- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
Modst3R #6095 üzenetére
Pontosan. Mivel nagyon jó a hűtése, így sose megy magas fordulatszámon a venti, tehát nem hangos. LEhet a számok alapján a 34 és a 44 között van 10dB különbség, de ez a való környezetben (az enyémben legalábbis) nem hallatszik ki a gépházból.
Más: G1 tulajok frissítettetek az alábbi BIOS-ra?
Ez van most rajta, kompatibilis ezzel az új BIOS?
-
Tomdriver
őstag
válasz
Modst3R #6083 üzenetére
modster
h1mpi
Erdei88Köszönöm a válaszokat!
Akkor marad a Lightning, csak menjen kicsit lejjeb az ára.Amúgy mit tudna két ilyen kari sli-be kötve, van itt valakinek ilyen?
Lehet megfektetné a 4790K procit, bár 3 monitorral talán elmenne még... (mondjuk 3x4K monitorral már necces - na jó, álmodozásnak vége.
)
-
rtitusz
őstag
válasz
Modst3R #5861 üzenetére
Ha nincs húzva, akkor terhelve sincs hangja. Nem értem, miért írták hangosnak a tesztek. Lefuttattam egy Valley-t, így alapon, ahogy kijön a dobozból, és semmi hangja nem volt.
Most majd elkezdem húzni, meglátjuk mit tud.
A régi R9290 a végletekig feszítve tudott: http://prohardver.hu/tema/amd_radeon_tm_r9_290_290x/hsz_30909-30909.html
-
rtitusz
őstag
válasz
Modst3R #5859 üzenetére
Felment a driver, azonnal megszűnt a coil whine! Ezt magyarázza meg nekem valaki!
Ha terhelés mellett visszajön az kevésbé zavar, mert akkor úgy is hangosabb a gép, meg a kártya is átmegy porszívóba én meg fejhallgatóval játszom, de mikor dolgozok a gépen, akkor nem szeretem hallani.
-
bombibmw
veterán
-
rtitusz
őstag
válasz
Modst3R #5716 üzenetére
Köszi a válaszokat, azért persze akinek van még mondanivalója ne habozzon közölni.
Asus-t csak azért néztem, mert kb. 10 éve asus kártyáim vannak (HD3870->HD6850->HD7870->R9290) és eddig mindegyik hibátlan volt, meg valahol olvastam, hogy a Strix a leghalkabb kártyák között van, miközben a legjobban teljesítők között szerepel. AMD-s vagyok egy ideje, de az új széria szerintem egy nagy ballépés az AMD-től. Sajnos a kis R9290-et megeszik a játékok reggelire 2560x1440-es felbontáson, és ha lúd legyen kövér alapon döntöttem a GTX 980TI mellett. Utoljára nVidiám 2004 környékén volt, egy Inno3D GeForce 6600GT, de az már nem ma volt.
-
ingalls
senior tag
válasz
Modst3R #5543 üzenetére
Te is bontottat kapsz majd?
Az enyém FS eredménye így néz ki.
-
ingalls
senior tag
válasz
Modst3R #5508 üzenetére
Nekem 1 db 12-es venti van hátul, 1 db 14-es pedig elől a hdd box mögött, plusz a táp is kivisz egy kevés levegőt. Ezért van, hogy OC nélkül is 80 fokos a gpu?
Ezek a peak-ek a gpu kihasználtságban és az 55°C hőmérséklet normális, ha mondjuk yt megy 1080-ban a háttérben?
Bocs a sok spam-ért, kedves fórumtársak, csak muszáj kiderítenem, miért vitték vissza ezt a kártyát.
-
ingalls
senior tag
válasz
Modst3R #5442 üzenetére
Mondom, semmi, ventik mennek szépen, 1500-on is csak 77°C, stabil. Tovább nem is néztem.
Ezért gyanús nekem, hogy miért van visszaküldve.
H1mp1, nekem nem volt olyan igényesen felragasztva, mint amit a Te képeden láttam.De nem a levegőbe beszélek. Itt a fólia ragasztása.
Mellesleg azoknak a hisztérikáknak mondom, amilyen én vagyok, hogy ez a kártya tényleg nagyon komolyan néz ki, minőségi darabnak érződik. És dizájnos nagyon mind a WF felirat, mint silent/stop ledek. És még egyszer megerősítem, hogy nem lóg, szép vízszintes.
-
válasz
Modst3R #5272 üzenetére
Vasaroltak itt mar paran abbol a shop-bol, talan majd irnak tapasztalatot.
(#5273) ForRedGlory
de csak webshop, ami kicsit sem noveli a bizalmam.
Ezt most hogy erted? De csak webshop? Van szemelyes atvetel, van telephely cim, van szekhely cim, van kiszallitas. Mi a problema itt?
-
Zorel
senior tag
válasz
Modst3R #5089 üzenetére
+ Marcikapap
MSI Gaming hűtője a Ti-hez már kezd kevéske lenni. Szinte mindenki egyedi profillal használja, hogy ne legyen 80+fokos a GPU temp. Viszont az emelt fordulattal nyilván a hangja is megjön szóval ha a halkság a lényeg, akkor szvsz Palit JetStream és az Inno X3 AirBoos a leghalkabb, de az EVGA ACX 2.0+ is elég halk.
Itt pár kártya hangját meglehet hallgatni.
-
Speed®
titán
válasz
Modst3R #5089 üzenetére
Palit JetStream itt is hozza a kötelezőt..
-
-
spanglee001
addikt
válasz
Modst3R #5035 üzenetére
amd nél igen igy kellett az utóbbi időben, mert másképp nem is engedte telepiteni, de előtte simán rá lehetett frissiteni
de itt miért kell eltávolítani, okoz valami hibát? na mindegy mert már ráfrissitettem, ha megy a BF akkor jó ha nem akkor ddu
ha akkor se akkor a régebbi driver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest