- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
izomman1
senior tag
DVI portot használtam annó a monitorra az asus strix 1080 esetében , illetve volt egy a Riftnek és volt egy a TV nek HDMI port.. ( így mind a hármat ismerte..)
Itt van szintén DVI port, de hiába van kezdetektől bedugva minden ( 2 hdmi és egy DVI .. nem megy üti valami egymást. vagy a TV vagy a Rift nem üzemel .) Ha a 3 hdmi portot használom csak ( nem a DVI portot használom a monitorhoz ) akkor is üti egymást a TV és a Rift vagy van hogy a monitor nem kap képet..
külön külön illetve 2 hdmi port használata megy 3 már nem müködik csak ha ki be dugdosgatom és valamelyiket lehúzom! azért ez gáz egy ilyen értékü kártyánál... állandóan dugdosgatni ide oda mikor éppen mit használok nem túl jó... ( gép áramtalanításakor már minden rá lett dugva ne mözben..) -
Sanchez997
csendes tag
Visszavittem a boltba, kiváncsian várom mit fognak mondani. Közben gondolkoztam hogy egy régebbi konfigba ment ez a kártya Asus H87-pro alaplap i5 4670 processzor, és az nem lehet hogy a régi alaplap miatt vannak a crashek? Nem tűnik logikusnak de ki tudja. Illetve még azt kell kitalálnom hogy ha csere akkor mit szeressek helyette.
Asus Strix OC, illetve MSI gaming X ami szimpi, és van is a boltban.
Illetve akkor mit csináljak, ha náluk ez a probléma nem jelentkezik. -
hoolla
aktív tag
Sikerult vegre valamit elerni miutan kiderult, hogy az EVGA precision software nem szereti a Timespy-t valami miatt. Most az afterburner vant fent, ezzel lefut vegre a teszt.
Sikerult beloni a ventiket is es mar nem talalom hangosnak a kartyat. Tekintve, hogy 2 slotos, bizony nagyon jol teljesit a hutes.Koszonom a monitorozo program ajanlatot is.
Igy ezzel az orajellel, stabilan marad 2000mHz kornyeken. Nem ugral. De nem ertek a tuninghoz, igy meg lehet benne potencial, de azt majd kesobb nezem meg. -
Maotun
őstag
+1 szintén zenész...
és lehet a kártya a 1080 ti custom is oc nélkül ... load 37 db és 41 db közt kell a "' csendesebbet" választani.
a vizesek, a 2 Ghz.-hez kellenek, kiknek ez a cél... Palait 1080 ti SPJ silent módban is teljesít és nem tartom hangosnak. Zotac, MSI, Giga, Asus , csak nem kell szét " afterburnel"-ni ...
(pasztáztam eleget, pasztázzon most más is)
-
Maotun
őstag
az én angolom
még keltául csak csak.
de valóban sok halkabb nála 1-2 db.-el! de legalább lassabb (gyárilag) és melegebb is tehát tényleg jobbak.
hogy ideig óráig melyikből ki mit hoz ki az nem az én sportom.
Palit SPJ vagy Zotac Extreme lesz úgy ahogy van, dobozból ki pc.-be be. semmi víz, venti csere, és oc. -
Maotun
őstag
[innen jön a halk jelző]
a custom lehet halkabb, lassabb, és melegebb
Meg van egy régi módszerem, eddig bevált, a súly teszt! ha variáltam a vásárolni kívánt termékek között mindig a nehezebbet választottam. eddig bejöttez a legnehezebb 1080 ti úgy néz ki ez lesz a befutó nálam.
-
-
törölt tag
Számadatokkal is tudok szolgálni: igen. Jóval alacsonyabb frodulaton járnak a ventik. Maffia3-at pörgettem mostanság, szinte konstans ~1650 fordulaton pörögtek a ventik. A bioson kívül nem változott semmi, most ugyanaz 1270. És az órajelek is hótugyanazok. Viszont a ventik alacsony fordulatos problémája továbbra is jelen van ebben a biosban is sajnos. Csak sokkal rövidebben csinálja a játékokból kilépve. Szal nagyon más a profil, ez látszik, működik is, de ezt az alapvető problémát továbbra sem orvosolták, és fogalmam sincs miért. Ha lenne bioseditor, kettő perc lenne megoldani.
Fuseman: ez nem az a topik.
-
törölt tag
Én eddig sem írtam, hogy a hangerő miatt nem ajánlom, hiszen a többit nem hallottam, de a tesztek szerint a többi kártya még hangosabb. Én az alacsonyfordulat-probléma miatt nem ajánlottam, az viszont megoldódni látszik.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: igen, _szerintem_ csendesebb lett, de ezt egyelőre számokkal nem tudom alátámasztani. -
Drizzt
nagyúr
palit 1080ti sjs, pcgameshardware.de. Eloszor a refet nezik, aztan az Sjs-t.
-
ffodi
veterán
Szerintem az MSI hangja egyáltalán nem vészes (mondom ezt úgy, hogy háklis vagyok a zajra.) Volt 980Ti Gaming X-em is, na ahhoz képest az 1080Ti Gaming X-en lévő hűtő maga az álom (meg is lehet nézni, a 980Ti-n lényegében az a hűtő van, mint a sima 1080 Gaming-en....).
2000/12000 MHz-en, némileg alulfeszelve, max. 67-68°C a GPU (átlag inkább 66 °C), max 1700-1750-es ventifordulat mellett. Szerintem ez teljesen korrekt.
2 óra Sniper Elite 4 után (minden maxon 100+fps, és simán bekajálja a 300W+-t, ábrán 100%=300W):
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem SJS 1080-am volt. Az iszonyatosan halk. Most Strix OC 1080Ti van. Na ez nem halk. Miközben szemre is nagyobb a felület a strixen. Ebből én nem várok halk Ti-t az SJS-ből sem. Közel plusz 100 wattról beszélünk időnként. Mindenesetre jó lenne, ha valaki itt berántana egyet. A tesztekből nem lehet elmenni. A strixre is leírták, hogy milyen fasza a hűtése, de sehol nem írják, hogy alacsony fordulaton rosszul működnek a ventik, mert ki-be kapcsolgatnak, ugyanis 1000 fordulat alá nem tudnak bemenni, de a profil meg bevezérelné őket
MSI-ből is sokkal halkabb a 1080 pedig az még 2 slotos. A 2.5-es Ti meg már teker mint a barom. Nvidiás szemmel sok ez már picit ezeknek a hűtőknek. "Odaát" ez az alap
-
törölt tag
-
-
Sas7
tag
Miért a MSI GTX 1080Ti GAMING X 8G??? az micsoda?
Egy szép elírás.
-
KRoy19
őstag
Pont az első videó 38. másodpercében mondja a faszi, hogy " because i am not allowed to talk to you about performance just yet, you will have to wait until the 10th"
Magyarul "nem beszélhetek a teljesítményről még, szóval várnotok kell 10 ig"
Ettől még lehet hogy lesznek már kint tesztek 9-én, majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Társasjáték topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Asus Rog Strix RTX 4090 Evangelion 2.0
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest