Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
remélem mindenki olvassa rendszeresen a privát üzeneteit

-
pussy_cat
tag
Ez nem önsajnálat, nem nyámnyiláskodás...
Jön és kész, ha megyek előre, ha nem akarok csak egy helyben maradni. Bár ez nem szokásom és akik igazán ismernek tudják, hogy ha már sírok nagy baj van. Most meg abba sem tudom hagyni...
Nem túl kellemes, ha a főnököd előtt a könnyeidet nyelve, magadat náthásnak mutatva dolgozol... -
sekli
addikt
joreggelt! Hegyeshalomtol mar rogton fizetos az osztrak A2 nem tudja valaki...?
-
ladybug
őstag
Nem napok óta tartó siránkozásról beszélünk, hanem arról, hogy jól esik kisírni magunkból a fájdalmat, de néha az örömet is.
Sőt, az is meglehet, hogy néha napokig előtör, és ki kell adnod magadból. Azt mondod jártál már így, akkor viszont megértheted, hogy min megy keresztül. Nem értelek...
-
NoLF
veterán
érzéketlen, faragatlan tuskó, igazi kőbunkó. ez vagyok én.
azért hogy nekeverjük össze a szezont a fazonnal, nem lenézem a hölgyet, csak nem értem hogy mitől lesz jobb ha azt csinálja amit. az hogy nem értek valamit és szeretném ha elmagyarázná, szerintem nem említhető egy lapon azzal, ha lenézem.
azért ne kezdjünk már itt nolfot ölni csak azért mert véleményt nyilvánít, esetleg kíváncsi, ha azt a maga paraszt módján is teszi...
-
tildy
nagyúr
Tényleg bunkó vagy
Nem kicsit.Okokat nem mondom, és nem kívánom azt sem, hogy olyan helyzetbe kerülj, hogy... Meg amúgyis elég nagy érzéketlenségre vall amit mondasz, bár nem csodálkozom, férfiból vagy .
Van amit meg kell siratni. Nem kicsit. Ezért nem szabad a másikat lenézni. Főleg nem egy (több) nőt, aki láthatóan szenved.Pussycat: amíg lehet , addig egyiket sem
Szabad levegő, beszélgetés. Idővel kisebb a fájdalom, ami sírásra ösztönözne bennünket. -
ladybug
őstag
válasz
pussy_cat
üzenetére
Én csak C vitamint vennék be a helyedben. Másra nincs szükséged.
A többit pedig megoldja a napfény. Menj, sétálj egy kicsit. 
Nolf: Sírni nem csak önsajnálatból lehet, sőt, többynire nem azért sírnak az emberek. A feszültséget, felgyülemlett érzelmeket sírják ki magukból.
-
NoLF
veterán
válasz
pussy_cat
üzenetére
biztos bunkó vagyok és paraszt mint általában, de megmondod mi értelme van sírni-ríni, magadat sajnálni sajnáltatni ahelyett hoyg előrenéznél és a dolgokkal nem törődve magadon erőt véve mennél tovább az élet útján?
én eddig akárhányszor csalódtam/elkúrtam vmit/rossz helyzetbe kerültem, csak az segített hogy bemagyaráztam magamnak hogy sírással nyámnyiláskodással nem érek el semmit, és nyomultam tovább. azóta is élek.

katica: természetesen én sem arról beszélek hogy ha történik vmi rossz akkor nem szabad sírni, mert én is tudom hogy az bizony megkönnyebbülést okoz. szvsz annak nincs értelme hogy napokig siránkozzon vki vmin. -
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Éljen nem lettem leszúrva nagyon.

-
Hold
őstag
Madárcsicsergős, pálinka vagy kávégőzös jó reggelt mindegykinek !

-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
reggelt!
megoldás: táppénz.
-
ngabor2
nagyúr
munkás jóreggelt mindenkinek.
cica: nem tudom, mi a szomorúságod oka, de remélem hamarosan elmúlik.

-
válasz
pussy_cat
üzenetére
Nemtom, nem voltam még Csepelen
bár nemtom mi történt veled ami miatt ennyire kivagy, de biztos vagyok benne, hogy ki fogod heverni, mindent ki lehet, mindent ki kell nincs mese, éniselveszítettem már annyi embert az életben, hogy nyugodtan leülhettem volna és a mai napig szomorkodhatnék, csakhogy nem ilyesmire tanítottak engem azok az emberek, hanem arra hogy bármilyen körülmény között legyek vidám, és én megpróbálok ennek megfelelni, mégha ez némelyik embernek nem tetszik, arra is megtanítottak hogy az ilyenek ellen bevegyem a lesz@rom tablettát
. ami nem öl meg kislány, az csakis erősebbé tesz
hejj, csak lennék 10 évvel fiatalabb
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
De , így megy: 30 nap a felmondási idő.
Ne légy tutyimutyi, nem teheti meg. -
pussy_cat
tag
Sziasztok Gyerekek,
Egy embernek honnan van annyi könnye, hogy kitartson csepeltől egészen a roosevelt térig és még az irodában is potyogjon?Puszik, Cica
-
föccer
nagyúr
Szép munkás jó reggelt mindenkinek.
[OFF]
Remélem a mai napon jobban telik mint a tegnapi. Este 1/2 9-kor, vacsi közben kaptam egy telefont, hogy "ki kellene menni egy kis technológiai művezetésre a Fővám téri metró építéshez, mert megy a betonozoás. Persze megrendelőt nem kaptunk, szólni nem szoltak nap közben sem...
Szóval ennél csak jobb lehet a mai nap. (Bár reggel már kaptam egy lebaszást, mert nem zártam melóhelyen az ajtót, de az legaláább jogos volt... :-/)
Sírás vége.
[/OFF]Üdv, föccer
mod: Mért nem rakja off-ba?
üdv, föccer
-
válasz
csapos2
üzenetére
semmi extra, csak monta hogy vállalkozzak, óccsó külföldi jányok futtatására, és nagylelkűen felajánlotta, hogy ha edzőpartner kell a jányoknak szívesen besegít, Énmeg mondtam neki, hogy mivel nagy szívem van, majd én megedzem, a jányokat, odaadom nekik a répát hadd ropogtassák
dehogy ebből honnan szedte a nyulat, ez még nekem is rejtély

-
Racecam
nagyúr
Jó reggelt!

Ezentúl mindig elmegyek már este 11-kor aludni, mert így legalább jó hangulat volt itt az OT-ben is, meg a sex topicban is.

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Még futtatják velem az iskolaköröket

Amúgy valami miatt felébredtem 6 körül.
Beraktam a mosást és visszaludtam, most meg egy rossz/fájó álomra kelltem fel, dobogott is a szívem rendesen. De talán már nyugi van
-
Tim82
félisten
ahogy nézem, Barika felébredt.

-
paff, a szex vajonmi, a szexvajonki hö, eltűnt mint Petőfi a ködbe

-
válasz
bolondember
üzenetére
kirepül? hová?
Nyitva a Szekszes
szójjatok ha valakit fel kell világosítani, porzó bibe, miegymás, nagyon ottvagyok 
#27838: Gondolom Anglia nem?
-
marsu
veterán
Emlegetett jó reggel ....

-
válasz
bolondember
üzenetére
Emlegetett Jánoska ugye...
Jóreggelt Huszárok!!!

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Én nem vagyok jó?
Jó reggelt amúgy
-
bolondember
MODERÁTOR
lassan jönnie kéne a huszárnak - ilyenkor reggelente várom, ugyanis ha feltűnik, az azt jelenti, h nemsokára vége a műszaknak...

-
-
Lord Zero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
arcfelismerő.. hm, mondjuk beadom a saját arcképemet, mire a gugli megmondja, h jeeee, that's you! ?

vagy ez egy távolabbi jövő? -
Lord Zero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
pedig milyen ütős lenne, de komolyan
ps.
itt beszélgessünk, vagy a kufirctopikban? : ))) -
Thrawn
félisten
Jó éjt off népe!

-
Lord Zero
addikt
szeretném, ha a guglinak lenne egy képkereső fícsöre
jójó, várjá, mer nem arra gondolok, bazeg, ami most vanhanem arra gondolok, h lenne egy képem, mondjuk (példa) shot egy múviból, oszt azt a képet beadagolnám neki, jól, alaposan, tövig ha kell, ő meg megaszondaná, h hol lelhető még fel (pl a múvit magát kihozná, mint találat, vagy plakátokat, ilyesmik).
lesz ilyen? biztos, de mikor?
türelmetlen vagyok -
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Nono, ahoz én is kellek!
Szóljál mikor megyünk!
Bubu: Csak nem gondolod, hogy felfedem őket? Jobb, ha nem tudsz róla, mert még a végén felkeresnéd őket, és annak nem lenne jó vége. Csak a Te érdekedben beszélek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ps: Grat az 1000 (1005) naphoz, csak úgy repül az idő mi?

-
Bubu79
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
Na most kíváncsivá tettél - miféle kapcsolataid is vannak erre mifelénk? ( Vigyázzá vazzeg, mer' összeszedem a bőrnyakű ismiket aztán bezúzzuk azt a kerek búrádat HÖ! )
Miért nem írtam? Mert nem figyeltem hány napja rontom már itt a levegőt - mint ahogy az sem nekem tűnt fel, hogy őstag lettem

De ha gondolod, postolok egyet oda is, hogy meglegyen

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Tudod mi a vicces?
Egy kicsit még olvasgatok, és bebújok a pihepuha ágyikómba és reggelig alszok

Na itt a másik jómadár is

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Vicces mi?

Még mindig vicces?

Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szabad levegő, beszélgetés. Idővel kisebb a fájdalom, ami sírásra ösztönözne bennünket.