek jövője azt valósítja meg, azt érzékelteti, amiről Lenin álmodozott, az ő tanításai, ma is érvényes útmutatásai nyomán épül és halad előre. Mi mégis úgy érezzük, hogy nagy-nagy megtiszteltetés és előlegezett bizalom nyilvánul meg abban, hogy pártunk és kormányunk méltónak találta e várost a nagy Lenin nevének viselésére.”
Üdv kukac barátom!
Fontos megbeszélnivalóm lenne veled, legyél szíves keress meg, ha drága időd engedi. IM lenne a legalkalmasabb kommunikációs csatorna.

-
tildy
nagyúr
Csak egy kis off a mai sajtóból:
"Lenin valószínűleg még csak nem is Iljics, vagyis apja nem Ilja Uljanov volt. Továbbá egyetemet sem végzett - állítja a forradalmárról április 22-i születésnapja alkalmából megjelent számos írás egyike.
Korábban már kiderült, hogy az Auróra ágyúi nem dördültek el, és nem történt meg a Téli Palota ostroma sem, továbbá valójában nem is a Finn-öbölnél bujkáló Lenin vezényelte az eseményeket........"Forrás: Észak-Magyarország
Na már most, akkor a történelem könyvek is hazudnak és miért is kellett ennyi hazugságot tanítani?

A történelemkönyvek mindig hazudnak: legtöbbször egyoldalúan (pl. győztes vesztes) oldalról mutatják be az eseményeket, korántsem objektíven.
:1848ban tudomásom szerint nem nyertünk
Vagy mégis?
-
1010
őstag
mmmmm
de finomat ebédeltmzsömle közt rántott hús meg retek

otthon majd lesz nagy főzés
-
NoLF
veterán
"...hiszen a földkerekség legtávolabbi pontján sincs már olyan hely, ahol ne ismernék ezt a nevet: Lenin."
ez elég bátor kijelentés azért, simán meg tudnám cáfolni.
-
Janoska26
addikt
-
fokukac
nagyúr
"Lenin valószínűleg még csak nem is Iljics, vagyis apja nem Ilja Uljanov volt. Továbbá egyetemet sem végzett - állítja a forradalmárról április 22-i születésnapja alkalmából megjelent számos írás egyike.
Korábban már kiderült, hogy az Auróra ágyúi nem dördültek el, és nem történt meg a Téli Palota ostroma sem, továbbá valójában nem is a Finn-öbölnél bujkáló Lenin vezényelte az eseményeket........"Forrás: Észak-Magyarország
Na már most, akkor a történelem könyvek is hazudnak és miért is kellett ennyi hazugságot tanítani?

-
Racecam
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
Bubu79
addikt
Kedves Hold. Betegnek tűnsz - a színed sem az igazi és mintha a szemed is forogna - hajolj csak közelebb a monitorhoz, hogy láthassam vérben forognak-e

És ha már vizsgálódunk, a nyelved is kinyújthatnád - ha ezt látjuk:
, akkor sürge keresd fel kezelőorvosod, gyógyszerészed 
Üdv egyébként

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Janoska26
addikt
-
Verus
senior tag
1. Minden megcáfolható.
2. A semmiből nehéz személyi kultuszt faragni.Ezek szerint mégis lehet. De most nem értem, mi értelme rácáfolni a történelemre? Teljesen mindegy már hogy volt mint volt, megtörtént és kész.Nem?
-
venember83
nagyúr

1. Minden megcáfolható.
2. A semmiből nehéz személyi kultuszt faragni. -
Thrawn
félisten
-
Racecam
nagyúr
-
Bubu79
addikt
Kínai. Remélem ma a taknyos gombát kihagyják...
Ööö... Kínai? Taknyos gombával? Az jó? Vagy a kínai taknyos?
Sorry, kicsit nehezen nyiladozik elmém sötétje - pihent vagyok, mint John Rambo a harmadik ébren töltött nap után a hegyekben

Szép napot Mindenkinek

-
Thrawn
félisten
-
Verus
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
Racecam
nagyúr

Azért ne keseredj el nagyon, a jóságos Mikulás létezik!!
És ezt nem a történelem könyvekből tudom.
-
Verus
senior tag

-
1010
őstag
lehet veszek könzerves lencsét
amibe néha pátkány vagy egér husika vanvagy norbi féle féreges rizst
vagy egy oldal szalonnát

-
venember83
nagyúr
-
NoLF
veterán
-
Janoska26
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
-
1010
őstag
mindjárt ebéd idő

mit ebédeljek várom a javaslatokat

-
Janoska26
addikt
épp azon vagyok

fokukac: ,,!,,
bagoly-veréb szisztéma 
-
fokukac
nagyúr
-
NoLF
veterán
nefürgyéle, viszont szokjále.

szerk: akkor hajrá. én szept 30-án tettem le, azóta kb 1 dobozzal nyomtam el, ilyenolyan bulik alkalmával, mert ugye az alkoholhoz hozzátartozik. de amúgy no cigi, és buliban is igyekszem megállni nagyon.
-
Janoska26
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
Verus
senior tag
Kár , de ez van. Az őszinteség kifizetődő, de sokmindent kicsit másképp mondunk mint ahogyan gondoljuk. Erről bezséltem csak.
Te sem mondod oda a főnöknek, ha épp azt gondolod róla hogy egy altáj-fej, mégha azt is gondolod. Erre gondoltam.
De ha te minden pillanatban azt mondod ki , amit gondolsz, akkor egy nagyon erős személyiség vagy.
nolf: üss engem

Másképp persze, vannak azért bizonyos határok, gondolok itt az altáj-fej megnevezésre.
Én a kiindulási téma miatt kicsit félreértelmeztem.fokukac: Már nem dohányzik senki az országban, aki nézte a szombat esti műsort.

-
fokukac
nagyúr
az a nagy kérdés, h KINEK a boncolására...
mert ha az ember a saját boncolására hivatalos, még szép, h nem megy el...

Pedig megláthatná, milyen szép fekete a tüdeje a cigitől
-
bolondember
MODERÁTOR
Köszike!
Nem terveztem, hogy ma hosszabb időre elmegyek otthonról.
Boncolásra mehettem volna, de az nem az én világom, úgyhogy inkább itthon maradtam. Tanulok, meg pihenek.az a nagy kérdés, h KINEK a boncolására...
mert ha az ember a saját boncolására hivatalos, még szép, h nem megy el...

-
tildy
nagyúr
Kár , de ez van. Az őszinteség kifizetődő, de sokmindent kicsit másképp mondunk mint ahogyan gondoljuk. Erről bezséltem csak.
Te sem mondod oda a főnöknek, ha épp azt gondolod róla hogy egy altáj-fej, mégha azt is gondolod. Erre gondoltam.
De ha te minden pillanatban azt mondod ki , amit gondolsz, akkor egy nagyon erős személyiség vagy.
nolf: üss engem

-
NoLF
veterán
úristen de felkúrt egy kedves hölgy az egyik önkormányzatnál. úristenúristenúristen ütnöm kell.
bolond: még jó hogy elmegy, csak nem tud róla.
Tildy: háhá, ez jó
sosem bántanék egy nőt... -
tildy
nagyúr
Hát tényleg nem értem.

tildy: Most azért mondanék más mert megbántom? Hát, előbb utóbb úgyis az a vége, szóval ez is egy szélmalomharc. Inkább lehet érte utálni meg bármi, de ami a szívemen az a számon. Illem ide illem oda.
Kolombusz: Jó reggelt! Reggel még az volt, vagyis 2 órája, de most már fúj a csúnya, rossz, hűvös szél. Úgyhogy tessék felöltözni. Ja, és ha nem húztad fel a rolót akkor plusz infó: El van borulva, elég esőre álló idő van.
Nem rről beszéltem, mindegy.
-
Verus
senior tag
Köszike!
Boncolásra mehettem volna, de az nem az én világom, úgyhogy inkább itthon maradtam. Tanulok, meg pihenek.Kicsit morbid program lett volna.

Tildy:Akkor meg én nem értem, bocs.
-
(Kolombusz)
veterán
Hát tényleg nem értem.

tildy: Most azért mondanék más mert megbántom? Hát, előbb utóbb úgyis az a vége, szóval ez is egy szélmalomharc. Inkább lehet érte utálni meg bármi, de ami a szívemen az a számon. Illem ide illem oda.
Kolombusz: Jó reggelt! Reggel még az volt, vagyis 2 órája, de most már fúj a csúnya, rossz, hűvös szél. Úgyhogy tessék felöltözni. Ja, és ha nem húztad fel a rolót akkor plusz infó: El van borulva, elég esőre álló idő van.
Köszike!
Boncolásra mehettem volna, de az nem az én világom, úgyhogy inkább itthon maradtam. Tanulok, meg pihenek. -
Verus
senior tag
Hát tényleg nem értem.

-
NoLF
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
Szép reggelt!
Verus! Jó idő van kint?

Még nem keltem ki az ágyból, a roló meg le van húzva. -
tildy
nagyúr
Mondjuk az, hogy önmagának is hazudik, becsapja önmagát?
Vagy amásik dolog , hogy nem akar a másiknak fájdalmat okozni, netalán az illem miatt visszafogja magát?!
gondolom te is mondtál már oylat, mikro legszívesebben azt mondtad volna qrvaélet, hogy : a manóba. -
Racecam
nagyúr
-
Verus
senior tag
-
Janoska26
addikt
-
NoLF
veterán
-
Verus
senior tag
-
Racecam
nagyúr
Nem a kiszámíthatóságról volt szó, vagy arról, hogy előre tudjuk mit fog tenni. Inkább arról, hogy amit mond és amit tesz illeszkednek-e egymáshoz.
-
Janoska26
addikt
hát nem éppen, Én konkrátan a Te különlegességi szintedre gondoltam

bár a sörös is közel áll a valósághoz
-
Verus
senior tag
De minnél jobban odafigyelünk a másikra, annál kiszámíthatóbb lesz. Ez sem jó, ha már mindnet tudunk a másikról és túl egyértelmű mit fog tenni, válaszolni akkor már nem lesz olyan érdekes sem.Bátyus: Most éppen nem a Te sör nélküli napjaid számáról volt szó

-
Janoska26
addikt
-
Racecam
nagyúr
Te különleges vagy, de ezt eddig is tudtuk.

A kulcs az előző hozzászólásodban a "valamilyen szinten" kifejezésben van..

Jancsi: Igaz, de egy elég ritka szint.

-
burgatshow
veterán
Najó. Negyed óra múlva indulok jog ZH-t írni. Imádkozzatok, mert ha sikerül teljesítenem, legalább 60%-ra, akkor jöhet az ajánlott 4-es.
Egyébként főbb témakörök:
- államigazgatás
- település/főváros/kisebbségi önkormányzati szervek
- egyéb más hatósági szervek
- minisztériumok
- és végül a legcombosabb: a KET (Közigazgatási Eljárási és Szolgáltatási Törvény)Kicsit fosok, noha tegnap egész nap azt a szart tanultam.
Legalább a gyakorlati ZH-m már meg van belőle, illetve a két beadandóból az egyik.
-
Verus
senior tag
Én szerintem kiszámítható vagyok. Végülis minden nő az valamilyen szinten.
Én nem szoktam olyat mondani amit nem úgy gondolok vagy nem akarok. Most minek áltatnám a másikat? Felesleges. -
Racecam
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Verus
senior tag
megsúgom, még tegnap este felhívtam

tekintsünk el a klasszikus előítéletektől ("a nők mindig teljesen mást mondanak, amit gondolnak"
) és vegyük úgy, hogy amit mondott, úgy van... szóval azt mondta, hogy örül, hogy felhívtam.
jövő héten újra találkozunk (neki addig mindenféle határidős project és hétvégi teambuilding van
, de utána
).tbs: én is ezt mondtam magamnak, mielőtt megnyomtam volna a "call" gombot. ld. Back to the future.
Jancsika: tenkjú, úgy imádom, amikor fel akarsz dobni.
nem, mindezek nem új dolgok, legalább két hete tudok róluk, én mondtam a jövő hetet.Na akkor a jövőhétre tessék szépen készülni
Ha nem úgy gondolta volna amit mondott, akkor nem megy következő randira. 
-
venember83
nagyúr
-
Tim82
félisten
további szép napot mindenkinek, ellépek melóba...

-
tbs
addikt
-
NoLF
veterán
-
Janoska26
addikt

tekintsünk el a klasszikus előítéletektől ("a nők mindig teljesen mást mondanak, amit gondolnak"
) és vegyük úgy, hogy amit mondott, úgy van... szóval azt mondta, hogy örül, hogy felhívtam.
jövő héten újra találkozunk (neki addig mindenféle határidős project és hétvégi teambuilding van
, de utána
).tbs: én is ezt mondtam magamnak, mielőtt megnyomtam volna a "call" gombot. ld. Back to the future.
nem, mindezek nem új dolgok, legalább két hete tudok róluk, én mondtam a jövő hetet.Ha mindenféle határidős baromságra hivatkozik akkor nem bizakodnék annyira, szvsz csak le akar rázni

más, most hallottam:
-Van egy kaméleonom. Nemtom milyen 7 éve nem láttam

-
Tim82
félisten

, de utána
nem, mindezek nem új dolgok, legalább két hete tudok róluk, én mondtam a jövő hetet. -
tbs
addikt
-
Verus
senior tag
-
pussy_cat
tag
Aranyosak vagytok minyájan, tudtam, hogy itt egy pici mosolyt fogok kapni...
Hogy mi történt leírni képtelen vagyok, de ígérem összeszedem magam. Még nem fogtam fel...Csapos: Te kismadár! hamm békáplák
Tbs: Kicsit komolyabb...
-
Tim82
félisten
szépjóreggelt...

-
Janoska26
addikt
Foggallmám sinncs.
de még a goglinak sem

-
kicsitomi88
őstag
-
NoLF
veterán
Kiáltvány a pékekhez!
Kedves pékek! Elõször is, basszátok meg a ''finom, ropogós'' zsömléiteket.
Szeretnék néha olyan zsömlét enni, ami nem reccsen szét egy kiló
morzsává, ha beleharapok, nem olyan összeaszott, mintha eleve
háromnaposnak sütötték volna, és nem csak héja van, hanem bele is.
Velem együtt nyilván sokan vannak még így. Nem értem, mibõl
gondoljátok, hogy mindenki imádja, ha éles kenyértörmelék vagdalja szét
az ínyét evés közben? Puha, finom zsömlét akarunk!Másodszor, basszátok meg a mazsolát. Az emberek fele utálja a mazsolát.
Mi, az emberiség ezen fele rühelljük, hogy nyakig kell túrnunk az
uzsonnánkban, ha a túrós táskát anélkül akarjuk élvezni, hogy minden második
falatnál édes-nyálkás, összeaszott szõlõszemekre harapnánk. A túrós
táska az túrós, és nem mazsolás, a hétszentségit már neki! Tessék
egyszer megpróbálni mazsolamentes túrós táskát gyártani. Dõlni fognak
a vevõk.. Nem, ne értetlenkedjetek, hogy hát az meg milyen, az úgy nem
az igazi. Igenis kurva sokan szeretnének mazsolamentes péksüteményt.
Le a mazsolával! Áruljatok külön mazsolást és mazsolamentest. Nagy siker lenne!(Zárójelben jegyzem meg, a cukrászok is megbaszhatják a mazsolájukat,
a somlói galuska is sokkal jobb lenne nélküle.)Továbbá és harmadszor, kedves cukrászok: basszátok meg a porcukrot is.
Szeretnék egyszer úgy megenni egy péksüteményt, hogy nem fulladok meg,
és nem kell utána órákig porolgatnom a ruhámat. Az se lenne rossz, ha
azt is érezném, mit eszem, és nem csak a tömény cukrot.Végül pedig tiltakozom a mákos rétes megszüntetése, és mindenféle
undorító aszalt gyümölcsökkel (meggy, stb) való kiagyusztálása ellen!
Van mákos rétes, és van mákos-meggyes, ami két külön dolog, és ha én
mákost kérek, akkor nem akarok bele se meggyet, se káposztát,
se mazsolát. Világos?Amíg követeléseim nem teljesülnek, utálni fogom a pékeket.
Hülye pékek! Hülye pékek!jó reggelt mindenkinek.
mi az a kiagyusztálás? ez hol használatos?
-
1010
őstag
csúnya reggelt

-
Janoska26
addikt
Én is ne aggódj, az asszony addig állítgatta a telefonját este, hogy sikeresen nem ébresztett ma reggel, úgyhogy ennek örömére bevihettem melózni
De legalább kaptam háromszögszendvicset, ilyen gyrospitába vagymi
Jól megisettem, fincsi vót
Szevasztok jányok, Nyuszi és akik mégnemvótakdemostmárvannak, a Danubiuson Szőke Kapitány nyomja
-
kicsitomi88
őstag
-
tbs
addikt
Kiáltvány a pékekhez!
az ínyét evés közben? Puha, finom zsömlét akarunk!Másodszor, basszátok meg a mazsolát. Az emberek fele utálja a mazsolát.
Le a mazsolával! Áruljatok külön mazsolást és mazsolamentest. Nagy siker lenne!(Zárójelben jegyzem meg, a cukrászok is megbaszhatják a mazsolájukat,
a somlói galuska is sokkal jobb lenne nélküle.)Továbbá és harmadszor, kedves cukrászok: basszátok meg a porcukrot is.
azt is érezném, mit eszem, és nem csak a tömény cukrot.Végül pedig tiltakozom a mákos rétes megszüntetése, és mindenféle
Hülye pékek! Hülye pékek!A mazsolás/gyümölcsös követeléseiddel nem értek egyet, de a többit támogatom.
(Kevés az idézőjel. Akkor.
)Puszi_ket:
Ballábas kelés egy átforgolódott éjszaka után..? Vagy komolyabb... -
Racecam
nagyúr
-
csapos2
addikt
Kiáltvány a pékekhez!
Hülye pékek! Hülye pékek!Csupa báj és kellem volt ez az írás, komolyan mondom, jól esett olvasni. Nem ismertem, igaz nem is kerestem rá. Köszönöm.
Cicus: Ha szeretnéd kismadár leszek és felfalhatsz. ;-))
-
pussy_cat
tag
Szép reggelt mindenkinek!
Bár ez a nap lesz a leg rosszabb nap az életemben, egy nagyon rossz éjszaka után...
-
kicsitomi88
őstag
Kiáltvány a pékekhez!
Hülye pékek! Hülye pékek! -
Verus
senior tag
Jó reggelt!

Süt a nap, kellemes az idő, kellemes az illata a virágoknak, kellemes napnak nézünk elébe.

-
Racecam
nagyúr
lassan felkelhetnétek...

Jó reggelt!

Fél ötkor keltem, úgyhogy amikor ezt írtad már rég a buszon voltam.

-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
vidám reggelt mindenkinek.
említettem már, hogy utálom a friss, ropogós zsemlét? lásd még: kiáltvány a pékekhez.
-
bolondember
MODERÁTOR
Pálinkás jóreggelt

IIletve jó éjszakát - Bolondnak is többek közt, meg nekem is lassan
Szóval Mindenki ossza be., hogy mi rá a megfelelő

Épp, hogy hazaérek, mikor hirtelen egy villanásra lettem figyelmes az ablak felől, majd pár másodpercre rá ( talán kettő sem volt, tehát olyan messze nem lehetett ) jött egy robbanásszerű zaj is - szétnéztem, de semmi nem lángol, mindenhol van világítás ( gondoltam hátha a távolban sorjázó 120kV-os távvezetékeknél történt valami ), úgyhogy majd kiderül, hogy mi szált el...
Remélem Mulder és Scully ügynökök jönnek majd nyomozni, mert hiszen az igazság odaát van - állítólag...hát, csak kicsi pihi lesz - kis másodállás, aztán majd déltöl pihi...

Nyugodt éjszakád volt-e?
-
Bubu79
addikt
Pálinkás jóreggelt

IIletve jó éjszakát - Bolondnak is többek közt, meg nekem is lassan
Szóval Mindenki ossza be., hogy mi rá a megfelelő

Épp, hogy hazaérek, mikor hirtelen egy villanásra lettem figyelmes az ablak felől, majd pár másodpercre rá ( talán kettő sem volt, tehát olyan messze nem lehetett ) jött egy robbanásszerű zaj is - szétnéztem, de semmi nem lángol, mindenhol van világítás ( gondoltam hátha a távolban sorjázó 120kV-os távvezetékeknél történt valami ), úgyhogy majd kiderül, hogy mi szált el...
Remélem Mulder és Scully ügynökök jönnek majd nyomozni, mert hiszen az igazság odaát van - állítólag... -
Janoska26
addikt
-
tiv83us
veterán
-
bolondember
MODERÁTOR
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Kávé tejjel cukorral és kellemes nappal!

-
Janoska26
addikt
lassan felkelhetnétek...

Szólítottál Kisgazda?
Jóreggeltet Huszárok!!! 
marsu: Azt mingyá, most épp zabálok
-
bolondember
MODERÁTOR
lassan felkelhetnétek...

Új hozzászólás Aktív témák
-
27500 - 27401
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 MAX 32/1TB 32 GPU Astro (2) (39 ciklus 97% akku)
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U - Utolsó darab - AKCIÓ! - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550 R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 GDDR6 Be QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. lányoknak mégjobban

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de utána

Mondom: