- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mondom, a piac egyik legolcsóbb darabjai ezek. Olyanok is.
Ezerszer inkább próbálnám ki a palit dupla-duplaventis új gamerockját (1080-ból palit superjetstreamem volt, talán minden idők leghalkabb kártyája). -
Drizzt
nagyúr
De én Msi Seahawk X-ről beszélek, nem Gaming-ről. Az meg load valószínűleg csendesebb, mint a Strix.
Akinek volt már AIO-ja: a Radin azon átfúj a venti, s távozik a házból a levegő? Vagy azon nem megy át, tehát kell mellé, hogy masszív legyen a többi venti és el bírja terelni a levegőt az így kieső házventi helyett is?
-
Firestormhun
senior tag
-
warcat
veterán
1349 dollár, már tényleg nem tudnak mit elkérni érte.
Mindenki szaladjon vissza a boltba a Ti-vel, hiszen pár fillérért +256 CSUDAmag +1 Giga Vram!11egyegy
Hogy még egy kis on legyen, ide is megérkezet a Ti Gaming X, szépen megdobta a gépet, BF1 natívan megy 1440@144Hz-en
-
VincentVG
senior tag
Szia, nem akarok flame-elni, de:
Ízlések és pofonok én már a 980Ti-mnél is meghallgattam h mekkora overkill full HD-ra.
Számomra elfogadható antialiasing-al, ...és nem ragaszkodok mindenből az ultra-hoz...
bőven kell majd a 1080ti.
a 60 fps-t úgy értsd h nyilván alapból legyen 90-100+ környékén akár,
és ha van olyan jelenet ami megizzasztja a rendszert, akkor se legyen 60 alatt.
nekem ez jelenti a 60fps-t nem az amikor néha néha beesik 50-40re.. -
nejad
aktív tag
"64-es szerveren multiban" az szerintem nem bencsmárk hanem real life. Az egy dolog, hogy te arra hokizol amikor SP-ben 5 bot ellen harcolsz, és hogy hú de jól megy, az meg egy másik, amikor multiban 63-man cigánykerekezve lövöldöznek még melletted.
De szerintem is hagyjuk mert látom neked meg ez magas.
Ha esetleg nem lenne igazam valaki pls törölje a hsz-t, és bocs az offért -
nejad
aktív tag
Na utolsó off-om, ha olyan hipper szuper a dsr akkor minek vennének az emberek 200k+ ért 2-4k-s monitorokat? Ja tudom már, gondolom te is azok közé tartozol akik 200k-s gtx 1080-al tolják egy 8 éves 23colos 60hz-es monitoron. (vannak egy páran, ha hinni lehet az adatlapjuknak)
További jó kötekedést!
-
Laraxior
titán
Pl.? CsúcsVGAk maradtak 250W-os TDPvel... De inkább 300W teljes terhelés alatt, kitolt TDPvel.
CPUk? Ugyanez. 90, vagy felette TDP, de ugye a tuning miatt jobb ha 100 felett számol az ember.
Max annyi, hogy a winchesterek helyett az SSDk kevesebbet kérnek.
Én sem vennék 650-est. Ha single rail, ha nem. -
KillerKollar
őstag
Nekem jó lenne a Ref is,húzni nem fogom,a hang meg nem zavar volt nekem 2 darab Ref 290X-em is CF-ben
Nem tudjátok ti mi az a hangos
Viszont a 280-at még kicsit sokallom érte,meg várom hogy lehessen kapni Iponnál,mert mindig tőlük szoktam vásárolni. Ennyi pénzért már nem mindegy hogy hova szól a garancia.
-
KillerKollar
őstag
Ha már bottleneck, egy kis érdekesség hogy sok játékban Ryzen mellett jobban teljesít az 1080 Ti mint mondjuk egy 7700K mellett még 1080p-ben is! Ez azért meglepett,mert a Ryzen teszteket elnézve,bár nem volt katasztrofális a játékbeli teljesítménye a prociknak,de azért 1080p-ben nagyrészt megint elmaradt az Intel prociktól,nagyobb felbontásokban meg már inkább GPU limitbe ütköztek.
-
KAMELOT
titán
-
VTom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest