- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
deicide #1249 üzenetére
Ja értem. Drágább ne legyen
Hát az én speciális esetem alapján jobb lett volna pontosabban tudni, mert ugye nekem ma hozzák a STRIX-et, ami Alzánál 287k volt és át sem venném, ha tudnám, hogy kb 20-al olcsóbban holnap megkaphatnám ráadásul az MSI-t, ami jobban kellene alapból is.
Na de majd figyelem akkor a honlapjukat. A tippet minden esetre köszi.
Mondjuk az aqua-nál olyan elborult árakon vannak a VGA-k, hogy szerintem közelebb lesz az sokkal a 300.000 Ft-hoz, mint a 250.000 Ft-hoz.
-
-
daveoff
veterán
csak azért kérdezem, mert a tesztek szerint a titan x 300mhz-et downclockol a hűtés miatt, így alapon 1500-1600mhz körül megy, ha nem nyúlsz semmihez. A tesztekben ezzel az órajellel szerepel, egy custom 1080ti lazán 1800+-on fog menni alapon, ez tuti.
Ha fel is húztad 2000mhz fölé nem hinném, hogy az tarja is ezek alapján, max vízhűtéssel. guru3d, TPU tesztjében, és 1550 körül áll be az órajel húzás nélkül.
-
Vigilante
őstag
Egyébként egy 6700K ezt mindig kihajtaná!? Oké, hogy ekkora a felbontás, de akkor is 2db Pascal-os Titan X-ről beszélünk azért mégis.
Csak, mert én pl full HD-ra igaz egy 2600k-t már váltani kényszerülök, ha be akarom szerezni a 2. gtx 980 Ti-met. Mert egyébként tuti brutál CPU limitbe ütköznék.
Vagy ennyire nagyobb lenne az a 3440x1440 az 1920x1080-hoz képest!?
(Igaz én pl nem használok semmiféle Vsync-et.)
-
hoolla
aktív tag
Igen, de ket evet kihagytam jatekok teren, ugyhogy van mit behoznom, es pl a Shadow of mordor meg sem roccen. Vagy Batman AK. GTA V egy kicsit sakkozos a settingsben, de a G-sync eleg durva cucc. A titanra palyaztam en is, az mar igy pont jo lett volna, ha nem vagyok olyan maximalista mint te
, de nem lehet kapni. Igy rajtam ragadt ez. Nem mintha panaszkodnek.
-
MPowerPH
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Légies iPhone halvány színei
- Linux haladóknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest