- Yettel topik
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
28900 - 28801
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
és?
ha belegondolsz mennyit tudnánk enni-inni Vin-nél belőle...
@Mityulátybátyi: nekem azt mondták szívtelen vagy, tehát nem lenne olyan nagy gond belőle...

Akkor inkább nem eszek és nem iszok

-
rarri
senior tag
és?
ha belegondolsz mennyit tudnánk enni-inni Vin-nél belőle...
@Mityulátybátyi: nekem azt mondták szívtelen vagy, tehát nem lenne olyan nagy gond belőle...

Raf, majd én megvizsgálom, van-e szíve. Race, vetkőzz !!!

Race: már levetkőztem, más dolgom nincs...

-
Racecam
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
-
rarri
senior tag
-
Thrawn
félisten
ha olyan arany a következő alkalommal bedobjuk a zaciba, oksa?

Hogyisne!
Még a végén törtarany lenne
-
Racecam
nagyúr
ha olyan arany a következő alkalommal bedobjuk a zaciba, oksa?

És akkor velem mi lesz nélküle?
Abba belehalnék....
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Racecam
nagyúr
-
rarri
senior tag
-
Racecam
nagyúr
-
Thrawn
félisten
Desk-man...

I'm a desk-man!
Pá-pápá-páráppá....
-
RexpecT
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
Asztalos leszek

Desk-man...

-
NoLF
veterán
Asztalos leszek

szép munka

angliában meg úgy általában nyugat európában szép pénzeket lehet keresni ezzel a mesterséggel (is)
-
lúzer
veterán
Asztalos leszek

grat!

-
Winner_hun
félisten
-
lúzer
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
NoLF
veterán
sportszelet for prezident!
-
rarri
senior tag
-
Winner_hun
félisten
-
tildy
nagyúr
-
rarri
senior tag
-
Thrawn
félisten
Nem érdemes pazarolni rá a virtuális nyomdafestéket...
RexpecT: Nem. Olvass vissza (vagy kereső), új szabályzat van az OT-ban

-
RexpecT
addikt
-
lúzer
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
-
rarri
senior tag
-
Thrawn
félisten
Banális kérdés következik:
Érdemes visszaolvasni?Szia rarri!
Ne olvass vissza, nem érdemes!
-
Racecam
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
nono!
problémám nekem se volt.
Itt, BP-n.Régebben, más településeken már láttam fennakadt szemeket kajajegyes fizetésnél, hallottam dörmögést...

ui.: akkor jól láttam, tényleg nagyothalló vagy...

Vazze, hamadszor költöztetnek át a gyerekek másik gépre, mert feljöttek a vihar miatt.

Miért vagyok én nagyot látó?

u.i.: Most pingvineznem kell velük, már aki ismeri azt a játékot...

-
ngabor2
nagyúr
debrecenben 6,5 ágra süt a nap.
-
bolondember
MODERÁTOR
Vladival rossz pizzafutit választotok. Nekem még soha nem volt problémám velük.
Ha volt, mondjuk a pizzával amit küldtek, szó nélkül fordultak vissza egy másikért. (Furcsa módon a szájuk mozgott, de hang nem jött ki rajta.
)u.i.: Egyébként rendszeresen fizetek kajajeggyel, de ugyanúgy tudsz borravalót adni, miért hisztiznének?

nono!
problémám nekem se volt.
Itt, BP-n.Régebben, más településeken már láttam fennakadt szemeket kajajegyes fizetésnél, hallottam dörmögést...

ui.: akkor jól láttam, tényleg nagyothalló vagy...

-
Racecam
nagyúr
itt örülhetünk, ha nem húzza fel a szemöldökét a futi, h kajajeggyel fizetek...

Vladival rossz pizzafutit választotok. Nekem még soha nem volt problémám velük.
Ha volt, mondjuk a pizzával amit küldtek, szó nélkül fordultak vissza egy másikért. (Furcsa módon a szájuk mozgott, de hang nem jött ki rajta.
)u.i.: Egyébként rendszeresen fizetek kajajeggyel, de ugyanúgy tudsz borravalót adni, miért hisztiznének?

-
bolondember
MODERÁTOR
üdv mindenkinek eme gyönyörű napos, dolgos szombaton. megint jókat cipekedtem, felforgattuk a labort meg az irodát, ledaráltam vagy 3 zsáknyi felesleges papírt, meg megtaláltam párat, amit régóta kerestem... nem unatkoztam.
viszont nagyon elfáradtam, úgyhogy ledőlök. remélem nem úgy, mint a múltkor, hogy reggel 5-kor keltem fel...
napos?
itt a Móriczon most kezdett el szakadni az eső...

-
ngabor2
nagyúr
üdv mindenkinek eme gyönyörű napos, dolgos szombaton. megint jókat cipekedtem, felforgattuk a labort meg az irodát, ledaráltam vagy 3 zsáknyi felesleges papírt, meg megtaláltam párat, amit régóta kerestem... nem unatkoztam.
viszont nagyon elfáradtam, úgyhogy ledőlök. remélem nem úgy, mint a múltkor, hogy reggel 5-kor keltem fel...
-
stop
aktív tag
asszem pár százalékot levonnak (vagy adóztatják) amikor beváltja a bolt, ha jól tudom.
-
nike_
addikt
-
1010
őstag
itt örülhetünk, ha nem húzza fel a szemöldökét a futi, h kajajeggyel fizetek...

én büfébe kaja jeggyel fizettem néha
hát megállt a levegő egy pillanatrameg ha pizzát rendelek akkor már előre szólók ha azzal fizetek hogy ne legyen hiszti
de akkor mi a fenének fogadják el ha huzzák a szájukat
-
Winner_hun
félisten
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Winner_hun
félisten
Hol lehet szerezni fekete műbőrt? 75x44 centis darab kéne a vizsgamunkámhoz...
Nem tudom van-e valami vastagságbeni eltérés ezeknél, a legvékonyabb is jó lenne.
Újpesten vagy a Nyugati környékén kéne valami bolt.Ide kellett, kész a vizsgamunkám, fényképezőt is hazahoztam, így kép is van, tadamm: [KLIKK]
-
VladimirR
nagyúr
-
Bash
őstag
bolond az, aki ételért fizet, mert sok-sok helyen itt Abszurdisztánban csak kápéért lehet fizetni...
Ritka az a kajálda, ahol kápéval lehet fizetni - házhoz (céghez) szállításnál meg pláne nem lehet kártyával fizetni...
A pizza guy-nak még a borravalót is kártyával fizetem.

-
Bubu79
addikt
ez igaz, csak most már prostituáltra szekszualizálja a csőröm, h bő 5k havonta, amit csak a pénzkivételért számolnak fel...

Ettől jobban csak az tetszett pár éve, amikor nagyjából beköltözésem után hét hónappal az első villanyóra leolvasás után a helyi áramszolgáltató kiküldött egy számlát, nyolcnapos fizetési meghagyással 235000Ft-ról, hogy ennyi volt a túlfogyasztásom...
Kicsit meglepődtem - nem nagyon tudok arról, hogy mondjuk varrodát üzemeltetnék itthon, vagy bármilyen más ipari létesítményt...
Magamhoz vettem a számlát és befáradtam az ügyfélszolgálatra, ahol kulturált érdeklődésemre az ott helyet foglaló hölgyemény csak annyit mondott, hogy ez ennyi, be kell fizetni és kész...
Itt durrant el az agyam és szóltam neki, hogy rángassa elő a főnökét az irodájából, mert az általa megadott tárgyalási alapot nem vagyok hajlandó elfogadni...
Kiderült, hogy a jóemberek villanyórát cseréltek két leolvasás között, csak ezt elfelejtették felvezetni a nyilvántartásukba - de a különbözetet szépen kiszámlázták, szívfájdalom nélkül...
Azzal próbáltak vigasztalni, hogy az előtte való hónapban a nagyvezírüknek küldtek ki másfélmillás számlát - kedvem lett volna megkérdezni, hogy és én mi a lóf@szt csináljak a dologgal...
-
bolondember
MODERÁTOR
bolond az, aki ételért fizet, mert sok-sok helyen itt Abszurdisztánban csak kápéért lehet fizetni...
Ritka az a kajálda, ahol kápéval lehet fizetni - házhoz (céghez) szállításnál meg pláne nem lehet kártyával fizetni...
-
kraftxld
félisten
-
Bash
őstag
ez igaz, csak most már prostituáltra szekszualizálja a csőröm, h bő 5k havonta, amit csak a pénzkivételért számolnak fel...

Bolond az, aki pénzt fizet azért, hogy pénzt vegyen ki a bankból, amikor a bankkártyás fizetés mindenhol ingyenes.
-
BlacKSouL
addikt
Mindenki dolgozik a munkaideje végéig? Mert nekünk a tökünk tele van hogy a termelés 2-kor leállt, üres az üzem, meg setét, és a termelési, meg a mi irodánknak is itt kell rohadni, meleg is van, fáradtak is vagyunk, elegünk is van belőle, meg basztatnak is hogy mi van a monitorunkon, meg miegymás... menjünk má haza...paszomm...
-
bolondember
MODERÁTOR
Megfordult már az én fejemben is, miután meglehetősen kellemetlen volt a szituáció...
Sűrű elnézést-ekben nem volt hiány... Mázli, hogy hajnali hatkor, amikor szembesültem azzal, hogy eltűnt a pénzem a számlámról még nem voltak nyitva, kicsit lehiggadtam mire bejutottam reklamálni... A pénz meglett - adminisztrációs hiba történt... Szép...
Az emberi tényezőt a többi bank sem tudja kizárni a hibalehetőségek közül...
#28843: Azért az nem gyenge...

-
Bubu79
addikt
bolond pedig mostanában akarja otthagyni a "szoptatós" bankot..

Megfordult már az én fejemben is, miután meglehetősen kellemetlen volt a szituáció...
Sűrű elnézést-ekben nem volt hiány... Mázli, hogy hajnali hatkor, amikor szembesültem azzal, hogy eltűnt a pénzem a számlámról még nem voltak nyitva, kicsit lehiggadtam mire bejutottam reklamálni... A pénz meglett - adminisztrációs hiba történt... Szép...
Az emberi tényezőt a többi bank sem tudja kizárni a hibalehetőségek közül...
#28843: Azért az nem gyenge...
-
bolondember
MODERÁTOR
-
NoLF
veterán
-
Bubu79
addikt
-
Bash
őstag
-
bolondember
MODERÁTOR
-
fokukac
nagyúr
pájinkás szépjóreggelt!

jó ez a szombat. nem kell dolgoznom.
most igen jól érzem magam

ennyit akartam elmondani, remélem, ez még Bash kollegának is megfelel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NoLF
veterán
bolond az, aki az interneteléréstért pénzt fizet

-
Bubu79
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
-
csapos2
addikt
-
1010
őstag
az origónal eddig is lehetett tudni,
hogy nem valami fényes elmék dolgoznak és csak azért írnak cikkeket hogy
a mellette lévő hírdetésekből pénz legyenhogy ne maradjanak le semmiről
írtak a gta 4 ről ők is egy cikket gyorsan -
Bash
őstag
ó, másfél óra sorbanállás, h egy cefett számlát be tudjak fizetni - 2008, internetszolgáltató, BP..
Üszis nénik minden ügyfél után több perce szünetet tartottak (nem, nem a gép elött - felálltak, sétáltak, csiviteltek, eltűntek)..

Bolond(ember) aki a 21. században képes így intézni a számláit.

-
CséZé
őstag
közben én is rájöttem

-
bolondember
MODERÁTOR
ó, másfél óra sorbanállás, h egy cefett számlát be tudjak fizetni - 2008, internetszolgáltató, BP..
Üszis nénik minden ügyfél után több perce szünetet tartottak (nem, nem a gép elött - felálltak, sétáltak, csiviteltek, eltűntek)..

-
nike_
addikt
-
stop
aktív tag
-
stop
aktív tag
Hi!
VARÁZSLAT!!!
aki rájön ossza már meg velem/velünk
Tökmindegy mire gondol a "GÉP" Nyer,
minegy milyen kétszámjegyű számra gomdolsz, ha az egyesek helyén állót kivonod akkor mindig kerek számot kapsz - ugye

ha a kerek számból kivonod a tizesek helyén állót akkor meg mindegy hogy mire gondoltál már.
Pl 86 > -6 > 80 > -8 = 72
a 81, 72, 63, 54, 45, 36, 27, 18, 9 tehát a kilenccel osztható számok lesznek a végeredmény!!!És nézd most jól meg a karaktereket a számok mellet!!!
-
Lord Zero
addikt
Hi!
VARÁZSLAT!!!
valamikor réges-régen, még az offtopik tizennemtomhányasban leírtam
olvass vissza, eheszerk.
a lényeg, h a művelet végén mindig egy olyan számot kapsz, ami a 9 egész számú többszöröse
a program ezek mellé (tehát 9, 18, 27, stb) rendel egy szimbólumot - ami minden újraindításnál változik, h még szemfényvesztőbb legyen -, és ezt mutatja meg -
DelArco
senior tag
-
Verus
senior tag
-
CséZé
őstag
Hi!
VARÁZSLAT!!!
-
Racecam
nagyúr
Most megyek dolgozni (csukott szemmel az ágyba), addig is jók legyetek.

Pá!
-
tildy
nagyúr
Nem inkább a munkád megy "magától" azalatt az idő alatt?

Ladybug: Sosem értettem az efajta viselkedést. Túlgondoskodó vagy nem is tudom. Sőt én ilyesmitől a falat kaparnám....
Bocsánat ma amolyan semmi nem jó hangulatomban vagyok, ezért kötekszem.

-
ladybug
őstag
Nah, úgy oldom meg, hogy itt eszek bent a gépnél, nézem online angolul, aztán majd ha befejeztem az ebédet, átmegyek a nappaliba, nézem a magyart.
Ahh, ez a sok probléma...
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, úgy oldom meg, hogy itt eszek bent a gépnél, nézem online angolul, aztán majd ha befejeztem az ebédet, átmegyek a nappaliba, nézem a magyart.
-
Verus
senior tag
Erre van egy jó sztorim.

Anya és Apa Tv-t néznek mikor Anyu mondja : későre jár fáradt vagyok megyek, lefekszem.
Bement a konyhába megcsinálta a szendvicseket másnapra, elöblítette a pop cornos tálat, húst vett ki a fagyasztóból a másnapi ebédhez, leellenőrizte a müzlis dobozokat, feltöltötte a cukortartót, tányért, kanalat tett az asztalra, bekészítette a kávéskannát másnap reggelre.
Néhány nedves ruhát betett a szárítóba egy adag ruhát tett a mosógépbe, kivasalt egy polót. Felvarrta a lelogó gombot. Felvett néhány ottfelejtett játékdarabot az asztalról, visszatette a telefont a töltőre, a telefonkönyvet pedig a fiókba. Megöntözte a növényeket, kiürítette a szemetest és felakasztotta a törülközőt száradni. Ásítózva és nyújtózva egyenesen bement a hálóba. Megállt az asztalnál írt néhány sort a tanárnak, kiszámolt egy kis pénzt a túrára előhúzta a szék alá rejtett munkafüzetet.. Aláírta, megcímezte és felbélyegezte barátainak a születésnapi képeslapot és írt egy rövid listát a fűszeresnek. Mindkettőt a táskája mellé tette. Aztán Anyu megmosta az arcát 3:1 lemosóval majd éjszakai krémet tett rá, megmosta a fogát, lereszelte a körmeit.
Apa kikiált: Azt hittem, hogy lefekszel! Már megyek- feleli. Vizet öntött a kutya táljába kiengedte a macskát, majd meggyőzödött róla hogy az ajtók zárva vannak és az udvari lámpa ég.
Mindegyik gyerekénél lekapcsolta az ágy melletti éjjeli lámpát és a Tv-t , felakasztott egy inget, bedobott néhány koszos zoknit a szennyestartóba majd volt egy rövid beszélgetése a még fönnt lévővel, aki még mindig a háziját csinálta. A szobájában beállította az ébresztőt, kitette a másnapi ruháit, sámfát tett a cipőjébe. Még 3 dolgot adott a 6 legfontosabb megteendő dolog listájához.
Elmondta az imáját és elképzelte a befejezését a jövőbéli terveinek. Ezalatt az idő alatt Apa lekapcsolta a Tv-t kihírdette hogy nincs semmi különös tennivaló. Megyek aludni. És ment.. minden egyéb gondolat nélkül. Van itt bármi különleges? Tudod már a nők miért élnek tovább...?
MERT MI HOSSZABB HASZNÁLATRA LETTÜNK CSINÁLVA..... és az egyetlen ok, amiért nem halunk meg hamarabb az az, hogy túl sok tennivalónk van!!!
És sok igazság van benne
Tetszett, köszi 
Bubu: Problémakör???

-
Bash
őstag
-
Bubu79
addikt
-
ladybug
őstag
Erre van egy jó sztorim.

Anya és Apa Tv-t néznek mikor Anyu mondja : későre jár fáradt vagyok megyek, lefekszem.
Bement a konyhába megcsinálta a szendvicseket másnapra, elöblítette a pop cornos tálat, húst vett ki a fagyasztóból a másnapi ebédhez, leellenőrizte a müzlis dobozokat, feltöltötte a cukortartót, tányért, kanalat tett az asztalra, bekészítette a kávéskannát másnap reggelre.
Néhány nedves ruhát betett a szárítóba egy adag ruhát tett a mosógépbe, kivasalt egy polót. Felvarrta a lelogó gombot. Felvett néhány ottfelejtett játékdarabot az asztalról, visszatette a telefont a töltőre, a telefonkönyvet pedig a fiókba. Megöntözte a növényeket, kiürítette a szemetest és felakasztotta a törülközőt száradni. Ásítózva és nyújtózva egyenesen bement a hálóba. Megállt az asztalnál írt néhány sort a tanárnak, kiszámolt egy kis pénzt a túrára előhúzta a szék alá rejtett munkafüzetet.. Aláírta, megcímezte és felbélyegezte barátainak a születésnapi képeslapot és írt egy rövid listát a fűszeresnek. Mindkettőt a táskája mellé tette. Aztán Anyu megmosta az arcát 3:1 lemosóval majd éjszakai krémet tett rá, megmosta a fogát, lereszelte a körmeit.
Apa kikiált: Azt hittem, hogy lefekszel! Már megyek- feleli. Vizet öntött a kutya táljába kiengedte a macskát, majd meggyőzödött róla hogy az ajtók zárva vannak és az udvari lámpa ég.
Mindegyik gyerekénél lekapcsolta az ágy melletti éjjeli lámpát és a Tv-t , felakasztott egy inget, bedobott néhány koszos zoknit a szennyestartóba majd volt egy rövid beszélgetése a még fönnt lévővel, aki még mindig a háziját csinálta. A szobájában beállította az ébresztőt, kitette a másnapi ruháit, sámfát tett a cipőjébe. Még 3 dolgot adott a 6 legfontosabb megteendő dolog listájához.
Elmondta az imáját és elképzelte a befejezését a jövőbéli terveinek. Ezalatt az idő alatt Apa lekapcsolta a Tv-t kihírdette hogy nincs semmi különös tennivaló. Megyek aludni. És ment.. minden egyéb gondolat nélkül. Van itt bármi különleges? Tudod már a nők miért élnek tovább...?
MERT MI HOSSZABB HASZNÁLATRA LETTÜNK CSINÁLVA..... és az egyetlen ok, amiért nem halunk meg hamarabb az az, hogy túl sok tennivalónk van!!!
-
Verus
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
ladybug
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
beszélni beszélhetsz.. a fontos, h mondj is valamit
;-]ladybug: látni tényleg jó.. ;)
plasztiklapka-tulajdonos: ím, itt az idő hát... gyorsulj, gyorsulj...
-
nike_
addikt
Sziasztok..
De jóó, ma 4 órám volt mert jövő hetet dolgozzuk be.

-
Bash
őstag
-
Bubu79
addikt
Ha úgy vesszük, akkor nekem csak cirka kéthetente van a szó szoros értelmében vett hétvégém a folyamatos munkarend miatt - ugyanis úgy jön ki az egymás utáni két pihenőnap
És meglehetősen ritka, hogy pont hétvégére esne 
Van előnye is és persze hátránya is... Hét közben könnyebben intézek délelőttönként bármilyen hivatalos dolgot, nem kell szabadnapot kivennem, viszont hétvégére szervezni bármit is bizony egyeztetések sorozata...
-
tildy
nagyúr
Hát úgy igazándiból nincs.
Ha meg nem dolgozik az ember, akkor meg kb ugyanmindegy, hogy hétvége van-e vagy sem, sőt akkor akár egybe is folynak annyira anapok, hogy az ember azt sem tudja, a hét hanyadik napja van
Sőt nem véletlen mondják azt sme, mikor pl. május 2-án nem kell dolgozni (már akinek ugye) , hogy 4 napos hétvége. A te szavaiddal élve ilyen sem lehetne.
Bár most kicsit kiakadtam, mert ugye bizonyos helyeken vasárnappal kezdődik a hét, mégis a weekendnek gondolom ők is a szombat vasárnapot értik
-
Racecam
nagyúr
-
Lortech
addikt
Továbbmegyek, nekem az egész hét hétvége, mert nem dolgozok egész héten!
Már megint süvít ez a hülye szél, de rühellem.
-
Drizzt
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
28900 - 28801
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest