- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Bravo198
tag
Nekem meg pont a 388.13-mal vannak lagok.
De én is észrevettem, hogy az Afterburnerhez van köze, mert ha nem fut, akkor nem volt. Én is monitorozok játék közben, de ha kikapcsoltam a monitorozást, de ment az AB, akkor is lagolt.
Most 388.0-val okés minden eddig. kopp kopp -
chris0000
őstag
-
ÁdiBá
veterán
Jól nézz ki tetszik is, de már megvettem a Cosmos 2.
Nézegettem ezt a 16 magos AMD processzort is, de őszinte leszek, kicsit az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem mertem kipróbálni, maradtam az Intelnél csak LGA2066-ban.
Uhh de nincs kedvem darabokba szét szedni a gépet, de most muszáj lesz.Legalább faszán kitakarítom a 1080Ti.
-
törölt tag
Nem. Ezek olyann ostobaságok,, amiket most írtál le. Én annyit mondtam, hogy a 4k még nem az a felbontás, ahol el lehet dobni az élsimítást. Mármint ha valaki nem gyengénlátó.
Igen, 4k 27-en bőven látom a pixeleket. Ez eléggé default a látók körében, pedig korban nekem má a B oldal pörög. -
törölt tag
Leírhatod még négyszer, akkor is ökörség marad
A telefonokat ugyanolyan távolságból használod, a kijelzőket meg nem. 3 méterről nézem a ötvenest, szerintem vakteszten elbuknám a 4K-t. Nemhogy élsimítás. Mondjuk nem is csoda, a kalkulátor szerint 1.2 méterről kellene néznem, hogy ugyanaokkárnak lássam, mint a 27-et monitortávolságból.
Na ennyit a PPI-ről.
Igen, minél több a pixel, annál kevésbé kell az élsimítás, és majd olyan 16K-nál el is érjük azt, hogy nem fog kelleni. De a helyzet az, hogy 4K-nál, monitorméretben, monitortávolságban bőven a látható pixelméretben vagyunk, ami a nagy kontrasztú élek mozgásánál engem még simán zavar.
Amire te gondolsz, az meg az SSAA, de hogy ez hogy jön ide azt nemtudom. 4K-ban az SSAA akkor renderel, ha fullhd-t kell renderelni. 4K esetén a 4xSSAA 8K-ban renderel. -
Laraxior
titán
Még rántanék a CPUn, de nincs valami masszív hűtőm, így meg elég meleg.. gyakorlatilag minden fűt. Az északi híd, a fetek az alaplapon, a CPU is mint az atom, az 1080Ti-rő nem is beszélve
Jobb eredményt tolt még így is mint anno a 980Ti-m
Talán ha P45-ös alaplap lenne alatta PCI-E 2.0-val akkor még dobna valamit, de abból bazi nehéz normálisat szerezni, meg nem is akarok nagyon bonyolódni tovább. Kicsit funoltam, nosztagiáztam, megy az ebayre.
Így is szét kellett szednem a nagy gépet, a blokkot le a VGAról, vissza a gyári hűtés
De jó móka, mondhatom, meg vagyok elégedve
-
fulton
addikt
hát azért sokat dob a grafika, én aki mindíg kompromisszumokkal játszottam, meg beszaggatásokkal..nagyon is sokat tesz. Nekem legalábbis igen.
De ezt nem igazán értem.
Itt elnézve a beállításokat, meg a 1080p ami majdnem 1980x1200...100 fölötti fps van teljesen full grafon.
Ennyit számítana a proci? -
Találtgyerek
veterán
-
VTom
veterán
Így van. Én pl. 1080Ti-ből szivesebben vennék AIO-sat, mert kicsi a házam, és volt benne 980Ti, tudom, mennyire tud fűteni.
Ezek a kártyák pont arra jók, hogy a 250W TDP-s csúcs VGA-ból SLI-t lehessen építeni bonyolultabb vizezés nélkül, vagy kisebb házakba nagyon jó alternatívák az FE (melegszik) és a custom (fűt) helyett. -
-
-Solt-
veterán
-
chris0000
őstag
érdekes ez az AA,h most rakjuk rá,ne rakjuk 4K-ban mert minek...én úgy tapasztalom,h ha bírja a játék én bekapcsolom,mert pl. a Dirt Rallyban is kifejezetten számít,h be legyen kapcsolva mert így tökéletes az autó modell...az elemek éleinél még 4K-ban is egyből látszik ha on/off...COH2-nél főleg,h nagyon sok az apró részlet,bár azt jobban izzasztja...de a tomb raideren is sokkal jobb ha be van kapcsolva...ú.h. jó az ha bírja...
-
Yany
addikt
Az EVGA-t itt már dobhatod a kosárba: MindFactory.
-
ForRedGlory
félisten
"Csak" 650W-os tápot akkor sem vennék, ha ingyen osztogatnák. Pont a kialakult helyzet miatt. Jön egy bitang VGA, vagy majd jön egy bitang CPU, amihez majd egyszer csak kevés lesz. Inkább veszek nagyobb tápot és tartalékon csorogjon, mintsem, hogy a 650-es közel maxon járjon.
-
Laraxior
titán
Az én TX650-em is eléggé melegszik, ha játszok
Sok neki ez a VGA, meg a CPU, meg a millió venti amit hajt szegény. Pár hónapja várom, hogy beakciózzanak valami nagyobb tápot, de nem akarnak mozdulni.
Corsair HX1000i 220EUR
Super Flower Leadex meg 266EUR, az utóbbi csak a szép világítás miatt (is)Mondjuk én nem vennék már 650-est. Bár nem ismerjük a kollega gépének a többi részét.
-
Segal
veterán
-
KRoy19
őstag
Hogy lenne már mind a kettő ugyan annyi PPI 24-es kijelző kb 180 PPI a 48-as tévé pont kétszer akkora, szóval 90 PPI.
Viszont jó esetben nem ugyan olyan messziről nézed ezt a két kijelzőt, szóval abban egyet értek, hogy ugyan azt az eredményt fogjuk kapni élsimítás terén, ha ideális távolságból nézzük mind a két kijelzőt.
-
Segal
veterán
Chieftec cft-650-14-cs
Iponon a tesztbe is 1000 wattossal ment a kártya és a 980oc óta csak a videókártya változott a gépembe. (i5 ivy proci, 1 ssd, 3 hdd, 8gb ram)
Én semmi más tényezőt nem tudok elképzelni csak a tápot mint hibaforrás mert amíg üresbe fut a rendszer addig minden tökéletes (ne is hallod a kártyát) de amint beizzítom a gta-t (de kipróbáltam a project cars-al is csak hogy kizárhassuk a gta-t is mint hibaforrás) legjobb esetben is egyszer elindult az online beköszöntem a többieknek és kész meghalt a rendszer. Project carsnal a pályáig sem töltött be. Ez szerintem egyértelműen kijelenthető hogy táp probléma. Mindegy ma berendelek ipontól egy 850eset aztán holnapra kiderül hogy igazam volt e -
-
MPowerPH
félisten
Pedig olvastam rola, hogy lesz.
Mint anno a Maxwell -nel. Ugye megjott a GTX980, majd ra kicsivel a Titan X. Es oket kovette a 980Ti kis lemaradassal, ami mar a partnerek szamara is elerheto/customizalhato volt. Hivatalos info biztosan nem lesz rola, mert akkor megcsappanna a kereslet a Titanra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest