- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Akkor ebben tévedtem jelen esetben . Ha vizezve volt nem a hő nyírta ki , de ha nem viszi a gyári órajeleket (amire a kari boost-ol gyárilag) akkor sajnos rossz valami.
Uniengine haven -el szoktam tesztelni minden maxon nekem az nyírja legjobban a karit vagy a witcher 3 , más nincs a gépena fire strike nem épp egy kimondott stabilitás teszt 1500 fölött kéne legyen a mag órajel
-
NFree
addikt
Ez viszavett órajelek mellett van így ? kéne menjen a kari ez a baj a founders editionokkal midig mindenki gyötri de a hőfok az felkúszik 80fokra mi normál de a sok hőingadozás előbb utóbb degradálja a karit . ventiprofillal meg hangos
nállam max 65 fok minden karit így lövök be de most a 980 kingpin 55 fok max üzemel ventiprofillal . inkább kicsit legyen hangos de ne menjen 60 fok fölé . 71-2 az még belefér . de nem valószinű más is így használja(ta)
-
NFree
addikt
De ez a boost ez normál . s azért kell gyári bios mert sokan eljátszadoznak a gyári boost órajellel , (módosítják) s utánna nem jó , de a te esetedben a gyári értéket sem bírja a kari . sajnos. van gpu clock meg a boost clock megadva minden karinál ,és általába a boost clock fölé szokott boostolni a kari.
Nekem a gyári 1304 a boost 1418 de 1430 on megy . gyárilag ez szinte minden karinál így van csak más az érték . 1300 az telejesn normál lenne boostolva de nem megy , sajnos gpu döglődikMennyire melegszik egyébként a kari ?
-
NFree
addikt
Meg kéne nézni gyári bios van e a karin ha nem, frissísd ha utánna sem megy szar a kari .
Volt anno egy gyári 770lightningom gyári órajelen fagyott , vagy kidobott driver ilesztő hibával , vagy kockásodott a kép. ha adtam +ba feszt akkor bírta vagy ha lejebb vettem az órajelet . (cserélték Gariba )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest