Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ma aktiváltatni akartam a windowsom, campusos kulccsal:
"Tárgy: Campus licencMegoldás:
Campus szerződés esetén (mint más mennyiségi licencnél) operációs rendszerből csak ún. frissítést kap. Ez azt jelenti, hogy szükséges egy megelöző operációs rendszer alapként annak érdekében, hogy megfelelően telepíteni és aktiválni lehessen a rendszert.
Tisztelettel,
...."
Hát normálisak?
Legyen egy jogtiszta windowsod, arra aktibváltathatsz campusos kódot, de annak meg mi értelme lenne?
Hülyék. -
NoLF
veterán
nekem meg lassan végem van, 7kor kelni kellene de nem hiszem hogy ennyi sör után menni fog... póker van, az első kört én nyertem de most kiestem... remélem haamr végeznek és visszaszállhatok újra, addig meg hoznak sört mert az is elfogyott

-
burgatshow
veterán
mentem aludni. Jóéjt!

-
Bash
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én már délután is mondani akartam, hogy feküdj le egy kicsit. Őszintén szólva nem gondoltam, hogy ennyire súlyos a helyzet, de ezek szerint csúnyán alábecsültem a fejedben szétrobbanni akaró butaság mértékét.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
burgatshow
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Dr. House -> New Jersey -> St. .... kórház

nemsokára vége ennek a résznek is. -
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Holnap varnyúpaprikás lesz, már látom. ;-]
-
FehérHolló
veterán
Jelentem, valami nincs rendben.
Először a fejem akart szétrobbanni, már azt hittem, hogy egy satura van szükségem, hogy megakadáylozzam. Azután a tüdőm rakoncátlankodott vele párhuzamosan (köhögtem, és alig kaptam levegőt). Most meg a jobb térdem nem akar mozogni.Ez van.
-
VladimirR
nagyúr
teszthozzaszolas, csak nem volt kedvem eloszedni a proba topic-ot, ennek meg ugyis mindegy
-
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Büszke vagyok Vodira, okos lány!!
Vigyázzon magára!!
-
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Vodi ne legyen szomorú, mert akár hogyan is alakul Vodinak jó lesz. Ha elmegy azért, ha nem megy el, akkor azért mert örömet és főleg megnyugvást ad ezzel a mamájának, aki biztosan csak jót akar Neki és az Ő érdekeit nézi, még akkor is, ha ez nem mindig látszik elsőre.
u.i.: És persze félti a kicsi lányát, amit meg is tudok érteni.
-
poffsoft
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
mennyél, anyut meg hívogasd félóránként. Vagy küldj mms-t (A Voda is jó jár, meg anya is kap valamit...)
Miaz? Tomot leverted edzésen, vagy kihalt a géped, vagy neked is a jelszókezelő a noteszed?

Egyé egy fagyit.
-
vágányzár
tag
azemberbegyün kútúrát habzsolni.......de legalább van sör meg csoki
-
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
úgylátom veszek egy xboxot
gépet úgyis álllandóan fejleszteni kéne játékügyben
bár crysis talán ps5 re lesz -
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Mi történt Kicsi Lány?

u.i.: Késő, de ez most mindegy.
-
burgatshow
veterán
(vodi vok)szerk: thrawn, apu, bash ne nézzetek ide
-
(Kolombusz)
veterán
IIIIIIIISten a GTA 4.

-
tiv61us
őstag
megettem mind
8 cobek fel kilo salata
2 sor
egeszseges-e vagyok?
de meg 1 sort iszom -
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
B@sszus takaríthatom a monitort - épp a kávémat hörpöltem amikor elolvastam mit írtál...

Jó éjt Mindenkinek - el melóba...

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hidd el, mostanában jártam többet is a balkánon, és az sem jó, de azé rohadtul illene nem ugyanott tartani, miközben sokmindenben rosszabb a helyzet mint ott. Itt ugyanis lenne több pénz mindenre, de mégis szarul van megoldva sok dolog, míg ott kevés a pénz, azért is van olyan helyzetben a környék amilyenben. Albániát láttam, nem jó, de legalább következetesek az emberek, itthon meg ... nem is tudom hogy jellemezzem.. nem az a baj, hogy most nekem húdeszar, hanem az, hogy mindenkinek lehetne sokkal jobb, és ez csak rajtunk múlik...
-
NoLF
veterán
lassan vége a paulaner bulihordónak

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
több, mint másfél hónapot... március elejére volt tervezve.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
minél többen veszekednek, annál jobb.
viszont a félreütéseim száma, illetve a mennyiségi változásuk iránya arra int, hogy húzzak aludni. úgyhogy jó éjszakát, jó veszekedést, jó ideges szexelést, holnap jövök.
ja, ha valakit érdekel: én is morcos vagyok, mert nem találtam meg a 16-os reisser-csavarokat, pedig holnap reggel kellene... és tudom, hogy van itthon egy bontatlan dobozzal.
-
BlacKSouL
addikt
Csak úgy rohannak megjavítani... mer az magyar földön úgy szokás...mindent mindig tökéletesen elsőre... de ha mégis hiba lenne, akkor azonnal kijavítani...
Az a szar abban hogy japánoknak japánok közt dolgozom, hogy átragad rám a tökéletesség keresése, és egyre jobban szemet szúr a magyar mentalitás mindenben, lásd útépítés, útjavítás, de mondhatnék bármilyen, tényleg, bármilyen munkát. És szokták mondani hogy "balkáni helyzet" lószart, a balkánon lelkiismeretes emberek élnek, ellentétben a magyar viszonyokkal.
Szóval nem holnapra, de jövőhétre sem lesz kész szerintem a lift... Mindenesetre 10-ig biztos nem, mert akkor már mennek a temetésre. Én dolgozom, de reggel én is gyalogolok majd. -
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
este nyóccig...

mondjuk utána retróbuli, ami sokat csúszott. tudod, ez lesz a csipkebogyópáleszos.

-
Tim82
félisten
szép jó estét mindenkinek!

mondjuk ez a holnapi munkanap nem hiányzik...

-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jaaa
Megesik 
-
BlacKSouL
addikt
Engem pl nagyon felidegesített hogy 2 hete szerelték a liftet napokig, és már most elromlott... az egy dolog hogy valakik beszorultak, de most egy holnapi temetés miatt nagyanyám is bejött hozzánk, akinek 80 évesen 7 emeletet lépcsőzni csak azért mert valakik béna faszok voltak, és szarul csinltak valamit...Az a kisebb dolog hogy én is rohangálhattam fel-le bótba, és már kicsit megfájdult a térdem. Hát a 7.-re felérve nagyon nagy adag turhával szrettem volna arconköpni aki csinálta eztt a szart.
Bosszúból vettem 2 sört, egy barna egy világos, meg mogyorót, meg kesudiót, meg bekészítettem anyám frissensült túróstáskáját, és most ülök és hízok a gép előt...
Akinek nem tetszik meg dögöljön meg.
-
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
eoooooo
akkor venem kell egy xboxot hogy jáchassak vele

új gépet akarok venni
ami ráadásul egy mac -
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor ha jól értem, a #28609-es hsz-ed, a #28606-os mod-olt változata ,csak bugzott a PH! motorja?

-
1010
őstag
válasz
venember83
üzenetére
létezik é használható emultáror
vaj? -
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
mondjuk amiket itt kerdeztem most az iment, de merult mar fel tobbszor is olyan kerdesem, ami oda illo lett volna
s ez meg csak egy user, tobbszor futottam bele olyan kerdesbe, ami oda illett volna, s ha nincs zarva es elsullyestve, talan magatol is megtalalja a kerdezo
a hulyegyerekeket maskent is vissza lehet szoritani, nem kell miattuk az egesz kozosseget szivatni -
Winner_hun
félisten
válasz
Bubu79
üzenetére
Őőő amire válaszoltál az a #28606 számú hozzászólásom backspace-szel (vagy vel?
) "módosított" változata.
Ha elolvastad amit írtam, én meg VladimirR hozzászólását olvastam csak felületesen, azért válaszoltam
Tizedmásodperc miértnem látható? Most nem tudom mennyivel nyertem öregember előtt

-
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
xbox 360?

-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nézd meg kérlek a két hsz. között eltelt időt ( VladimirR és az enyém között ) és vedd hozzá, hogy nincsenek géppuska ujjaim - eredményül azt kapod, hogy amikor én még bőven pötyögtem a sajátomat, VladimirR már közzé tette a sajátját - esélyem sem volt még olvasni az övét, amikor az ok-ra kattintottam.
Hogy miért nem töröltem? Mert hátha valaki válaszol az enyémre és akkor kicsit hülyén veszi ki magát, hogy a 42 előtt nem hangzik el az a bizonyos kérdés...
-
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
pc re?
-
Verus
senior tag
Csak magamhoz térek én is: Szép estét!

-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Elhiszem hogy belefásultatok ebbe. És hogy ezek az emberek nem helyesen viselkednek. De szerintem a lényeg nem az hogy ők hogy viselkednek, / az legyen az ő dolguk / , hanem hogy mi hogy viselkedünk velük szemben.
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha jól rémlik csak egy van belőle - nem néztem, hogy elérhető-e mezei halandó számára is...
Motkány: köszi

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Az nem egyéni rang...
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi