Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Azér' is én voltam az erősebb. Hétfőn mehetek új routert venni.

Bubu79: valami rejtélyes okból kifolyólag hirtelen drasztikusan megnőtt a gravitáció és úgy földhöz csapódott, hogy szétpergett szegény. Legalább már nem kell hozzá csavarhúzó. Viszont lehet, hogy a nyák nem sérült, de majd teszek róla.
-
NoLF
veterán
nahát, megint sör és póker a program...
de most nincs annyi sör mint tegnap, de holnap meló sincs... 
-
Drizzt
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Holnap lesz nagypálya, hétfőn meg kispálya, kedden nagypályás edzés, csütörtökön kispályás edzés. Ez a terv. Majd írok milyen volt, szerencsére épp itt fogunk játszani nem mesze a lakástól, szóval nem kell korán kelni.

Fáslira amúgy rákérdeztem csapattárnál, azt mondta azt tuti engedi a bíró, rásérülés megakadályozása szempontjából az sokat jelent. -
VoDaFoNe
aktív tag
nemsíroknemsíroknemsíroknemsírok
-
Drizzt
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Fehér pötty nincsen rajta, csak a megszokott "porcogó", meg zsír rész a kolbászon. Az ízével nem nagyon van probléma, bár nem tudom milyennek kéne lennie pontosan.

Amúgy épp zh-ra készülök, már picit unom a szorgalmi időszakot. Még két zh, 1 beadandó, aztán vizsgaidőszak. És ha minden meglesz, akkor már csak egy év az egyetem. Várom a végét, mert eléggé felesleges módon használom fel az egyetmen azért néha jelen lévő szabad időket. Ami hasznos suli mellett most, az csak a foci, munkával meg annyi bajom van, hogy egyetemen tipikusan az van, hogy két hónapig semmi, aztán 1 hónapig vért ízzadsz, nehéz így beosztani a munkát mellé. Pedig jó lenne elkezdeni dolgozni, tesóm folyton mondja, hogy jobban járnék, ha elkezdenék már dolgozni. Ő elkezdett.
-
Bubu79
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Míg nem szóltál, nem figyeltem... Mindegy - ennek is van topikja

Csak fura... Ez fórum. Nem hajt a tatár, van idő átnézni küldés előtt a hozzászólást.
Már az is zavaró tud lenni, amikor ékezetek nélküli hozzászólást olvas az ember, de tudomásul veszem, hogy vannak akik így írnak, mert külföldről neteznek, mert egész nap kódot pötyögnek, mert ilyenjük van - mindegy. De legalább a betűket ne hagyjuk el...
Véncsont: Mi baj az Ossiannal? Egyébként meg le7

tildy: Ha megfigyeled elütésért nem nagyon szoktunk morogni ( persze ha másból sem áll a hozzászólás, akkor azért mindig akad valaki, aki szóvá teszi ), bárkivel előfordulhat és elő is fordul...
-
nike_
addikt
Na én mentem aludni, elég kóka vagyok (nem a János) ma este.
További jó östét!
-
Drizzt
nagyúr
Any vett aznap lejáró(23-án) szalámit, jó hogy ma szólt. Mind1, azt mnondja egyem meg gyorsan, de ne túl sokat egyszerre.

-
tildy
nagyúr
Jó munkát rarri. Amúgy szép estét mindenkinek.
Hamár hajszín- úgyis tesztek a véleményemre- de nekem a sötétbarna , fekete jön be.
Magamon is, pasin is. -
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Nem, ez valami kiscsaj volt, aki büszkén olvasta fel a nővére naplóját.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
jo, jo, nyilvanvalo volt, de olyan frappans valaszt irtam bele...
-
VladimirR
nagyúr
he, ki torolte a lufaszos topic-ot?
-
1010
őstag
kaptam egy levelet az ebatől
hogy vigyázzak a csalókkal és nem engedjem hogy az ebay rendszerén kívül kössünk üzletet
ha valmit az ebayen hírdet de utána nem ott akarja kifiztattnilehet köze van az olcsó macbook airhez
és mindeki kapott elvelet aki annak formának vagy lénynek küldött levelet.érdekes
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Khm... Mintha mostanság kicsit levert lennél...

Nem rossz, bár altatónak valami nyugisabbat tudnék elképzelni - modjuk ezt: Ossian (cover) - Valahol messze

-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Igaz.
Köszönöm a kiegészítést. -
venember83
nagyúr
Altató. Ne kattintsatok rá, ne nézzétek meg! Ezt se.
-
ladybug
őstag
Szép, jó estét mindenkinek.

Voltam egyet Kedvessel kirándulni. Beugrottunk a mekibe is, hoztunk a lányoknak heppi míl menüt. Tündérkéket - ez de jó.
A tündér valóban kék színű. - adtak hozzá ajándékba.Kérdésem lenne: Ki jár mostanában mekibe? És venne-e nekem hepi míl menüt? A kaját megeheti, nekem csak az ajándék kellene. Ki is fizetem. Ki üzletel velem?
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
VladmirR
-
FehérHolló
veterán
Vladimir kell nekem, érzem.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Jó éjt!

-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

-
(Kolombusz)
veterán

Szép kerek szám itt is megszületett.
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igaz - az embernek arra van ideje, amire szakít...
-
rarri
senior tag
Sajnos el kell búcsúznom, vár a gálya. Jóéjszakát kívánok Mindenkinek!

Race: Puszillak Édes!

-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
A sok modding, meg asztalos meló miatt úgysem nagyon lenne rá időd szerintem
Irigylem a kézügyességed, fantasztikus látni, amikor születik az ember keze között valami
Annak idején frenetikus izgalommal töltött el egy-egy NYÁK elkészítése a tervtől a beültetett termékig, az élesztés minden bosszúságával együtt - de miután elkészült a mű, a műszerdoboz elnyelte és nem volt mód a végeredmény "csodálására".
Mégis az érzés, hogy valamit alkotott az ember, hihetetlen sikerélménnyel tudott eltölteni - lett légyen az egy egyszerű tápegység, vagy egy komplett erősítő

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Wazze, ha ennyi időm lenne.

-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szerintem imádkozz, hogy ne legyen Belőled moderátor - páran esetleg törlesztenének Neked

rarri: Alighanem most az egyszer nem egy malomban őrölünk - átnéztem a Moderátort keresek topikba, ahol megláttam szorgos Motkányunk keze nyomát, amit egyenest Csipogó Centrifugának szedett össze, arra írtam amit

-
FehérHolló
veterán
Hello mindenkinek!
Tud valaki olyan programot, ami mindenféle honlapon lévő kód futtatása nélkül le tudja tölteni egy honlap forráskódját? (és csak azt, semmi mást)
Oprendszer lehet Vista van Ubuntu. -
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Te jó ég - kegyetlen Vagy
Lelketlen Motkány

-
Thrawn
félisten

-
Kidus
őstag
En nem tudtam valasztani, hogy voros, vagy szoke, ugyhogy lett voros-szoke csikos

-
RexpecT
addikt
Winner ezt nem kellett volna
.Amugy Caps-lock-ot is moderálni kell hirdetésben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A tündér valóban kék színű. - adtak hozzá ajándékba.