Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
A vörös tutira nem a Te színed, és a szőke is távol áll Tőled, az fix

A hajzat jellege egyébként stimmel

Mod-ra: A világon semmi baj a fejed tartásával és a szemeddel sem - helyén van mindkettő és őszintén tekint a világra

Néró: Szalacsi bácsit már ne vedd elő, inkább túrj egy képet iwiw-en, előrébb leszel - bár leszögezném, hogy nem vagyok pedofil és melegségre sem vágyom

-
bandus
veterán
válasz
venember83
üzenetére
megfelelő mennyiségű sör ellenében nagyon szívesen
(még jó, hogy nem olvas ph-t
)Rarri: van barátja..
(persze ha őt nem zavarná, akkor engem sem..
)inkább cska kimozdulnánk, az egész napos ücsörgés után -
Verus
senior tag
Jujj de jó latinos zenét találtam

-
bandus
veterán
hirtelen valami ötlet, ahova el lehet menni egy kedves lánnyal este?
(várban már voltunk). az se baj, ha nem kell hozzá sok pénz
ma csirkemellbe fektettem vagyonom jelentős hányadát 
-
Thrawn
félisten
Csinálok pudingot!
Vaníliást.
És nem kaptok...

-
Neró
őstag
válasz
Bubu79
üzenetére
Vazz megszólalt 14. apostol.

Hasonlítotok.Kb így kébzellek el. -
ngabor2
nagyúr
hú, mit találtam
asszem elleszek este, lehet, hogy még benézek, de nem biztos 
-
tiv61us
őstag
kikaptunk mar az indianoktol is
hosszulabu asszony teged meg kell kapnom ma megennyi jutott eszembe ebdidoben
sorry -
Apollyon
Korrektor
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt én is néztem
Csak véleményre voltam kíváncsi na
MOD: Kabátot? Jujj, azért ennyire nem vészes...
OK viszek pulcsit is
Kösz
-
Neró
őstag
Na szép estét OFF népe.
Most csak egy órácskára leszek.(#28943) Bubu79: Szevasz öcsisajt.
Hogy van a nyihaha Ráró? -
Winner_hun
félisten
-
Apollyon
Korrektor
Hi!
Ma még nem mentem ki itthonról, milyen idő van kint szerintetek nem gáz ha pólóba megyek ki ma éjjel vagy vigyek pulcsit is? -
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
háát, ha vizsgamunka akkor már a nyakadon.... Az a műhely a háttérben a sajátod? Mer akkor megint sárgába fordulok

rarri: természetesen én ettem is belőle. A rakott-kel olyan szerdás kaja.... A gríz meg vacsorásasos... Bár most, hogy feldobtad, lutyagyártás lesz jövőhéten, oldalassal....

bubka: Most már eon, és csak rosszabb...

-
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Minő meglepő - ez is a dédász felségterület

Szia Rarri
Részvétem az esti program miatt.
16 évesen 180cm-es a lányod? Kevés ilyen magasságú hölgy ismerősöm van - kollégám párja is ilyesmi magas, Náluk a kolléga a kisebb termetű ( kb. fél fejjel ), de ennek ellenére imádják egymást
A magasság nem számít 
-
Bash
őstag
Palacsintaaaaaaa

-
rarri
senior tag
Látom, azért jógyerek vagy. Maradok a Pápai fürdőnél, túl messze laksz, és a masszőröket se ismerem.
Májusban megyünk a Campónába, megnézzük a Tropicáriumot, Bettikének ez lesz az egyik szülinapi ajándéka.
Én már voltam 3-szor, és nagyon tetszik ! 
Race: te csajozol a ph-n ???
/most hallom szarvastól / -
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Aha és Őt is meg tudnád mutatni? Mi a nickje?

-
bnss
veterán
Szép estét, na meg hétvégét!

-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
A 16 éves lányom meg 180 cm. Szerencsére nagyon élvezi, hogy ilyen magas, és pár szívet már összetört.
A 8 évesem még nem lóg ki a korosztályából, bár ő az egyik legmagasabb az osztályban. 
Poffsoft: én rakott kelkáposztát készítettem, de tejbedarát eszek.

-
poffsoft
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Mert magyarisztán császári pócstán nem tudsz bankkártyával fizetni. Egyszer próbáltam, soha többé: ugyanis készpénzt kell 'idegen automatából (értsd postabank)' felvenned (jatt+500 ft), akár forintra pontosan, és a kp-val fizeted kia csekkedet (logikailag, mert fizikai pénzmozgás nem történik). ez az igazi korruptisztáni eljárás....
Winner: #28851 :wow! Asztalos lettél??? Vagy rexbajnok???
Bubka: #28848: Az óracsere naon necces náluk, 3 éve ilyentájt én is kaptam tőlük egy 350K-s elszámolót, anya majdnem infarktust kapott, én meg persze csak röhögtem. A szépcsávók novemberben leszerelték az órát, jegyzőkönyv,miegymás, az új óra elkezdett pörögni, aztán szemet szúrt nekik, hogy a régi megállt: nosza, a mérőállást nov-dec hónapban elpörgették a GYÁRTÁSI SZÁMRA!!!! Persze, mikor szóltam, hogy bekaphattyák, meg hogy ezt kicsit elqrták, annyit sem mondtak bikmakk. Ja, és a javított számla, két héttel később a fizetési határidő után természetesen az eredeti dátumokkal visszadátumozva jött ki (szerény tudásom szerint ez is teljesen jogszerűtlen), és egy kisérő sor nélkül, hogy nyaljam meg a hangjukat, vagy valami.. Korrputisztánban ezt hívják közüzemi szolgáltatásnak
. Az idei tréfájuk meg a következő volt: elszámoló számla, nem érkezett meg, 5x-i telefonos panasz után a 3. személyes (bekaphattyák) ÜFSZ találkán vére elértük, hogy kapunk 'új' csekket (mert ez sem fért a fejükbe, hogy egyáltalán nem kaptunk), és természetesen addig nem tudjuk kifizetni (már kicsúsztunk az elvi határidőből). A legszebb, hogy rá 3 napra hozott a postás 2 levelet: az elszámoló számlát, 4 nappal visszadátumozott feladással, meg a felszólítást (díjnemfizetés miatt kikötik !!!! az órát), 3 nappal visszadátumozva. Halál korrekt... Ja, és bár az ügyfélszolgálaton úttörőbecsszóra megígérték(követelésünkre), hogy nem lesz késedelmi pótlék, miegymás, ennek ellenére jött a kikötési fenyegetőzés(és végül a késedelmi pótlékot is leverték rajtunk...). És itt sem sikerült annyit kicsiholni belőlük, hogy nyaldmegahangom.
5 telefonálás után még mindig ott tartottunk, hogy hülyék vagyunk, mi tutira megkaptuk a számlát. Valószínű az a 2 db A4 papír vitte csődbe a dédászt...Szóval korruptbürokratisztán rulez...
Amúgy ebédre gyenge szárazbabfőzelék(veresbab, ecetes-tejfölös), sültkolbász készült , meg marharostélyos vadasmártásbanl, makarónival (régi szép iskolás menzai idők
) by myself...
Ja, és tegnap közösen gyártottunk 'kókuszgolyókat' a gyerekekkel, uh. ízlett nekik
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Pont azért fogalmaztam úgy, hogy " én még nem találkoztam " . De attól még van olyan ember, pl. van egy 2méter 40 cm-es férfi, akit a tv-ben láttam. Az ilyen magas emberek nem állnak meg a növésben a kamaszkor befejeztével, hanem sajnos tovább nőnek az agyalapi mirigy betegsége miatt.
Viszlát: szia!

-
Viszlát
addikt
Üdv off népe egy angol expressről. Itt is sok a répce.

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Neked is haverod a sekiloníl?

-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hiába fáradtál

rarri: Sámlit mindenképpen vigyél, ha bolonddal kezdesz

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motoros topic
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Parfüm topik
- Facebook és Messenger
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sony Ps5 konzol slim
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aranyosak.A BMW-t meg küld el postán.

(még jó, hogy nem olvas ph-t