- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
ŐŐŐŐ szívesen elmondanám, de ...
Titok
--------------------------------------------------------------------
Idának, norvégiába egy üveg karácsonyi díszcsomagolású egri bikavért.Van benn a cégnél elvileg olyan boros-doboz, ami frankón hungaroceles, az elsőről már dobtak le így egy üveg bort, semmi baja nem lett.. Szal remélem épségben megérkezik...
Norvégiában szvsz másnapra már ott is van(Ingyen, ha a főnök aláírja a ''fuvarlevelét'')
-
tildy
nagyúr
Na becsomagoltam a külföldre menő ajándékokat
Remélem még a héten megérkeznek a célálomásokra. (Muszáj ápolni a külföldi kapcsoaltokat, nameg nagyon kedvelem is ezeket az embereket)
Tényleg ti hogy álltok az ajándékvásárlással/készítéssel, esetleg csomagolással? -
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci #4617 üzenetére
Be ne bukd a végén, mint ahogyan annak idején én bebuktama mikulás dolgot, hogy márpedig van! És szentül meg voltam győződve arról, hogy midnen iskolatársam ugyanígy vélekedik... Aztán nem...
Szent Miklósról általában ilyesmi képek vannak: [link]
Egyébként meg a gyári felmérést szvzs nem lehet reprezentatívnak nevezni -
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR #4583 üzenetére
Én is találkoztam már egy kettővel, beszéltem is velük, és azt mondták a kérdéseimet tegyem fel a manók királyának, mert ők csak ilyen ''szolgák''.
Frankó manónyelven nyomták
De nem hasonlítottak a könyvekben leírt sipkás törpékhez.
Kidus: fura, én ezeket nem hittem el, vagy nem emlékszem rájuk, úgy látszik a jézuskát meg a télapót kajáltam csak be...
De szimplán szerintem csak arról van szó, hogy sosem mondtak mesét nekem a szüleim. -
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug #4529 üzenetére
Szó se róla szerintem is kell a misztikum, de úgy ahogy a nevében is van: misztikusnak, azzaz valós-és valótlan határmezsgyéjén mozgó valaminek kell értelmezni. azaz talán van , talán nincs. És hogy miért? Ha már az emebr gondolt rá, ha már lerajzolta, kitalálta, megalkotta , akkor létezik, ha máshol nem a mesekönyvekben, illetve a tudatában. De nem biztos, sőt nagyon valószínű, hogy a való életben nem fog szembetalálkozni vele, velük. (PErsze ez alól kivételek mindenféle lázálmok, vagy tudatmódosult állapotok, ahol akár manókkal is társaloghat az ember)
Azt viszont, hogy egy rákérdezésnél az ember szemébe hazudjon a saját anyja/apja (miközben az ember érzi, hogy nem mondanak igazat neki, de emellett ott az az érzés, hogy a szüleim mégiscsak megbízik , ki másban bízhatna meg igazán), azt senkinek sem kívánom.
Hiába no, nem volt könnyű gyerekkorom, nehezen emésztem meg az ilyen dolgokat.
Rii: szerintem a fenti mondandóm válasz rá: azt fogom mondani , nem tudom hogy létezik-e, mivel még nem találkoztam vele(szvsz létezik is (mivel valaki kitalálta, és lehet látni mikulásruhába bújt embereket és nem is, hiszen csupán eg ykitaláció formába öntése... A ygerekre bíznám, hogy eldöntse, hisz-e benne vagy sem. )
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Akkor én rettentően naív lehettem, de a többiek is, hiszen akikről tudok, pl. barátnőm, ő úgy jött rá, hogy általában délután aludt, csak egyszer kicsit korábban ébredt fel... Nekem emg az iskolatársaktól jött a ''pofon''.
Fogalmam sincs melyik a jobb, de azt látom, hogy mit okoz a gyereknek ha hazudnak neki. -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #4522 üzenetére
Mindenesetre nagyot égtem , mikor erősködtem(ált. isk. elsős koromban), hogy de igenis van, és 7 évesen már az összes osztálytársam tudta, hogy nincs is...
Hasonló ez ahhoz, mint amikor azzal ijesztgetik a gyereket, hogyha rossz lesz, elviszi a boszorkány.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként a bizalmam rendült meg a szüleimben, mikor ez kiderült. Nem tudom, vajon lehet-e úgy gyereket nevelni, hogy még ilyen kegyes hazugságokat sem viszünk véghez, mégis boldogok, szépek, egészségesek, és hatalmas fantáziával rendelkeznek.
De igazad van, majd megértem ha gyerekem lesz.
Rii: én nem elpirultam, hanem mérhetetlenül dühös voltam a szüleimre. Hiszen túlképpen miattuk alázódtam meg mások előtt.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Mi az élet 4 szakasza?
Amikor Elhiszed,hogy van Mikulás.
Amikor már nem hiszed el,hogy van Mikulás.
Amikor te vagy a Mikulás.
Amikor már úgy nézel ki mint a Mikulás.
Azt hiszem ajánlom ezt ngabor figyelmébe -
tildy
nagyúr
Megjött a fizum
Kicsit keveslem viszont a bónusztHm.. Na majd megnézem a fizu papírt, amint megkapom...
-
tildy
nagyúr
Mint kiderült fiatal , talán diák volt. Ott van egy köpésre egy általános iskola, illetve egy sportpálya is, ahova a fiatalok járnak edzeni. 50 méterről nem látszott , hogy ki vagy mi, a szomszéd mondta , hogy valami munkás(ott álltak azok is.)
Durvák ezek a dolgok.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #4447 üzenetére
Nem tudom hol lepettle a diak, de ahol fekudt, attol kb 5-10 meterre van egy zebra....
Es amit lattam, hogy leesett (ergo repult). Csak a fekcsikorgasbol, es a puffanasbol tudok itelni, meg abbol, hogy hogy mennek itt a sebajtobiasok
A korulmenyekrol nem is fognak irni, ilyen esetben ha jol tudom ez titok targyat kepezi.
De nem hinnem , hogy 50el ment volna.
Jo oke, nem akarok senkit sem gyanusitani, en mar csak a puffanast lattam, az is eleg volt. Fogalmam sincs ki a hibas, de ha a sofor, akkor szvsz megussza.... -
tildy
nagyúr
Köszi, Kidus. Megpróbálom. A sokk már elmúlt, a remegés már elmúlt, csupán egy tompa tehetetlenség és fájdalom lett úrrá rajtam +0 életkedv.
Életemben először láttam ilyet, és nagyon remélem, hogy utoljára.
Félek
Csak annyit tudsz, hogy betartod a szabályokat, esetleg mások figyelmét is felhívod erre Eddig is ezt tettem, mégis ''mindenki''(értsd elég sokan) beszólt, hogy ugyan már, idővel én is nagy ívből sz.rni fogok a szabályokra. Még ha részben igazuk is van/lesz, próbálok azért a lehető legjobban ''ott lenni'' a helyzetekben, figyelni, és lehetőségeimhez mérten mindent megtenni, hogy ne kerüljek hasonló helyzetbe.
Egy hét múlva lesz a forgalmi vizsgám -
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci #4417 üzenetére
Epp kinn voltam az ajtoban, mert vettem at a kajat. MAgat az utkozest nem lattam, csak hallottam a csattanast, majd a puffanast a foldon, majd hirtelen odakapva a fejem lattam is a foldon fekvo embert.
Ha lattam volna szemtol szembe az egeszet, azt hiszem meg is őrulnék. Így is elég volt.
Na befejezem, senkit nem akarok sokkolni, majd valahogy feldolgozom magamban...(vagy nem) -
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us #4411 üzenetére
Probalom tultenni magam rajta, nem lesz egyszeru. Parom haza akart jonni munkabol, hogy kicsit vigasztaljon... De azt hiszem most elegge feltenem, hogy autoval hazajojjon, szal inkabb ne...
Fura lenne mindenkit gyalogolni latni az igaz, de az is fura, hogy itthon mennyien sz.rnak a kreszre. ja, lehet menni, lazan vegig 130al a hungarianGratulalok(az erintett emberkeknek)
-
tildy
nagyúr
Jézusom, jézusom. Pont mikor vettem át a kajamat, akkor utottek el egy embert (lehet gyereket? ) a gyakorlon. kikeszultem, nem nem soha nem fogok gyorsabban menni varosban 50nel.kiveve ahol 70 a megengedett. valami bmw szeru(hatulrol), egyebkent.
KEsz vagyok. Total KO. -
tildy
nagyúr
válasz
pussy_cat #4267 üzenetére
Én ilyen téren sosem. Amit emg tudok csinálni magam is, és szívesen csinálom, azt nem szívesen bízom másra. Viszont divot szavai szíven ütöttek, szeretem az elvont emberkéket, és szimpi a fodrász hozzáállása, lehet ő lesz az én emberem. Bár msot épp elégedett vagyok a hajammal
Szép fekete lett
(Kicsit büszklke is vagyok magamra miylen jól sikerült, mindenki azt hitte fodrásznál voltam
)
Rii: Hát próbáld ki. Vegyél valami drogériában gyantát, meg szalagot, azt csináld(Elsőre megpusztul az ember a fájdalomtól, később már nem is vészes.. )
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem hiszek nekik
(Na jó egyszer lehet bepróbálok egyet... De eddig még igazán jót nem sikerült találnom. Vagyis egyet igen: valahol a nyírségben.)
Egy jó fodrász akkor jó, ha enm nekem kell megmondani milyen legyen, hanem alapból oylat alkot , ami nekem is bejön, és ami illik hozzám. Ez is egyfajta művészet. Na de ha sokat vág belőle, istenemre de kicsavarom a kezéből az ollót, és levágom a kezét -
tildy
nagyúr
Saját hajból nem biztos hogy megcsinálják, ráadásul páromnak inkább afrofonatokban jön be jobban.
Azzal csak az a gond, hogy bizony abba is műhaj kell, hogy mutasson, viszont annaka végét úgy zárják le, hogy égetik.(Ennek nem)
Namost ahogy hallottam, az az anyag eléggé éghető, ezért akár egy cigitől lángralobbanhat az egész fejem. Ennek viszont nem örülnék.
Na majd körüljárom a témát, ugyanis idehaza szeretik ha kis indiánlányka hajjal mászkálok
pussy_cat: köszi de nem kell . Utálom ha lehúznak anyagilag, és ha elrontják a hajam.(Fodrásszal azóta szkeptikus vagyok, mióta anyám 6 évesen elvitt egyhez , és az se szó se ebszéd, levágta fiúsra a fenekemig érő gyönyörű hajamat!!) Amit tudok, inkább megcsinálok magamnak, vagy megcsináltatom valami vidéki fodrásszal.(PEsten olyan árat kérnek, hogy nem sül le a pofájukróla bőr
) Fodrász kkb 1 éve látott utoljára, mikor épp egy esküvőre szépen feltűzte a hajam.De előtte vagy 3 évig nem.
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
Esetleg megkérdezzük a fiatalságot is a témáról?
(Rii: mondjuk azt, elég hosszantartó a hatása a lézerezésnek, nem garantálják100%-ra, hogy nem nő vissza egy sem, de azt igen, hogy sokkal kevesebb lesz. Tudok olyanrl akinek tényleg csak pár szálacska maradt a lábán(valószínűleg mert épp ''alvó'' fázisban volt a kezelés idején a szőrszálacska. Na de ez már tényleg szőrszáhasogatás)
Rii:
Igazad van , rosszul írtam előbb, nem végleg, de elég sokáig na...
Mellesleg ez a cég ua. a cég , aki a szememet lézerezte. Ha vannak olyan jók a bőrgyógyban is, akkor számomra hihető. Merthogy szemészeti részlegük az egyik legjobb klinika itthon.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #4180 üzenetére
Ez nemcsak egyedi idei eset, 2 eve is volt mar hasonlo. [link]
Rettentoen sajnalom szegeny kis allatkakat, el tudom kepzelni , milyen psziches valtozasokat okozhat nekik, az hogy nincs kaja. -
tildy
nagyúr
Ez milyen már
:
psycho-mókusok garázdálkodnak a ruszki tajgán.
[link]
Szegények, nincs mit enniükMármint a megszokott kajájuk nincs, ezért ráfanyalodtak a húsra.
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #4169 üzenetére
Értsd: ezerszer meggondolom, hogy mikor, kivel, és hogyan házasodjak, ha házasodom egyáltalán(Még akkor sem ''ugrom'' bele ilyenbe, mikor biztos vagyok ''magamban''). Valamikor...
Egyébként a válaszom, igen , képes lennék rá.
Pont az előbb beszélgettük itthon, hogy hány olyan kapcsolatot látok, ahol csak amiatt volt esküvő, mert jött a gyerek, és ez szerintem mennyire nem okés.. Nem így kéne lennie.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na ja, igazad van, tényleg nem általánosítható, tényleg csak ä környeztem tudom , meg magamat alapnak venni, milyen voltam 20 évesen és milyen most.
A rossz példa meg igencsak rányomja a bélyegét az ember gondolkodására. Szép , hogy nem azt fogja látni, hogy jajj milyen jó ez, hanem pont az ellenkezőjét.
Peterket: Nem vagytok jók(mert) Megdöntitek az elméletem .Ezzel az 1 éves dologgal meg főleg!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #4153 üzenetére
Azért ismerve az embereket elég sokat változnak 20-30 között, szal azért javulhat a tendencia.
(Ilyen dolgokban elég pesszimista vagyok, a környezetemben sok ilyet láttam-> a fiatalok válnak, akik meg régen nősültek korán, azok már a megteremtett egzisztencia, meg a gyerekek, meg nincs hova menni dolog miatt maradnak kb együtt. Nem hinném , hog ilyennek kéne lenni egy párkapcsolatnak)
Múltkorában kérdezték tőlem, tudok -e olyan párt , aki harmonikus boldog házasságban él, hát kb csak ti jutottatok eszembe. -
tildy
nagyúr
Hogy azt hetszentseges jomindenit, amely hasfajassal aldott meg a mai napra engem.
Utalom mikor begorcsol a hasam
Hala egnek amit a gorcsoldok nem oldottak meg, 1 cataflam lazan, 1 ora utan megoldotta. Persze mikorra mar odarendeltem a parom a munkahelyemre, hogy hozzon haza, mert a 7es buszon megpusztulnek... -
tildy
nagyúr
Na csitt legyen, szívjatok békepipát vagy valami, ne törjön ki veszekedés
(nicak ki beszél
)
Divot ha valami nem tetszik , és ha valakivel konkrétan kapcsolatos, akkor a ringben a helye.
Valamennyire osztoma véleményed, de vladimirRét is több pontban. Nem tudok mit mondani, mindenkinek igaza van, de aminek most nem örülnék, ha ebből vita kerekedne. Annak érzésem szerint nem lenne jó vége.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nagy öröm!!! Mai naptól nem én zárom a rendszert, új operátorunk van
De persze segítek neki, távolról. Tökjó
Kiváncsi vagyok az új pozíciómra, hamarosan átkerülök -
tildy
nagyúr
válasz
White Tiger #3739 üzenetére
JAJA.
Makos vagy , hogy ilyenkor is ehetsz
Peterket: linux alatt kicsit macerasabb magyarra valtani.Sot az meg milyen maceras, amikor tobben hasznaljatok a gepet, es elfelejted visszavaltani magyarrol angolra. Eppen ezert ha linuxrol vagyok, ahogyan most is, akkor inkabb nem irok ekezeteket. Ismerem magam annyira, hogy magyaron felejtema billt, amit nem hinnem , hogy parom jo neven venne(ahogy en sem veszem igazan jo neven, ha az en gepemet angolra allitja, es elfelejti visszarakni magyarra. Nincs gond belole, csupan nem szeretem)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Alkoholból csak a fügepálesz és a jéger.. Szökőévben kétszer.
Na én lassan lépek, megyek kedvenc zeném partyjára.
XPOD nem szeretem sem a sört, sem a bort. Ha szomjhalálon vagyok, akkor persze megiszom, de olyan eddig ritkán fordult elő.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Párom nagy örömére ma is auchanoztunk. (muszáj volt, ott lehet csak kapni eskimo fagyállót , ami a kocsimba van töltve.... De még kellett)
Este meg partyzok, csak még fogalmam sincs, hogy mit vegyek felhm.
Miért utálják ennyire a férfiak a hipermarketeket? Először sírnak, hogy jajj menjünk már, ha meg elkezdek sietni, akkor meg azért sírnak. (Megfhajtottuk kicsit az új verdát. pöpecke)
-
tildy
nagyúr
Hülye lennék a céges számom ide kirakni
Itt az a számom van, ami némára van állítva, vagy le van sokszor merülve, ergo sms fogadásra korlátozódik:
Fokukac :Ez nem is igaz. ha jön jön, ha nem jön nem jön. Túl sokat nem fogok tenni érte. Magyarán: Nem várok ugyan a sültgalambra, de azért ha errerepül bekapom.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Mondtam én is ilyet, hogy nem vágyom túlképpen semmire. De erősebb volt a kiváncsiság.
Ilyennel még úgysem futottam össze.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ilyen mlm-es dologba elvből nem megyek bele. Anyámék annak idején amwayeztek, tudom milyen....
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem. Megkérdezte szeretnék e boldogabban, jobban, és egészségesebben élni
Faster persze hogy nemÉn is ilyen szagot érzek, fura. De kiváncsi vagyok. NAmeg álljunk pozitívan a dolgokhoz, hátha mégsem ilyesmiről van szó....Bár.
A poén az, hogy a céges mobilomon hívottAzt nem tudják túl sokan...Sőt szvsz az említett itteni moderátor sem
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Mennyi hülye van
[link]
Fel kéne tán világosítania kedves szülőket, hogy talán nem a jűáték, hanem az ő viselkedésük az oka , a fenn említett haláleseteknek -
tildy
nagyúr
Férfiak
--------------------------------------------------------------
Hipermarketben ha nincsenek sokan , akkro szeretek nézelődni, de ha a párom is jön, akkor sietni kell(Persze a neki való kajákat útba kell ejteni
Néha
)
Viszont a butikokat utálom.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
ööööö . öööö...
Hát azért biztos van . Hisz emberek vagyunk, érzésekkel.Akár pozitív, akár negatív.
na kár volt megszólalnom, pedig csak azt mondtam el amit érzek. És msot akik kimaradtak mind besértődnek?
Jáááj. Ezt elbasztam.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kérek egy lakatot az ujjaimra.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug #3419 üzenetére
Én ezt mindig is tudtam
Mármint , hogy elfogulatlan , akárkiről is legyen szó! Akár rólam.
Egyébként Márk is azSzerintem
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vlad: mivel az ominózus hozzászólásokban rád utalnak, ezét félek félreértelmezed a fenti mondataim. Ne tedd. Elég régóta látom már bash-t itt működni, és bizony, emlékeim szerint én is lettem már rendve utasítva általa, pedig én nem vagyok rosszban vele(remélem).Szimplán csak erre értettem.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
brownus #3292 üzenetére
Ejnye nem ismerni az első női modot
Ye-NŐ volt az
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ngabor: ettől félek én isÉn úgy gondolom (főképp a hüyleségem és beszólogatásaim miatt... Istenem hát ilyen vagyok, nem tudom véka alá rejteni az ''ellenszenvem'', ha épp előjön, ahogy az örömöm sem)Szóval szvsz nekem már lengett volna tőle egyzser kétszer ban a fejem fölött
Bár az is lehet , csak beképzelem magamnak...
Egy nagy hátránya van , hogy Kidus mod lett: Nem szólhatok neki vissza kedvem szerint
(Kidus remélem nicns harag... csak viccelődöm)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2 #3276 üzenetére
Kérdés az, hogy van-e aki ámerikából elhozza
Én egyről talán tudok
Na én is befejezem, mert azt hiszem érik a fejem fölött a ban, aztán egyszer csak lehull, mint az alma newton koponyájára.( De ő attól legalább ''megvilágosodott'').
Még ilyet, egyszer az a baj, ha jó kedvem van, és poénkodok, meg incselkedem, máskor meg az a baj, ha savanyú a szám. Rajtatok igazodjon ki az ember
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Egy érdekes cikk, hogy mi mindent veszünk a szánkba (hogy a napi off témából ki ne essek):
[link]
A cikk mondjuk komolyabb, mitn a felvezetőm
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest