- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Weareus
addikt
Vga is vizet kap?
Mert ha igen, vagy lehetségesen erre (is) lesz egy kattanásod, akkor mindenképp olyat, amihez van full cover blokk. Persze uni blokkal is lehet vizezni és az nyilván olcsóbb, de ha szóba jöhet fc blokk, akkor olyan kártya kell neked, amihez van, további opció, hogy vannak olyan gyártók, akiknél le lehet venni a gyári hűtést garanciavesztés nélkül, van akiknél nem.
Utóbbinál megint van két típus: van, akinél fű alatt meg lehet csinálni (ha nem veszik észre), van akik matricáznak, stb, hogy látható legyen a mókolás.
Nyilván majd eladás esetén, ha garis lesz még, könnyebb dolgod lesz ha az a gari meg is marad rajta. -
hackeeeee
Jómunkásember
RTSS-ben, és a játék saját OSD-jében is látom, hogy ugrál az FPS.
Mondjuk így, hogy nem monitorozom a power-t, csak az FPS ingadozik, a frametime nem.. Viszont érdekes, mert van amikor csak pár fps zuhanás van, viszont érezhetően lassul a játék.
És tuti, hogy a driver, mert 388.00-val minden rendben van, beton stabilan áll az FPS 141-en, és meg sem moccan.
-
ucli
senior tag
Az szép.
Egy Noctua már nekem se fért volna el, ezért lett Tisis belőle.
Eggyel lejjebb mondjuk már nem feszülne.bombibmw: nem szeretném még újrapasztázni, félek, hogy tönkrevágnám a gpu-t.
+50Mhz-t még bír, de az lófütty.
Ma majd megpróbálom Ab-vel is, lehet hogy csak az Aorus vezérlő a szar. -
Devid_81
félisten
Ugyan ez van a fjosh Giga Aurous/Xtreme-nel is.
Csillog villog, a teljes szinskala 99%at letolja...de kerdem en minek?!
Raadasul itt is fel kell rakni egy bugos hulladek progit, hogy lehessen szabalyozni.
A vicc az az, hogy az osszes gyarto egeszen jo minosegu hardware-eket rak az asztalra, de az osszesnek siralmas a software resze. -
törölt tag
Nekünk, nem e bolygóról származóknak, kifinomultabb a látásunk. A dell is kifejezetten nekünk gyártja a 8K monitorokat. És ha a galaktikus tanács nem utassítja el a kérelmünket, lesznek ettől magasabb felbontásúak is. Elnézést az okozott kellemetlenségekért a földiektől.
KAMELOT: sőt, szerintem a fullhd-nál is, csak távolabb kel ülni. Vagy a szomszédból nézni. Vagy közelről tolni az igénytelenkedést. Csomó megoldás van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ÁdiBá
veterán
Nálam most 3 db 14 -es illetve
4 darab 12 forgatja a levegőt benne.
Mindegyik Viper.
Nem is olyan hangosak azonban van teljesìtményük. Sajnos a 1080Ti nem szégyenlős ha fűtésről van szó. Meleget meg valahogy kikell juttatni a gépházból.
Ebből 5 ventilátor szívja ki a meleglevegőt. Kettő pedig fujja be a gépházba a hideget.
Két első 12 cm csak befelé fuj, összestöbbi csak kifelé. -
TTomax
félisten
Szerintem azon nem igen fogsz sokat nyerni.Sokat számit hogy mekkora a gpu felületete,mert kisebb felületröl ugyanazt a hötermelést sokkal nehezebb eldiszipálni.Azok akik azt állitják a 1080Ti melegebb náluk mint a 980Ti nem tévednek,a fogyasztás azonos,csak amig a 980Ti gpu mérete 601 mm² addig a 1080Ti-é csupán 471 mm²...
-
Laraxior
titán
3x8 igen, de maradt egy csomó 12-es ventim a MO-RA2 radiról, úgyhogy lehet lecserélem. (Vettem rá 4db 18-as turbinát)
Kicsit keresztül húzta a számításaim ez a VGA. Legalábbis a szélességével. Mivel nekem az oldallapon is van egy 20-as venti, ami ugye elég széles, meg megy lefelé egy vizes cső, és a kártya is szélesebb mint a többi, így eléggé sanszos, hogy nem tudom feltenni az oldallapot -
törölt tag
Szerintem a strixnél nicns gond a hőátadással. Meghát részint nem zavar, részint elfogadtam. Ez ilyen. Döbbenetes hőmennyiség tódul ki a gépből, amióta leváltotta a 1080-at. Ami ez meg az XP tud ezzel az architektel ezen a csíkszélességen, az láthatóan már a határvidék. A 1080-hoz képest nem csak a fogyasztás, de szerintem a disszipáció sem lineárisan nőtt. Nagyon nem.
Igazából....telibeszaromTolja a 4k-t a pofámba, nekem ennyi most elég. Ha ehhez a poklot kell magába szippantania, hát tegye
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Home server / házi szerver építése
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest