- A Sony bemutatta eddigi legjobb és legdrágább zajszűrős fejhallgatóját
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Igaz, de nekem akkor is azt a hibát dobja, és már kezd idegesíteni, mert fontos lenne.
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Valaki meg tudná nekem nézni, hogy a docs.google.com-on tud-e feltölteni pdf doksit? Mert nekem konstans hibát dob a google, de nem tudom, hogy velem van a baj, vagy a google-lel...
Köszönöm előre is...
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
De szar a gép előtt nézni a focit....

-
burgatshow
veterán
mentem aludni. Jóéjt!

-
burgatshow
veterán
Jelentem, valami nincs rendben.
Először a fejem akart szétrobbanni, már azt hittem, hogy egy satura van szükségem, hogy megakadáylozzam. Azután a tüdőm rakoncátlankodott vele párhuzamosan (köhögtem, és alig kaptam levegőt). Most meg a jobb térdem nem akar mozogni.Ez van.
Dr. House -> New Jersey -> St. .... kórház

nemsokára vége ennek a résznek is. -
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Vodi ne legyen szomorú, mert akár hogyan is alakul Vodinak jó lesz. Ha elmegy azért, ha nem megy el, akkor azért mert örömet és főleg megnyugvást ad ezzel a mamájának, aki biztosan csak jót akar Neki és az Ő érdekeit nézi, még akkor is, ha ez nem mindig látszik elsőre.
u.i.: És persze félti a kicsi lányát, amit meg is tudok érteni.
apuuu

vodi boldogabb
elmegy hatvanba de időbe haza is jön 
poffsoft: leverni? neem csak house-t nézek

-
burgatshow
veterán
hosszú. vodi szomorú..
holnap vagy elmegy Hatvanba a barátaihoz ahogy ígérte és akkor boldog lesz és minden jó,
vagy otthon marad és nem megy el és anyu lesz boldog..
(nem igazságtalan amúgy, az okok megvannak..) vodi szomorú -
burgatshow
veterán
(vodi vok)szerk: thrawn, apu, bash ne nézzetek ide
-
burgatshow
veterán
Najó. Negyed óra múlva indulok jog ZH-t írni. Imádkozzatok, mert ha sikerül teljesítenem, legalább 60%-ra, akkor jöhet az ajánlott 4-es.
Egyébként főbb témakörök:
- államigazgatás
- település/főváros/kisebbségi önkormányzati szervek
- egyéb más hatósági szervek
- minisztériumok
- és végül a legcombosabb: a KET (Közigazgatási Eljárási és Szolgáltatási Törvény)Kicsit fosok, noha tegnap egész nap azt a szart tanultam.
Legalább a gyakorlati ZH-m már meg van belőle, illetve a két beadandóból az egyik.
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Jó reggelt minden OFF lakónak.
Itt is szép az ég, meg süt a napocska, csak az a rohadt jog könyv ne nézne rám olyan csúnyán...

-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Némáááá... a szemetes mod lett...
Francba, akkor meg kell adnom a sört különban...
-
burgatshow
veterán
Jó estét a kedves fórumozónak. Nálam most kezdődik még csak a filmnézés.

-
burgatshow
veterán
Tök szívás ez az óra...

Access és varázsló, varázsló hátán. ÚÚÚtálom..

-
burgatshow
veterán
Reggelt!
Nincs kedvem ma bemenni egyetemre. Helyette inkább, mondjuk aludnék. Igaz, most keltem.

-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
A stop táblás pingvin issza a sörét, HVG-ét olvas és Heti7es-t néz egyszerre.
A pingvin!
-
burgatshow
veterán
Hali! Voda vagyok jóccakát

Nah hogy áll a stoptáblás pingvin?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- A Sony bemutatta eddigi legjobb és legdrágább zajszűrős fejhallgatóját
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Megvigyázott, 3,5 éves, 128 Gb, iPhone 13, 81% akku
- Teljesen ÚJ - iPhone 17 Pro 256 GB Kártyafüggetlen - Fóliás - 0 ciklus - Apple garancia
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- RYZEN 7 5700X3D (8 mag/16 szál, 96MB L3 cache)! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Intel Core i3-4160, 16GB DDR3 félkonfig - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- iPhone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- GAMING PC! Ryzen 7500X3D / RTX 4070 TI Super / 48GB 6600Mhz / B850 / 512GB NVME / 750W! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5266, 100% AKKSI
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest