- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
-
rarri
senior tag
Szia!
Remélem nem ütött meg nagyon a rúd.
Tildy: jégert soha nem szoktam inni. Az az a mentholos ízű ?
Raf: sajnálom. Én hiszek benne, hogy a látszólag rossz dolgok a későbbiekben jók lesznek, csak még nem látjuk hogyan. / lehet hogy hülye vagyok /
Nolf: szia, hogy van az arcod?
Race: ennem kellene, de nem kívánom, inkább iszok egy kávét.
-
FehérHolló
veterán
Mert ami ezen topic bugyraiban fortyog, kétes hatással lehet a fejlődő, a megfelelő mértékű naivitást mutató, a művészlelkű és az életét megunt emberi teremtmények mentális és fizikai fejlődésére nézve.
Többek között ezért jött létre egy kis csoport, amely egyedüli céljáúl azt tűzte ki, hogy figyelmezteti a gyanútlan felhasználókat a fenti veszélyforrásokra. A csoport tagjaiknak különös ismertetője, hogy a topicon belül felmerülő, a visszaolvasás szükségességére irányuló kérdések hatására óriási "ne olvass vissza" bannert lengető smiley-kkal válaszolnak. -
ngabor2
nagyúr
oly szinten irritál az urigellerhez hasonló butítás, hogy unokaöcsémet (11 éves) sikerült leordítanom miatta múlt héten. nézzük a tévét, közben kapcsolgat, urigeller, mondom menjen tovább, nem bírom ezt a csalót. továbbmegy. mittoménmi ment benne, vége, reklámblokk... erre elkezdi kapcsolgatni. urigeller. mondom neki, kapcsoljon tovább. nem kapcsol. mondom ismét, nem kapcsol, visszabeszél. én meg megfogtam az antennaerősítőt, és egy laza mozdulattal kihúztam belőle a kábelt. ha az apja nem volt képes megnevelni, hogy többszöri kérésre ne visszabeszéljen, kénytelen voltam ilyet lépni.
-
Kasza08
őstag
csá!
Ideges vagyok, mert szarakszik a gép. 2 percig tart amíg bootolásnál eltűnik az ASUS logó a monitorról, aztán 5 perc, amíg feláll az XP. Akármivel próbálkozom nem sikerül ezt orvosolni. Máskor meg 1-2 mp, amíg az ASUS felirat eltűnik.
Nem tudjátok mi lehet a gond?(igen, ezt direkt ide írtam)
-
bnss
veterán
Igen, most már csak csókolommal lehet köszönni, és nem szabad k*kának nevezni, vaalmint itt az új OT szabályzat.
Inkább csillagozom.
-
FehérHolló
veterán
Elérhető, de múltkor, amikor le akartam szedni, túl voltak terhelve a szerverek.
Windows Update-en keresztül meg még csak az angol installja működik. Másik gépen fenn van az angol SP, semmi újat nem hoz, ami észrevehető lenne.
Ha nem jogtiszta, akkor nem ajánlom.szarvas: Ez nem aktuálpolitika, hanem permanens.
-
Bubu79
addikt
Up time - A gépe folyamatos üzemének ideje, újraindítás és mindenfajta megállás nélkül...
R2D2: Ismétlőpuska - sok tölténnyel...
-
Csyppa
senior tag
Adjunk egy kis energiát az off-nak
(tudom hogy régi)
-
ngabor2
nagyúr
te is csak a részleteket nem figyeled. azt monda, hogy nem borotválokzik. tegnap nem hiszem, hogy 3mm-nél hosszabb volt az arcszőrzete. képet nem tudok betenni róla, mert nem készült, ha készült volna is letagadná
nomeg azért, mert csak úgy képet nem linkelgetek, az nem szokott jól kijönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest