Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
ez nem kapcsolt szolgáltatás, hanem egy lehetőség. nem kell egyben kifizetni ha nincs pénze, bérelhet is. akár úgy is bérelhet hogy eszközként nem jelenik meg a könyvelésben, csak költségként, ami elszámolható, ergo jóljárás van.
üzemeltetési szerződés meg szvsz csak jó lehet, nem kell se telefonálgatni, se utánajárni, se patront venni, se hozni vinni a cuccost, se szerelőt hívni és eseti díjat fizetni neki, kiszállással együt...
-
poffsoft
veterán
szégyenlős vagy, na .
Pesze , a kapcsolt szolgáltatás az isten... Ez a másik, amivel direktmarketingből nem kapsz jelest![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mitulásbáti:A dohányzás és a rák!!!
Verus: focista!

-
poffsoft
veterán
-
Verus
senior tag
Hívj minket, mi legalább meghallgatjuk

Értelek, de manapság ha nem nyomod az orra elé valakinek a száraz tényeket, akkor magasról ejt a dologra. Valakinek olyan dumája van esküszöm, hogy még azt is elhiteti velem hogy a tej nem fehér. Mi tények és adatok alapján döntünk, ha látunk benne rációt természetesen. Csak mondjuk ha nálunk 8-10 között csörög a telefon, akkor nem igazán szoktunk ráérni cseverészni.
A lényeg az, hogy minden cégnek a profiljához kellene igazítani a dolgokat.
Róbert ne szójjá be!

Tbs Te meg pláne ne!

-
NoLF
veterán
azt nem értem egyébként, hogy meghallgatni miért nem tudnak legalább? max 5 percben elmondom hogy miről van szó, és akár a saját szemével is láthatja hogy mi a stájsz, mert elég egyértelmű hogy ha egy éven keresztül 10szer kell vennem nyomtatópatront 20ezerért, az több, mintha egy éven keresztül 3szor kellene vennem nyomtatópatront 15ezerért.
csak ennyi lenne, de idáig sem jutok el. ezerszer jobbak ezek a készülékek mint azok amiket használnak, és amivel annyi gond van, amikhez iolyan drágák az alkatrészek. nálunk a gép drága, üzemeltetése és karbantartása sokszor olcsóbb, így akár 1 év alatt behozza az árát, 2-3 év alatt meg elég szép összeget meg lehet vele spórolni.ezek szilárd tények, nem a tipikus eladni akarok marketing duma. én se marketinges nem vagyok, se dumagép, csak elémtették az árlistákat, megnéztem a gépeket, megtanultam mit tudnak, és eszűrtem a következtetést. már csak el kellene tudni adni...
-
pussy_cat
tag
Már megint itt vagyoook

Napsütötte szép napot Mindenkinek
Hál istennek ma is sok a meló, így unatkozni nem fogok... Viszont egy nagy kérdés! Roosevelt tér környékén szabóságot, vagy varrónőt tud valaki?
Puszmákok, Cica
-
poffsoft
veterán
mi a f--t akarsz ilyenkor intézkednii, te????
A reggelit még meg sem emészették, kávézási idő van, és kizárólag a Jucika telefonját várják, Vasárnap hogyan sikerült a csokitorta (nagymama receptje), amit ezredszer sütött a családnak. Mindezt szűkös 2 órába zsúfolva, és akkor mindenféle jöttment is zaklatózik???

/annyit lehet tudni, mivel érdemelted ki a fegyelmezést a górétól?/
btw, nekm kedvezőek a tapasztalatok: a helyileg illetékes felejtős (hehe, megnyitották, időpont egyeztetés kötelező, egy szaros jogsit 2 hónapra vállaltak (volna, és a hölgy csak pislogott, mikor mondtam, felejtős).A másik, semmivel nincs meszebb, bejelentkezés nélkül azonnal (fél óra) kész lett a jogsim. És ez az elmúlt két év alatt nem változott.. hihetetlen....
Csak tudnám tényleg mi a f..t csinálnak akkor azok a HP-k abban az irodában????
-
Verus
senior tag
Mi is csak néztünk ki a fejünkből. Mondjuk a Köbe ilyen még, Ők vagy nem veszik fel a telefont, vagy jól elküldenek a francba. Nem értem, nem értem. Okmányirodáról még annyit, hogy az ügyfélkapu rendszer egy ***...Csak Neked Mikum

Őszintén szólva mi is elküldjük a telefonos értékesítőket, de nem azért mert nem szeretjük Őket, hanem mert nekünk tényleg nincs szükségünk se nyelvtanfolyamra, se tányéralátét reklámra, se másik díjcsomagra, se borkóstolásra, se semmire.
Igen, 9-ig a pletyka meg a kávé megy, dolgoztam iskolában, sokat kellett ügyes bajos dolgokkal átszaladni az önkormányzathoz
9-ig kávéztunk együtt
Meg egész nap nem sok vizet zavartam, dehát.... -
NoLF
veterán
sejtésem szerint az önkormányzatok 8kor nyitnak, én meg 8ra jövök melózni, előbb nem tudok telefonálgatni. viszont 8kor már elkezdem, és kb 9ig nem veszik fel, addig vagy kvznak, vagy ki se nyitnak. aztán 11 körül ismét elmehetnek vhova, mert kb 1ig szintén nem veszik fel, du 3 után meg végképp ne próbáljam. a péntek amúgy is kilőve, sőt vannak községi önkormányzatok ahol pl kedden és csütörtökön senki sincs bent, max a takarító néni. na azokkal el tudok beszélgetni, csak nincs értelme... :|
-
NoLF
veterán
pompás. jól megmondanám neki hol a helye.
én sajnos hátrányos helyzetben vagyok most, ugyanis próbaidősként azt a feladatot sózták rám hogy a cca 200 tételes önkormányzatos listát kövesse mvégig telefonon, ajánljam nekik a termékeinket, satöbbi. az esetek 10%-ban érek el odaáig hogy szóban bemutathassam miről beszélek, mert nyomtatási költséget tudnék náluk csökkenteni. a maradék lecsapja, nem válaszol, azonnal elterel, vagy hazudik vmi frappánsat. tegnap az egyik község polgármestere azt mondta hogy előző (tehát vasárnap) vettek egy nagy értékű fénymásolót. kíváncsi lennék arra a forgalmazóra aki vasárnap fénymásolót szállít, üzembe helyez, stb...
de erre már nem tudtam rákérdezni mert lecsapta a telefont. -
NoLF
veterán
én komolyan nem értem hogy ebben az országban hogy működnek a dolgok. nincs valami minimális IQ követelmény az önkormányzati dolgozókkal szemben?
az egyik tök normális, érti miről beszélek és segítőkész, a másik épp' hogy nem anyáz a sárga földig, mert oda merek telefonálni. s ezen két skálán belül pedig rettenetes szórással találkozom, többnyire a bunkóság és nemtörődömség felé billen a képzeletbeli mutató...most konkrétan negyedszer csapták rám a telefont, pedig még be sem mutatkoztam.

-
csapos2
addikt
Apró, ám igen lényeges különbség, hogy én fel merem vállalni, és teszem is. Sokan viszont, úgy tesznek mintha, fürdőzve ezáltal, a nagyságuk előtt, szájtátva bámuló tömegek imádatában. Amit nem igazán értek, mire is jó.
Télapó: Láttam, és tudom, hogy bagózni akar, de nagyon. Légy jó hozzá, és küldj neki egy pár szál cigit. ;-)
-
tildy
nagyúr
Még nem nagyon, de képzelheted milyen lehettem, ha goapartyn ezen agyalok

Kérnék szépen belőle okítást ha szabad
Cserébe jár egy incsifincsi sékecske
(tudom hogy kell írni
)Kedves viszlát, bal lábbal keltél fel? tudom, hogy kell írnia hogyot, csak nem tudom a bal kezem meg a jobb kezem gépelési sebességét gépeléskor összehangolni.
gyorsabban jár valamelyik mindig . -
tbs
addikt
Session kezelés leesett már..? Akkor egy kis bonyolítás: illik kötni a sessiont valami júzer által kevésbé befolyásolható azonosítóhoz is, mint a kukik. Mondjuk júzer ip. Vagy első júzer gw ip-je. BrowserID. Stb. Paranoiafüggő. Szessönöknél illik figyelni, hogy in-site-e a referrer, vagy szűz, vagy külső link. Stb.
Mondom, paranoia rulez ebben a témában. (A fentieknél sokkalsokkal szofisztikáltabb megoldások is léteznek.
) -
ladybug
őstag
válasz
Janoska26
üzenetére
Jelenleg még GYES-en, de igen, oviban dolgozom. Most azonban a nagyobbik lányom óvónénije kért meg, hogy menjek el velük, mert elfelejtette, hogy ma nem lesz a kollégnője, viszont a gyerekeknek beígértek egy kirándulást mára. Gondoltam kisegítem őket.

Kedvesem: Ez a fajta alapműveltségem általad megvan. Nem, nem felejtettem el.

-
bnss
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
(#26786) Racecam: én rarriról beszéltem, bonyolultabb ez a kérdés, mint azt én gondoltam.

-
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Jé, egy életre kelt könyv.

Szép napot mindenkinek. Nemsokára megyünk az ovisokkal kirándulni.
-
Verus
senior tag
válasz
poffsoft
üzenetére
Hosszú lenne ezt elmesélnem, de egyszer majd megértitek.

Bár volt olyan is hogy sok randi után jutottunk valamire, volt hogy az elsőn, volt hogy randi se volt és mégis....De azért tudom, legalábbis úgy gondolom, hogy mielőtt valami történik két ember között, előtte azért jobb megismerni a másikat, felesleges olyan dologba belebonyolódni ami később nem működik.
Tim: Szép Napot Neked!

-
NoLF
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
hátrakörbepörgőforgórúgással vedd rá hogy szebben nézzen

szerk: de ha szebben néz akkor könnyebben be is mászik nem?
-
burgatshow
veterán
Jó reggelt minden OFF lakónak.
Itt is szép az ég, meg süt a napocska, csak az a rohadt jog könyv ne nézne rám olyan csúnyán...

-
BlacKSouL
addikt
Na kit lehet itt megfektetni?

Húbasszus... egyik csaj munkatársam bejött ma helókitti-rózsaszín/puncs(?) derékigéppnemérő szűk nadrágban, csokifagyiszínű szűk felsőben, és vaníliafagyi színű kabátban...csoda hogy egyből a nyalás jut az ember eszébe?
... a legnagyobb erőlködéssel is nehezen sikerül ülve összehoznia a nadrágot meg a felsőjét..hogy ennek a japánok hogy örülnek...
én annál inkább
jajj, de az egész nem is lenne baj, ha nem nézne ki jól, de sajna igen...és foglalt mint a telefonvonal
-
NoLF
veterán
szerintem az van hogy leszarom. ellátás nem kell mert ugyan be van dagadva a pofám de már látok, a seb be fog gyógyulni, csonttörés nincs, mostmár az orromat fújva is megfelelően működik a dolog és már nem köpök vért. szal hagyom a picsába, nincs nekem erre időm.
feketelélek: fizess elő egy másik vonalra. -
most ne izéjj má??? nem is csókolóztatok?valamit csak megfogtál legalább???
ne várjál, nyomujjál ezerrel, majdcsak kibukik ha nem bír, jobb ezen minél hamarabb túlesni mielőtt jobban belemerülsz a dologba
Ha meg jó vagy nála, akkor meg megintcsakjóljártál
Én má sok háborút megjártam 
nike_: Mit mondasz kisfijam?
-
Verus
senior tag
Ez aranyos
Csak érzed, hogy hogyan érezte magát a hölgyemény, ha jó volt pár nap és ismét üljetek össze szerintem. De azért kell pár nap nyugi, nehogy azt gondolja rólad, hogy nagyon "nyomulsz". Csak szépen.
Az, hogy nem történt semmi talán nem is baj, jönni fog az magától. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. de mit puncsolsz, csak nem akarsz valamit?

Ejj ha 10 évvel fiatalabb lennék
Ezt kicsit elcímezted....