Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Elinteznem hamarabb, hogy o hagyjon el elobb. /"Elfelejtened" lehuzni a slozit, joizueket finganal szerizes kozben, vennel egy dobszettet amin random modon ejjel 1-4 kozott lenyomnal egy szolot, autista tuneteket szimulalnal, mikozben vegigsetalsz vele egy busy utcan...stb./
-
Bash
őstag
válasz
poffsoft
üzenetére
Nem főállásban, csak vagyok olyan lelkiismeretes, hogy este 10-kor odafigyeljek arra, hogy a szex topic-otok el regyen rejtve. Tegnap este viszont a párducunk sikeresen megakasztotta és késleltette ezen teendőm végrehajtási menetét karbantartás címen, és amikor végzett még volt pofája közölni velem, hogy ő akkor el is megy aludni.

-
brownus
veterán
Pussy, pussy, pussy! All pussy must
go. At the Titty Twister we're
slashing pussy in half! This is a
pussy blow out! Make us an offer on our
vast selection of pussy! We got white
pussy, black pussy, Spanish pussy,
yellow pussy, hot pussy, cold pussy,
wet pussy, tight pussy, big pussy,
bloody pussy, fat pussy, hairy pussy,
smelly pussy, velvet pussy, silk
pussy, Naugahyde pussy, snappin'
pussy, horse pussy, dog pussy, mule
pussy, fake pussy! If we don't have
it, you don't want it!na honnan van?

nolf, a pussy cat cicamicát jelent
nem tanultál meg londonban inglisűl?
-
RoyalFlush
őstag
Mit tennétek egy olyan srác helyébe, akit zsarol és azzal fenyeget a 27 éves barátnője, hogy ha el meri hagyni, bosszút áll rajta. 7 vagy 8 évig élt párkapcsolatban a csaj egy alvilági figurával, akivel ugyan a jövőjét nem tudja elképzelni, de jóba maradtak. Magyarul, ha elhinti neki, hogy a srác kihasználta és átverte, az ipse csúnyán lerendezi a gyereket vagy a családját.
A srácnak 24 évesen ez az első (!) kapcsolata, de idegileg már ráment. Depressziós lett, sírógörcsök törnek rá, gyógyszereket kell szednie (amellett is remeg, mint a miskolci kocsonya). A csajtól akkor tudott hazacuccolni, mikor az elment melóba. Utálja a csajt, a csaj is őt, mégsem tágít a sráctól.
-
Lortech
addikt
Ne f...ozzatok, mert megisszátok a levét! Nesze neked értelem.

-
-
-
NoLF
veterán
na én elmegyek ebédelni, addig nyugodtan mondjon rám bárki azt amit akar.
ha látok az utcán egy macskát, rámosolygok, pedig nem szoktam. (mondjuk a mosolygás most fájni fog...) -
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
könnyűannak aki tud angolul...
Mondjuk, mit szólnának a szomszédok, ha beleüvöltenél az éjszakába :
whata cool pussy...................................................................................................cat!biztos a kiscicára gondolnának azonnal, ugye?

bubuka: aham, és kiolvasható?

Bash: Te főállásban modolsz??? És Panther mit heggeszt má megin?
-
poffsoft
veterán
őőő, mégegyszer megemlíteném, bár olvasom az exmefuttatásotokat, nekem ez már pont olyan, mint a gyártó honlapjának eredetije.
(jé, a kisherceg mit keres japánban????)
A szakember eztet akarja bütkölni, csak a doksik nélkül elakadt.
(egyébként az eredetileg 2 cellás töltő lesz megbuherálva tetszőleges számú cella töltésére)
és igen, a nyákon egy csomó egyéb bütök is van, amit sajna én ha a fejembe vernék sem ismernék fel
btw:A maszkolt program mit takar? kiolvasható? megfejthető?urak! szabad ezt? fényes délben faxozni????
-
Bash
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Lefeküdtem éjfélkor, felkeltem 4:07-kor, mégis mi a fenét csinálnék itt? Kb. ugyanazt, amit te.
-
7
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Miattam ne kérj bocsánatot, magamért én vállalom a felelősséget.

Hogy mi lenne? Blackie megjelenne.

@Matka: Bár nyilvános fórum és értelmes(?) emberek(?) vagyunk, előfordul az ilyen néha(?). Nem érdemes felkapni rajta a vizet, ez az egész nem feltétlenül komolyan veendő.

-
NoLF
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
persze hogy nem jut eszedbe, hiszen nolf a nickem, nem dick v cock v penis. érti?
apropó: a nicket meg lehet változtatni vhogy? szeretnék kisbetűs lenni.
tbs: a pöcsi jobban tetszik
Tiv: mivel fentebb elmagyarázták honnan származik, így már tudom hogy mit jelent, nem pedig azt amit eddig hittem, hogy p....-cica.
de bocsáttassék meg azon szerencsétlen júzereknek akik nem néztek kisorukban/manapság meséket v bármi mást a tv-ben...főpénisz: mostmár azt is tudom hogy nem tudok angolul

-
poffsoft
veterán
válasz
pussy_cat
üzenetére
mielőtt rákérdeztem volna,már válaszoltál is....
(yetike meg sajna olyan, amilyen, én kérek elnézést
)
btw, annó, angolozós pájafutásom legeslegeslegelején, az első okosság volt, amit mektanultam, (bár szemantikailag bizonyosan kimutatható(s kimutatott) az összefüggés) hogy a Pussy és a Cat ha kézenfogva jár, bizony-bizony nem 18+ sokkal inkább 12-mi lenne, ha inkább erről beszélgetnénk?
-
pussy_cat
tag
Nem, nem, nem, sőt... !!!
Bocsánat Bash!! Olyan hevesen gépelgettem...
Figyelmetlen voltam!Kedves Mindenki,
Aranyosak vagytok és köszönöm Yeti a bocsánatot!!
Valóban kérdezni tudni kell, sosem tudhatod, hogy milyen kocka ül az éter másik felén... De ez nem csak rám vonatkozik, hanem mindenkire aki nyílvános fórumon fórumozik. Tudom kicsit merész a névhasználat, de úgy gondolom értelmes emberek vagyunk itt a fórumon!Nos PH! mindörökre

Csóközön, Cica
-
7
addikt
válasz
pussy_cat
üzenetére
Sajnos nem vagyok az a kedvesen lovagias típus, aki mindig figyelembe veszi, hogy mit szabad és mit nem. Mindenesetre bocsánat, nem a sértegetés volt a célom.

WB-féle Csőrike-Szilveszter asszociációm volt nekem is, de az úgy unalmas lett volna, ha csak arra kérdezek rá. Hogy is mondta Csőrike? "I thought I saw a pussycat."

-
NoLF
veterán
válasz
pussy_cat
üzenetére
értem. érdekes hozzáállás.
adott egy fórum, egy felhasználó, akinek angol nikkje van.
magyarok vagyunk, szokásunk lefordítani a nem magyar dolgokat. a te nicket lefordítva azt jelenti magyarul, mint amit angolul jelent. ezen semmit nem változtat a tény hogy te miért választottad a nicket, a téged ismerő x % tudja és viccelődhet vele, a maradék y % nem tudja, de azt sem hogy ne mviccelődhet vele. már ha egyáltalán viccelődik, lehet hogy nem is viccnek szánja csak simán magyarosítja a neved.engem is szoktak nolfi-nak becézni, fogalmam sincs hogy miért, utálom is, de nem érzem magamat felhatalmazva arra hoyg ezen megsértődjek.
anno még vmikor réges rég én is szóltam vmit neked, amire sértődés volt a reakció, azért mertem azt állítani hogy felkapod rá a vizet.
no offense, csak szerintem elég nyakatekert dolog ez így.
ha az én nickem dick vagy cock lenne, biztos nem foglalkoznék vele ha vki lefaszozna, legyen az ismert v ismeretlen személy számomra, hiszen az említett nikk kvázi felhívás keringőre.
vagy valami az én szürkeállományomban nincs jól beállítva?

mod: most értettem meg a csőrikés hisztorit, nos, gyerekszobám volt, tv-t viszont sem akkor sem mostanában nem néztem sosem, ergo fogalmam sincs a rajzfilmekről.
-
pussy_cat
tag
Nem kapom fel rá a vizet egyáltalán!
De a PH!-s pályafutásom alkalmával eddig csak egyetlen értelmes kérdést kaptam arra vonatkozólag, hogy honnan is ered a nevem.
Biztos volt gyerekszobád, ahol kakaózgatás közben mesét néztél. Csőrike, Szilveszter cica
Én Szilveszter párti vagyok, őt pedig Csőrike pussy cat-nek hívta/hívja
Innen a nevem
Inkább az bánt, hogy aki nem ismer izléstelenkedik ezzel, az helyett, hogy normálisan megkérdezné. Bár ez egy fórum, de tekintettel, hogy sok ember nem ismeri egymást, így szerintem erre oda kell figyelni. Nyílván ha Katica, vagy Péterke, vagy a Drága Mikulás, vagy Vladimir, Vagy Grafi, vagy ki nem hagyhatom Rezit - és itt még sorolhatnék pár nevet, akiket kedves barátomnak tekintek - írta volna jót nevetek, de így egy kicsit fura a szemtelenség... -
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
A gáz az, hogy ez egy süket mikrokontroller - valami futkározik benne program gyanánt - lehet, hogy csere után sem fogja úgy tenni a dolgát, ahogyan az elvárható lenne, mert tiszta a tudata...
Az N utáni pár betű és a szám gyártóspecifikus jelölés, utalhat a gyártósorra, az üzem nevére - sokmindenre...
Kicsit belemászok a datasheetbe és megsasoljuk, hogy van-e mellette valamilyen kis nyolclábú emlékezet, ami esetleg a programját tárolhatja, akkor ugyanis jó eséllyel cserélhető - ha be tudod szerezni...
Szerk: Mákotok van
A/D konverter lakik benne - csak az első pár sorban emlegetik önálló kontrollerként 
-
a só is megnyalja a vén kecskét...!

-
BlacKSouL
addikt
Itt vagyok ám én is...Szergej Szergejevics

-
1010
őstag
mien szép a mai nap
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nem tanultál meg londonban inglisűl?
Hová fajul a világ? 

(MekkElek és a "Speibl és Hurvinyek"(?) voltak még a kötelező darabok...