- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
-
monosz
őstag
-
monosz
őstag
válasz
Areturus #9951 üzenetére
Ezt kb. csak a "megmondó" embereknek jeleztem.
De igen,én,és szerintem sok Ti tulaj ezt a gondolatmenetet vallja.
Részemről óriási előrelépés volt a Ti,a 980G1 után,természetesen az is keményen OC-val volt használva.
Egy alap Ti teljesítményét is csak messziről (sem) közelítette. -
monosz
őstag
A 970/980 ,vs 980Ti. [link]
980 G1-ről váltottam Ti-re,és bizony óriási a különbség. Whqd,de Hd-ben is . -
monosz
őstag
válasz
Lapajbacsi #9308 üzenetére
Ez csak egy ötlet volt részemről.Nálam tökéletesen megy a régebbire a friss.
Én kizárnám a hardver hibát,de egy új Win valszeg megoldaná.
Mondjuk,döglött meg VGA-m úgy ,hogy windows által kreált driverrel működött,de a saját driverével csak hiba üzenet volt,és utána fekete képernyő,ill. 800*600-as felbontás. -
monosz
őstag
válasz
Lapajbacsi #9303 üzenetére
[Az NVIDIA kvázi kötelezővé teszi a GeForce Experience szolgáltatás használatát]
Lehet hogy itt a "bibi"?"A regisztráció egyelőre opcionális, de december közepétől kötelező lesz, így jövőre az összes érkező driver csak a GeForce Experience szolgáltatáson keresztül lesz majd elérhető. A felhasználó azonban ennek ellenére is dönthet úgy, hogy nem telepíti fel a GeForce Experience szolgáltatást, ilyenkor azonban az NVIDIA jóval ritkább meghajtófrissítést garantál, negyedévente egy WHQL driver érkezhet a Windows Update szolgáltatáson keresztül, illetve esetlegesen a hagyományos úton."
(#9291) Macka :[link]
-
monosz
őstag
-
monosz
őstag
válasz
kiszpista900 #8752 üzenetére
Nálam 56 foknál indulnak a ventik,ezen hőfok alatt állnak,felette indulnak,és folyamatosan tartják a hőmérsékletet,a fordulatszám fügvényében.Olyan nincs hogy "rángatóznak",ill.fel-fel pörögnek.
Vagy bios gond van,vagy a monitoring progi b@sztatja.
Ha van egyedi ventprofil,akkor azt kapcsold ki,és nézd meg alap "gyári" beállítással. -
monosz
őstag
válasz
kiszpista900 #8605 üzenetére
Használd ezt,az AB bekavar(hat) a ventivezérlésnek.Ha van venti profil beállítva,akkor meg pláne.
-
monosz
őstag
Mi volt a problémád az acx-el? Én a mai napig azt használom,de ha gond van,már megy is apróra.
Anno én is a G1 -et néztem ki,előtte ,G1 volt csak ugye 980.Csak amikor rendelésre került a sor,éppen még nem volt.
De hogy jót is mondjak az SC+-ról,nekem nagyon bevált,hüvös,viszonylag halk,és bitangul megy.természetesen,bios mod nélkül. 78,8 Asiq-val bír.Talán még egy Lightning,amit kipróbálnék. 780-ba bitang a kicsike.
Grat a G1-hez.
-
monosz
őstag
Game Ready
Learn more about how to get the optimal experience for Fallout 4, Star Craft II: Legacy of the Void, and Star Wars: Battlefront. -
monosz
őstag
-
monosz
őstag
válasz
#Morcosmedve #3583 üzenetére
Szivesen,egyébként én is kíváncsi voltam rá.
Biost még nem módositottam,alap bios-fesz-el,nem kitolt Tdp-vel 1440/1851 használom 24/7.
nekem elég 1440-re.
Tdp limit az van bőven,ha 110-ig kitolom,akkor már megtáltosodik,de mod bios-al biztos menne tovább is.
"ffodi" segített,meg is van a kitolt bios,de még nem tettem fel. -
monosz
őstag
válasz
#Morcosmedve #3578 üzenetére
A helyén van,a cpu hütő alatt. (Valszeg marad is itt.)
Nos a hirtelen mérések alapján,elvileg +-2 fok hiba határ van a műszeren.(Tipus:Infrered Thermometer)
Megmértem Idle-ben,Gpuz alapján 34 fok,backplate vrm-nél,33 fok.
3kör valley után,alap órajel,alap bios:
Gpuz 76,backplate vrm-nél 63,5 fok.(levett oldallappal)
Ezzel mértem:
Idle:
Load:
GpuZ: -
monosz
őstag
válasz
#Morcosmedve #3576 üzenetére
Az eddigiek alapján,1329Mhz az alap boost,amit 70-71 fok környékén visszaejt,egy lépcsővel,1316-ra.Ezt úgy átlágban tartja.
76-77 fok-ig engedi a gyári ventiprofillal,~1700-as fordulattal.
Na majd eresztek rá 2-3 kör valley-t.
Most megyek a hőmérőért. -
monosz
őstag
válasz
#Morcosmedve #3573 üzenetére
-
monosz
őstag
válasz
#Morcosmedve #3569 üzenetére
A tesztben valóban az,de tesztpadon volt,ahol csak a környezet vitte el a hőt.Hogy ez a mérés a hőfokok tekintetében mennyire valós egy viszonylag jól szellőző házban,azt nem tudom.Sajnos mérni nem tudom,de lehet tudok kölcsönbe egy infrás hőmérőt,na majd jól megmérem,és jelentkezek.
Átfutott hogy lejjebb teszem,csak akkor felveszi ugyan azt a feszt a Pci-e sínből?(16/8) Vagy csak a "sávszélt "felezi?(#3570) Gilthanas Nagyon "minőségi" cucc.(nem tudok belekötni)
-
-
-
monosz
őstag
Köszönöm.
1329Mhz-re boostol,úgy hogy minden alapon van.(gpuZ)Néha leejt egy lépcsőt (1316)-ra,de többnyire tartja az 1329-et.
Sajnos hamar belefut a TDP limitbe OC-nál.
Estefelé próbálom,hogy hol a vége gyári bios-al.Egyenlőre örömködök.(#3071) Yllgrim: Köszi.
(#3082) Demo77:
(#3081) KAMELOT: Szerintem 1-1,5 év és mindenki vált,feltéve ha jön az új széria.Nem lesz gond a garival.
-
monosz
őstag
Üdv!
Ha minden összejön,akkor hétfő-kedd magasságában jövök egy. Ilyennel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- EVGA RTX 3070 8Gb
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest