- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
Thulcandra #4222 üzenetére
Aszondja direkt nem szedem tökéletesre.
Ez mekkora beszólás volt.
-
pussy_cat
tag
válasz
Thulcandra #4204 üzenetére
A mondandód második felével egyet értek...
Kinek mi jön be...
''ivarszőrzet leborotválása'' - bár borotváról a ffiaknál szó sem volt abban amit írtam, kizárólag szakállvágóval szabad nekiesni, máraki nekiesik...
Csók mindenkinek! -
pussy_cat
tag
válasz
Thulcandra #4190 üzenetére
Nagyon ritka, hogy ilyen fiatalon ennyire értelmes legyen valaki, az én unokahugim is 14 évesen olyan dolgokat mondd, hogy még a végén ő tanít engem...
becsüld meg őt nagyon!...
Egyébként próbáld ki, hogy leszeded a szőrt róla (de csak szakálvágóval), hidd el meglepődsz mennyivel jobb lesz a dolog! Magáról a komfortérzetről nem is beszélve...
Bár szerintem egy pasi legyen pasi (gondolok itt a szőrre, meg egyebekre), de legyen igényes önmagára és a környezetére is...
Divot: lehet még agyilag nem ''fejlettek''
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Thulcandra #2942 üzenetére
Hejj, régi szép idők...
Valamikor, mikor még az egyetemre jártam (talán másodikos lehettem?) a hix móka nagyon élt. Akkor volt több olyan hét, hogy ugyan az a vicc naponta bekerült. a végén egyesek már direkt beírták... esetleg egy kicsit változtatva, másik viccekkel kombinálva.
Manapság már annak örülünk, ha laly3 küld VICCEKet TORONTOBOL.hova süllyedtünk.
troli-villamos-metrót, 16-lábú tehenet, mustáros rendőrcsokit és öltönyös öngyilkos csigákat akarok!
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest