-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
lofagi #17214 üzenetére
Hát én leírtam mindent az iPon részére (nem csak RMA részre küldtem el, iPonnak is külön ment) és ezt a választ kaptam.
"A terméket a gyártó cserélte nekünk is a beszállítón keresztül. Természetesen amennyiben bármi probléma lenne vele juttassa vissza (mi nem teszteljük a kicserélt termékeket) és soron kívül visszajuttatjuk. Köszönjük és elnézést a kellemetlenségért. "
Szóval most rendelhetek le megint garanciafutárt és várom mi lesz... megint csere lesz a bejelölt amit kérek és a másik gondom, hogy ehhez az SN számhoz nincs számlám, csak garanciális rendezés lapom, így a régi kártya számla száma alapján (és azon.szám) kell a futárt le rendelnem. Mind1..én mellékelem megint minden doku másolatát és az a biztos. Megint várok 1(+) hónapot és talán kapok egy jó kártyát is (vagy nem)
MD
L -
Cane
őstag
válasz
lofagi #17183 üzenetére
Ez a borda nem férne be oda? (13mm * 12mm * 4 mm)
-
Laraxior
titán
válasz
lofagi #17183 üzenetére
Jó hulladék egy valami lett ez a VGA.
Hiába pakolsz oda akármit a bordák elég melegek, hogy meleg levegőt fújjanak rá.
El kellene szeparálni a ramokat, a GPU-t, meg a vrm-et a megfelelő hűtés érdekében.Pl így, ahogy nekem volt:
Pl., nézett ki így is az enyém: (Más, hogy nem voltam megelégedve vele)
ez a legjobb az ilyen VGAhoz alá:
Gyárilag az enyémen pedig elég nagy borda volt, de az is kevés rá:
-
Laraxior
titán
válasz
lofagi #17175 üzenetére
En is igy hasznalom az 1060-am, csak az KFA2, bonthato garanciavesztes nelkul.
Az a helyzet, hogy 250W a kartya TDPje, csinalhatsz amit akarsz a hutonek kicsi a bordaja, nincs ami leadja a hőt. Mert hiaba viszi a heatpipe a bordakra, onnan keptelenseg lefújni, annyira kicsi a borda.
Coil whine miatt ne aggodj. Termeszetes jelenseg. Mar a 7600GT ota, ami annyit tesz, hogy tobb mint 10 éve...
En megfontolnám a másik hűtést a VGAra, mert ez a 77fok, meg az idle kb 35, elegge nyirja a kartyat. Hőingadozás.
Meg a tobbi motyonal sem tesz jot ez a meleg levego. Mondjuk az eszi hid az alaplapon elegge kap belole, meg ugy minden, mert ugye a meleg levego felfelé szall. -
Madn!ght
addikt
válasz
lofagi #17167 üzenetére
Nekem is ilyen kártyám van (OC verzióban). Rohadt hangos volt a három venti ellenére, ráadásul 80-90 fok közötti hőfokokat produkált terhelés alatt.
Vettem rá itt az aprón egy vizesblokkot + backplatet és bekötöttem a vizes rendszerembe.
(A backplate krómozott, így tükröződés nem optikai csalódás
)
Mind esztétikailag, mind teljesítményben hozta a kötelezőt. 1450 Mhz mellett több óra játék közben sem megy 50 fok fölé.
A jelenlegi VGA árak hektikus alakulása mellett kicsit nehéz jóslatokba bocsátkozni, de az tuti, hogy ez a kártya kis OC mellett teljesen korrekt a mai játékokhoz, így nem érdemes egyelőre cserén gondolkozni (kivéve ha rádszakadt a Nemzeti Bank
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest