Hirdetés
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
Szép napot Nektek!

-
rarri
senior tag
Megettem a reggelit, megyünk kosarazni!
Este jövök ! 
-
Loretto
veterán
Jelentik KO vagyok.
-
rarri
senior tag
Leültem reggelizni, a lisztgyurma sül, amit Bettikével készítettünk. Kitaláltam egy új technológiát rá, de ezt majd Katicának mondom, mert ő is készít ilyent a gyerekekkel.
Vajaspirítóst eszek tea vajjal, és teával, mert mindjárt megyünk kosarazni, és azt tele hassal nem lehet.
Robotka, gyógyulj meg !

Race: ami nálad rendetlenség, az nálam már elfogadható rendnek felel meg. De nem baj, én átlátok a káoszon.

Tim: meg készülnöd kell a holnapi napra..

-
ngabor2
nagyúr
válasz
RexpecT
üzenetére
nekem lenne, de valahogy nincs hangulásom nekiesni. nagyjából összepakolgattam, nagyjából kitakarítottam, van kajám is fél hétre, meg mára is, de nem vagyok éhes. teám van, azt iszom. szól az auróra (nincs karácsony), ég a gyertya, lehet, hogy ledőlök egy kicsit.
neki kellene állnom a legkisebb gépet összeszerelni, de ahoz sincs hangulásom.
-
RexpecT
addikt
Sikerült felkelnem
. -
Thrawn
félisten
-
-
Thrawn
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
A torkom már nem fájt régóta, szinte el is felejtettem milyen. Remélem hamar elmúlik.
Rendrakáshoz nekem is mindig erőt kell merítenem, a kezdeti lelkesedés gyorsan szokott fogyni
Szerk: A rendrakás csak a kisemberek mánáija, a zseni átlát a káoszon

Amúgy feltette és választ is kapott rá
-
Racecam
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Nem tudom.
Vagy a lehet, hogy nem is fájt?
Vagy nekem fájt?Éppen rendet rakok a dolgaim között és már marhára unom.
Már akkor untam, amikor elkezdtem, ráadásul egyáltalán nem érzem úgy, hogy most jobb lenne.u.i.: Eddig azért nem találtam semmit, mert rendetlenség volt, innentől meg azért, mert rend van.

-
norbiphu
őstag
ijj de korán van még

jóreggelt!
-
ngabor2
nagyúr
érdemes volt takarítani... találtam egy adag üzbég teát
7-féle fűszer, 3-féle tea. naaagyon finom, kár, hogy sokkal drágább, mint a kommersz teák.kuka: ebből a zőccségből 1 kiló 450ft... tehát nem olyan, amilyenre te gondolsz.
-
1010
őstag
szép
reggeltmeghalt az oldal vagy mi?
-
ToBeY
nagyúr
"Amerikai kutatók olyan vegyületet állítottak elő, amely növeli az izmok munkavégzésének idejét"
Ez véltelen lehet itt a nyári Olimpia előtt nem sokkal?

-
poffsoft
veterán
Horror?? Neoliberális szabadgondolkodó cyberpunk valóság az, földtörténeti keretekkel...
(arról , amiről beszéltünk nekem is az jut az eszembe, de az "AZ" -ról viszont kizárólag "AZ", bárha több műve az úriembernek mekfexi a liberális érdeklődőkémet erősen...)
#25986: venember: aki mást állít, az igazság nem általunk definiált (és elfogadott) sikján támaszkoduk szilárdan!
/Nem winner_hun a linkbajnok???/ -
AMD Power
titán
De rohadt jó idő van!

-
rarri
senior tag
Sziasztok, szép napot kívánok Mindenkinek! Csak beköszönök, mert Bettikével nemsokára lisztgyurmázni fogunk.

Race: Kapsz két jóreggeltpuszit.

Tildy: Nagyon örülök hogy ilyen jól érezted magad!

-
Tim82
félisten
jó reggelt (ásítós szmájli helye)
-
ngabor2
nagyúr
no, megyek veszek valami zőccséget, meg a jövő hét elejére kaját.
a jövő hét igen hosszú lesz, de azért is túlélem! sőt, mivel jó időt mond, vidám leszek

-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Node várjál előtte még megkérdezte , hogy:
"csak azt szeretném megkérdezni, te vagy-e a Tildy?"
mondom igen.
Erre jött az "örülök neked"
Kész...
Most meg agyalhatok, honnét tudta a nevemet
No abbahagyom, nagyon nagyon happy sunshine vagyok, nap is süt, a végén szófosás lenne belőle

-
tildy
nagyúr
Köszönöm midnenkinek aki drukkolt , különösen rarrinak
Most értem haza
Nagyon jól éreztem magam, most is tök boldog vagyok

Nem nem adok senkinek
Elfogyott. Mármint a multivitamin dzsúzom, amit egész éjjel iszogattam.
Ennek örömére az éjszaka egyik nagy kedvence, mit éjszaka, már hajnal volt kellt fel a nap, hajam összefogva, nézek oldalra, és a napocska midnen sugara átjárja testem

-
ladybug
őstag
Nyugalom, béke, szeretet mindenkinek.

Szép, jó reggelt.
"Élj a mának, ne a mamának,
ments a vízből katicákat!"
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
mert stréber és szaharinista vagy.bezzeg, ha te késnél, akkor a cég összeomlana

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Te mit szedsz, hogy ilyen bátor vagy?

Minden esetre erre a decemberre már ne tervezzél nagy dolgokat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Miért nem szóltál előbb, leváltottalak volna.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam
üzenetére
na elmész Te a csokiddal tudod hova?!

MÉG mindig itt ülök benn a melóban, kolléga nemhogy 7re ért volna be, ahogy kell - 07:04kor ébresztette a másik váltóm.
Azt hozzáteszem, h bekaptam egy svájci cég müncheni severity-ét, soha nem is volt ilyenem, most is itt ülök.
brrr...
Amúgy Neked is jó reggelt, remélem jól aludtál!
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Jó reggelt!!!

-
bolondember
MODERÁTOR
felkelt a nap, csipognak a madarak, esik az életszínvonal - azt hiszem újabb szép nap virradt ránk!
-
Lortech
addikt
Itten van a nagyszerű Nyomorultak musical egyik zenéje John Owen-Jones tolmácsolásában.
[link]
Igen, ilyen szentimentális szar vagyok.
Csak a szomszédok fel ne keljenek.kösz a receptet, bolond úr, most nem állnék neki az implementációjának, inkább megettem a kész binárist.
-
Lortech
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Jól volt ez megcsinálva. Jó bő panírral. Muszáj volt valamit ennem, mert csak nem fekhetek le ilyen folyadéktúltengéssel a gyomromban.
-
Lortech
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Hát erre mi mást mondhatnék, minthogy fasza a bundáskenyér. Egyetek bundáskenyeret.
Annyivan mint a szaar, olyan mint a fos.
-
Lortech
addikt
Van itt még valaki?
mi az ..... ..... van itt kérem szépen?
Nem ittem, á hol.szerk: nincs hát.
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Nem szeretnék közelebbi ismerettséget kötni a konnektorral, még a végén megrázó élményben lenne részem

Na elvonulok, holnap is nap lesz... -
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Jelentem regenerálódok éppen. Kicsit lassú a folyamat mert csak most jöttem rá, hogy vízszintesben lehet jobban menne

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ki az a kettő?
Én itthon vagyok és egyébként sem iszom csak lónyálat, de Z. ezt pontosan tudja, ezért hozna nekem is.
-
Lord Zero
addikt
lemenjek még egy sörért?
uszkve 6 percetek van a helyes válaszra *
* - nem, nem megadni azt. kitalálni
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
VD (
) nem biztos, hogy örülne a találkozásuknak, lehet nem szeret folyamatosan sört csapolni és talpalni 
De lehet, hogy a szexi hang miatt szívesen bevállalja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lord Zero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Isten nevének hiába szádba vétele - ööööö, nem szeretnélek zavarba hozni, sem téged, sem verust (bullshit, dehogyisnem
), de az ott igazából szádra vétele..
csak mondomde pánikra nincs ok, ne aggódj, mindenkiben működik egy kis freud ;-]
-
Verus
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Annyira fiatal és Isten bocsássa meg, hogy ezt mondom, de szabályosan fogyatékos, persze papíron nem.
Lord: Akkor most mondjam, hogy basszameg? Természetesen majd később kérem, hogy valaki ezt szedje ki, mert én ilyet nem mondok.
Szóval a lényeg, hogy a düh levezetésére vannak más módszerek is, bááár lehet néha ez lenne a legkézenfekvőbb dolog. Az hogy néhány szó elcsépelt az igaz, nálam a basszus ilyen.
bolond: Vezekeljek?Büntess

-
Lord Zero
addikt
mi baj a káromkodással? elsődleges vonalban ajánlott kanalizálási forma, a legtutibb verbális csatabárd, lol
pláne ha nem szoktál, akkor az igazán jó - én pl már kurvára unom azt mondani, h basszameg. hatástalan, varázsa kopott, the magic's gone.
mondogatom, és nem történik semmi.ahhh, bárcsak most mondhatnám először, h basszameg. de már késő
az élet ilyen -
Thrawn
félisten
Majd' elfelejtettem, Főhuszár üdvözöl mindenkit!

-
Verus
senior tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Én meg szeretném ha elköltözne, de erre halvány esélyt sem látok.
Csúnyán beszélni meg nem szoktam, vagyis ritka.
Mondjuk ha ennyin múlna a csend akkor megtenném. Csak azon gondolkodok, hogy ha már hallgatja a zenét minek sikongat? Mindig is tudtam, hogy nem stimmel nála valami. 
-
norbiphu
őstag
10 perc múlva lejön (természetesen a polcról, mert korábban megvettem) egy film. nem tudom eldönteni, hogy álmos vagyok-e hozzá vagy nem. lehet csak elkezdem és meglátjuk mi lesz.
coldplayt szereti valaki? épp azt hallgatok.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Este jövök !

7-féle fűszer, 3-féle tea. naaagyon finom, kár, hogy sokkal drágább, mint a kommersz teák.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)