- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
Laraxior #17642 üzenetére
Marad még egy darabig
e lvan a szekrénybe , eddig egy 780ti classit használtam full víz , most ment nyugdíjba , beraktam egy 1080 ftw-t a gpu ra raktam egy ek blokkot a wrm meg egy 12 venti támogatja , visszakerült a gépbe a 8700 is ahoz hogy facézzak meg néha egy kis wot bőven megfelel.
kicsit perverz vagyok én is . alul a két fehér dobozba 2db msi 480 lightning van azokat nagyon szeretem.
-
lofagi
addikt
válasz
Laraxior #17178 üzenetére
Nem akarom,hogy így maradjon a ventilátor. Csak nem állítottam még rajta semmit. Nekem tökéletes, ha csak 60 foknál kapcsol be és tartja 77-en. Nyilván ahogy itt olvastam, egy vízzel jobban le lehetne hűteni, de jelenleg ez nem került az időmön kívűl semmibe.
(#17177) Madn!ght: Biztos,hogy coil whine, mert a ventik jelenleg egyfolytában mennek és csak akkor hallom amikor a vga elkezd dolgozni.
-
lofagi
addikt
-
Areturus
tag
válasz
Laraxior #17004 üzenetére
Köszönöm, ez remek hír, titkon remélem is, hogy nem foglalkoznak vele és azonnal cserélik mert egy tuning bios volt rajta mikor elolvadt
Most, hogy említed a KFA2-t mintha neked is lett volna a közelmúltban egy kártya cseréd nem? Ha jól emlékszem az 1080 Ti topikban volt róla szó talán?
VTom köszönöm, így már átlátom teljesen a gari menetét! Jó hallani, hogy másnak is gördülékenyen ment a csere, mert olvastam több esetet is mikor az EVGA kötözködött. Most sebtiben meglestem a Guest RMA oldalt:
Shipped Date: 06/25/2015
The days left for warranty period : 234 Days
Jól néz ki, stimmelnek a dolgok. Mostanában sajnos nincs időm vele foglalkozni, az nem probléma ha később szólok nekik, gariztatnám? Csak ne fussak ki a 234 napból igaz? -
MaxxDamage
félisten
válasz
Laraxior #16920 üzenetére
Igen volt minden próbálva, állítgatva. (Ami program van, az mind ..Asus / ROG / Gaming oldalról letöltve)
Nem kell hozzá semmi program (ezeket a szineket a kártya határozza meg, GPU terheléstől függően mikor mit mutasson) a dobozán is rajta van.
Asus az BIOS Updatet javasolt, (ha van, de nincs rá új, újabb) GPU-Z BIOS Version és az Updates (Asus programmal) megoldást javasolták, mint BIOS Updatet a VGA -hoz.
Jelenleg a kártyát a dobozába raktam, majd ha összeáll az új gép, abban kiderül az igazság...
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
Laraxior #16918 üzenetére
Nálam ha nincs szoftver vagy ha van szoftver (tökmind1) , akkor is ugyanaz az eredmény....
Szerintem ezen a kártyán nem szoftver vezérli a színeket, mivel az csak a GPU terhelés jelzését szolgálja, mutatja, semmi mást. Magyarul a gépet bekapcsolva (mint a kalibráció) sárga és piros-an világít / villog a ROG jelző és sárgán marad (míg nem jön be a Win10 és el nem kezdek Gamelni, tehát komolyabb terhelést nem kap) és az indulástól zölden kellene világítania és Win10 rendszer alatt is... (üresjáratnál biztosan)Van itt olyan ember akinek van ezzel a kártyával tapasztalata ?
Szerintem nem egy közel 10 éves PCIe 2.0 -as lapban kellene használni...no már folyamatban egy ROG Gaming lap + Ryzen 5 1600X és a többi új cuccok tömkelege...és kíváncsi leszek rá, hogy a VGA abban megfelelően mutatja majd az RGB LED (Matrix) kijelzést...ha nem, akkor küldöm fel gariba, ez egyértelmű!Videón látszik, hogy kellene mutatnia alap rendszer futtatása esetén...
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
Laraxior #16914 üzenetére
Léggel az FX8350 ment nálam 24/7 5GHz-t .
Más:
ASUS GeForce GTX 980 Ti 6GB GDDR5 384bit PCIe (MATRIX-GTX980TI-P-6GD5-GAMING) Videokártya esetén a ROG jelző (GPU terhelést mutatja, jelzi) miként világít megfelelően? (csak sárga és piros jelzés van amit tapasztalok...zöld és kék az nincs...még nem tapasztaltam, láttam.MD
L -
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Laraxior #16664 üzenetére
Néztem én is, ez szerint 92c fok a max.temp ami....
GTX 480 (-am) ami volt 100c fok felett is....(sz*r hazhutes miatt)
Az nem tudom gyárilag mit is ment max.tempre (vagy mehetett)L
-
-
cyberkind
félisten
válasz
Laraxior #16547 üzenetére
Ahogy Ákos mondja Evga P2-t nézz, nekem ugyancsak 750-es meg G1 van, de szerintem ez örökre elég lesz, egyébként nem sok az a táp? Én is megkaptam az 1080 topikban, hogy hülye voltam amiért ezt a 750-eset vettem és nem egy pont elég 550-eset, persze nem erre akarok kilyukadni mert szerintem is az a jobb ha csak úgy pötyög a táp.
-
kasa85
őstag
válasz
Laraxior #16540 üzenetére
Nagyon szépek
Vinném legszívesebben,de csak részletben.
Havi 40 ért,vagy meg kell várnom a 3 hónapot
Tegnap teszteltem Mafia 3 árnyék bugok Gaming órajelen.
Alap órajelen nem hibázik.
Árnyékok.
Fekete kocka vetülések.
Fehér villanás jelentkezett 1444MHz környékén ami alap boost a kártyánál. -
kasa85
őstag
válasz
Laraxior #16538 üzenetére
Eddig Virágbolti Win 7 et tóltam.
Windows 8.1 Home OEM
Windows 10 Pro Június közepén jár le egy éves kulcsot vettem
Köszi akkor ott szétnézek.
Talán még azt feltételezem az új Winvare gubancot csinál a régi konfigommal.
Régi Core I 2600k procim van Asus Maximus 5 Formula lappal melynek 2013 mas a biosza.
Most kipróbáltam a VGA ra specializálódott egyel régebbit.
Egyenlőre nincs gubanc alap órajeleken.
Amin mennie kéne néha bugos volt bár most tesztelem talán csak átmeneti volt,vagy a Game hibálya.
Egyenlőre Windows 8.1 alatt letiltottam mindent.
Update szolgáltatást.
Frissítések fent vannak.
Kép hiba nincs egyenlőre remélem csak paszta volt,vagy egy zárlat a lapon,mert azt is átsikáltam. -
kasa85
őstag
válasz
Laraxior #16536 üzenetére
Olyan 60% on teker a venti,é 63C fok max a Valey alatt.
Valami elméletem szerint a 2D órajellel van a gond amint átvált,mert abba maradt most amióta gyógyszertári alkohollal átmentem mindenhol,és újra pasztáztam.
Dobok egy képet melyeket próbáltam ki,de benne volt amit javasoltál.
Amúgy szenya a Windows 10,mert régi Drivert alapból fel Ápdétel.
Vagy is fel teszi a Januári saját frissítését
Találtam egy block programot Lacibácsi vagy kinek a programja Win 10 re
Érdekes neve van a lényeg blokkol minden frissítést.
Semmi baja nem volt a kártyának mindaddig míg nem jött az új Winvare verziók.
Win 7 lehet kipróbálom megszerzem eredetibe a 100% működés miatt bár ott tépem a frissítések miatt,mert mikor telepítem fél év mire megtalálja az Update frissítéseket,de van egy oldal Torko a neve Google,és ott vannak okosságok.
Win 7 Update gyorsítása érdekében van egy program azt 5 perc alatt megtalálja a 240 valahány frissítést melyre aludni kell egyet,hogy fel menjen.
Valami az alap órajel között lehet valami idle,és közép,magas tartomány között.
Gyanakszom tápra is bár remélem nem lesz hiba eddig megy rendesen
Tudsz segíteni abban új hővezető ragacsokat hol lehet venni
Tudod amik a Vramon,és a pici kis tranzisztorok,vagy miken szokott lenni fehér pamacs ami rávan tapasztva.
Kicsit szutykos már kéne valami,és kicserélném.
Fehér lenne a jó,hogy méretre szabjam,és gart ne veszítsek amennyiben megadja magát a kártya -
kasa85
őstag
válasz
Laraxior #16534 üzenetére
JUJ
Azon ne
Nehogy el durranjon
Nem is tudtam ilyen közeli vagy
Augusztus tökéletes addig a kártyát félre teszem a 1070 meg remélem beüzemelem.
Ha jó a kártya eladom persze kapsz profitot mivel segítesz csak tényleg nem akarom,hogy gajra vágja a gyerkőc gépét a kártya annyira eszi a tápot.
Most teszteltem Fallout 3 moddal tökéletes.
Jön a négy.
Végre van Magyarítás a fősztorit végig tudom tólni -
kasa85
őstag
válasz
Laraxior #16532 üzenetére
Az nagyon jó lenne
Viszont a hónapban úgy néz ki kórház.
Most is onnan jöttem haza glaukóma vizsgálat,és a szívemmel gondok vannak
Közepes hipertóniám van ami ingadozik ritkábban vagyok itthon.
Az lenne a jó 1070 lehet megvenném ezt eladnám,de együtt amint lesz legközelebb időd 7 hóban jó lenne
Folyamatosan járatni kéne a kártyát ami azt jelenti régebbi DX9C játékok,és egyebek is.
Főleg a Mafia 3 bár az fos tényleg tákolmány a game engine je.
Egyenlőre most stabilnak tűnik
Win 7 nem próbáltam.
Win 8.1 alatt nincsenek bugok viszont játékokban 3 másodperces sötét képernyő fogadt majd vissza jött a kép.
Érdemes lenne monitoron nézni,mert néha pukkan a monitorom ahol a kábel bemegy.
Mintha egy horpadt lemezt ki pattintanának
Elején azt hittem a radiátor -
kasa85
őstag
válasz
Laraxior #16501 üzenetére
Semmi csak szokásos bugok Mafia 3,és a legújabb GRW.Emberekből árnyék féle háromszög jön ki igaz Virágbolti.
Megy minden szépen.
Nem dob le az asztalra,és megy minden tesztprogram tökéletesen.
Semmi hiba ami érdekes.
Egyedül Windows 10 betöltőképernyőnél jön elő ez a jelenség.
Ha Vram lenne kéne egy jó szaki aki megoldaná.
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands fórumán írtam voltak hibák útesten,de azt mondták náluk is jelen van.
A legújabb frissítésben Winver most nem tudom 8.1 raktam fel azon megy tökéletesen,de Márciusi frissítés csomag Win 10 nél jött elő.
Próbáltam 4 fajta Drivert.
4x Telepítettem a gépet.
3c cseréltem bioszt.
Csökkentettem órajelet.
Ugyan az. -
spanglee001
addikt
válasz
Laraxior #16469 üzenetére
artic acelero 3 rarátaláltam, jól látom a gpu felfogatás merevítője (backplate) hűti hátilról a ramokat passzívan? az elég neki? meg ha jól gondolom több vrm bordát adnak, és a 980ti re valót kell rábiggyesztenem és a hozzákapott kis ventit és ennyivolt? végre beszereztem egy monitort ismét, aztán hogy nem fhd 60hz et kell kiszolgálnia, már elkezdett melege lenni
-
eszlenyek
tag
-
VTom
veterán
válasz
Laraxior #16367 üzenetére
Nem értem ezt a GPU-nak folyamatosan 99-100%-on kell hajtani meggyőződést.
Egy GPU akkor hajt folyamatosan 100%-on, ha minden képkockát kirajzol, amit kiszámol.
Tehát vagy fastsync estén, vagy abban az esetben, ami Nálad is van, hogy a képfrissítési frekvencia magasabb, mint amennyit a GPU ki tud rajzolni.Ha valaki V-sync-kel játszik, annál szinte sohasem fog 100%-on tekerni a GPU, mivel ő úgy állítja be a grafikát, hogy ne essen 60FPS alá soha.
A játékokban adott területen többet/kevesebbet dolgozik a GPU, pl. GTA V város vs. füves területek.
CPU bottleneckről meg akkor beszélünk, ha pl. a Te esetedben a 40fps-t nem 100%-os GPU terheléssel érnéd el, mert akkor nem tudja ellátni adattal a CPU, és nem tud maxon dolgozni.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Laraxior #16327 üzenetére
Ne darázz tőle én is megrögzött W7 fan voltam.Most majd 2 hónap után azt kell mondjam,hogy bevált.Mondjuk telepítés után úgy el voltam tévedve a rendszerbe,hogy percekig kerestem a c: meghajtót
Hozzáteszem én Rainmeter és ObjectDock modolással használtam a W7-et és ezt is,így kb nincs is sok különbség a kettő közt (igaz 1 napom ráment mire mindent belaktam),de kellett idő mire megszoktam.
Az csak hab a tortán,hogy tesztek/játékok alatt gyorsabb lett a karim,igaz nekem lehet gatya volt már a W7-em. -
VTom
veterán
válasz
Laraxior #16308 üzenetére
Volt itt aprón a napokban giga 1070 gyártói garival 120-ért.
Mikor rákérdeztem, hogy pontosan hogyan működik Magyarországon a giga gyártói garija (tudtommal sehogy) akkor üzletrontó, kötözködő voltam, és nyitott egy hirdetést a pali, amiben már csak próbagaris volt a kártya. 120-ért... -
TTomax
félisten
-
ffodi
veterán
válasz
Laraxior #16261 üzenetére
Nyilván, csak a fesz gondolom nem viccből van odatolva neki, vélhetően 1500 MHz körüli órajel 1,2V környékén felejtős már neki. Ha kell a magasabb órajel, akkor kell a fesz, az pedig fogyasztástöbblettel jár így is - úgy is.
BIOS img-ben meg tudod nézni.
TTomax:
Anno nekem is berántotta egyes játékoknál a 400W+-ot a 980Ti 1500 MHz-en.
-
NFree
addikt
válasz
Laraxior #16199 üzenetére
Mind 1 jo ez így is csak tudod engem éget a kivááncsiság be vagyok indulva egy hasonló konfigra de ugy néz ki elmarad a történet.
Csak utánna kéne nézni valahol, hogy nem e lehet egy kis + feszt adni a karinak. hardveres mókolás nélkül elvégre az a kari ami nállad van arra készült.
Most hogy voltak ezek a hidegek, én kínoztam 2 karit kicsit csak kevés volt a mersz , léggel 1,4 v al 980 1590 körül ment . 770 1,37v al 1490 körül. de még nem volt a vége egyik karinak sem. mielőbb szereznem kell mostmár nekem is egy 980 ti-t. (7700k val együtt)(#16200) daveoff
Ha jól tudom 1,3v ig engedi bios moddal, viszont a giga karikon ahogy nézegetem jó gpu-k vannak nagyon hidegvízzel 1,3v al eléggé lehet őket gyötörni. (hiába a giga mintha tényleg válogatná a gpu-t a karira) extrem vagy g1. persze az evga az oda tol bármilyen fost ,jobb gpu-ért már felárat kell fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest