- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
SSJPeter #10960 üzenetére
Életemben egyszer sem töröltem le a régi drivert új előtt vagy bármi extrát nem csináltam a telepítő elindításán kívül. Egyszer kellett csökkentett mód DDU-t használnom, mikor a totál instabil órajel valamiért "beragadt" és win azonnal fagyott. Páran nagyon elterjesztették ezt a fölösleges DDU használatot, meg ilyen restart olyan restartot... Sokszor ezekkel is csak tovább szivatja magát az ember.
(#10963) h1mpi: Bocs h1mpi de ez nagy hülyeség. Mindkét oldalon vannak elvakult fanatikusok akik nem tudnak dolgokat feldolgozni megérteni, de kár belőlük következtetni. Szerintem a nagy többség nem foglalkozik vele éppen milyen kari van ilyen szempontból a gépében. Meg persze vannak akik akár pár %-ért vagy kíváncsiságból váltogatnak gyakran.
-
HSM
félisten
válasz
SSJPeter #10866 üzenetére
Praktikusan szerintem ezzel nincs gond, mert ahol használod, vagy nagyon sokkal többet tud a VGA, ott ráadod a V-syncet vagy FPS limit konzolparancsot és jó vagy, vagy úgysincs annyi FPS, ha V-sync OFF-on tolod.
Üresben is némák. Szval AMD-n elméletileg van CW, de gyakorlatilag mégsem gáz, legalábbis a 7900-asoknál.
Amúgy csak azért linkeltem a videót, ha esetleg valaki végignézi, amit linkeltél, azért nehogy minden sületlenségét elhiggye Linusnak.
-
HSM
félisten
válasz
SSJPeter #10862 üzenetére
Igen, mivel a gyökér 1000FPS-ekkel futtatott rajta valami őskövület cuccot...
Ez a videó remekül demonstrálja, miről szól az általad linkelt videó: [link].Mint láthatod a videó elején, üresjáratban a 7900-asok NÉMA csendesek, egyedül magas FPS-eken (értsd sokszáz) kezdenek tücskölni. Így is jó közel kellett vigye a kamerát a háznélküli géphez....
-
-
prokxy
veterán
válasz
SSJPeter #10826 üzenetére
Megrendelve MSI 970 Gaming, telefonon beszéltem velük, már a dobozra rakták a kupont!
-
HSM
félisten
válasz
SSJPeter #10726 üzenetére
Csak halkan megjegyzem, mégis minek kellene történni a visszavitt kártyákkal? Leellenőrzik és megy vissza forgalomba, ha nincs baja. Az Ipon is simán visszakaphatta a nagykertől, csak nyilván ők nem ismerték fel egyből a kismillió más HW mellett...
Nekik amúgy szvsz nem is éri meg a rosszat újraküldeni, hogy újra elálljon a nekik is költség. Ez csak egy hatalmas pech lehetett szerintem. -
-
SSJPeter
őstag
válasz
SSJPeter #10401 üzenetére
Beszéltem a nagykerrel, valóban ugyanaz a kártya, mint amit az Overclockers is árul, de ez spontán nem fog feltűnni hazai kiskerben, mert csak rendelésre forgalmazzák.
Ha valakinek mégis ilyen kell, akkor be kell menni az egyik viszonteladójukhoz, hivatkozni kell rájuk, és be kell rendeltetni, így hazai kisker feltételekkel lehet megvásárolni, de valószínű drágábban, mintha valaki külföldről rendelné.
Én pl. Békéscsabáról pont be is tudnám rendeltetni, mert a Nap-Szám Computerrel pont jó viszonyban vannak, de ismerem az áraikat, itt minden rohadt drága már eleve...kösz, nem.Ipon-nál, PCX-nél, Users-nél lehet még próbálkozni, valószínűleg azok olcsóbbak.
Árat természetesen végfelhasználónak nem mondtak, de szvsz, ez így már elég macerás, akinek kell, jobban jár ha külföldről rendeli, olcsóbban is ki fog jönni az biztos.
Ha berendelteti valaki mégis, még ráfoghatják, hogy mivel egyedi a termék, erre hivatkozással megtagadhatják az elállási jogot is, nem éri meg itthonról venni, nem ad semmi pluszt a külföldhöz képest.
Összefoglalva: Aki GTX 970-et akar mostanában venni, ne várjon erre a kártyára.
-
rayman2006
tag
válasz
SSJPeter #10411 üzenetére
Reméljük az új verzió lesz itt leírás alján is annak tűnik új verzió amit Overclockers UK-val együtt csináltak.
Lehet 2 fajta Black Edition-van egy Silent "Infinity Black Edition és egy sima Black Edition?
Vajon mikortól hol és mennyiért lesz kapható.
Én most akarok venni lehet megvárom. -
rayman2006
tag
válasz
SSJPeter #10401 üzenetére
Most melyik típus lesz vajon?
Mert gyártónak 2 típusa van ami szinte ugyanúgy nézz ki neve is hasonló ami magyar oldalon van nincs bent Black Edition név se:
NVIDIA GeForce GTX 970 EXOC
NVIDIA GeForce GTX 970 EXOC Black Edition -
sid.:Rc211v
őstag
-
HSM
félisten
válasz
SSJPeter #10212 üzenetére
Hülyeséget mindenhol lehet olvasni.... Először 7950-em volt, utána 7970, utána 280X, utána 280X CF, utána 290, soha egyetlen uninstallt nem kapott, cserébe raktam fel pár bétát is, soha semmi baja nem volt, pedig még egy Z77-->Z87 upgrade-et is megélt. A user errorokról nem az AMD tehet.
A DDU-val pedig sokszor több kárt okoz az ember, mint hasznot...
-
#Morcosmedve
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
SSJPeter #10189 üzenetére
a kondik leragasztasa tapoknal regi trukk.
bar nekem az a tapasztalatom, hogy _rendesen meretezett_ VRMmel nincs ilyen baj. a problema kb az, hogy a 970 ref 4+2 fazisos, gyakorlatilag a negyedevel kevesebbet fogyaszto 7850eknek altalaban bikabb VRMje van.
plusz egy fazis, normalis VRMhutes, normalisan megoldott borda es legaramlat. kb ennyi a trukk. esetleg meg hutes szamit, tehat adott esetben rendes hutessel is a coil whine elodazhato adott esetben, de ez se mindig mukodik.
-
h1mpi
félisten
-
ingalls
senior tag
válasz
SSJPeter #10046 üzenetére
Ez azt jelenit, hogy 50%-on pörög a procim 2d-ben? Az bizony zabálja az élettartamot és az áramot is.
El kell döntenem, hogy agyvérzést kapok, vagy nézem, ahogy 0 terhelés alatt izzad a proci?
Egyáltalán nem értek a PC-hez, bocsánat a kérdésért
De köszönöm a segítséget!(#10047) HSM: Csinál mostanában irracionális dogokat a gépem, lehet benne valami. De abból indulok ki, hogy a technika sz
r.
-
nyega
tag
-
válasz
SSJPeter #9807 üzenetére
Magyarországon sajnos nem feltétlenül müxik minden úgy ahogy kellene.
Esély sztem nem sok lesz rá,hogy lehet majd kapni.
Sztem ez OcUK-s dolog marad majd.
De Mo.-ról is lehet vásárolni.7k körüli postáért elküldik oda is.Egyébként elég jól van felépítve a kártya.
Elvileg holnap érkezik a boltba.Én a HOF-t várnám már,de még mindig késik.
Majd januárba is jó lesz,úgy sem maradok most csak 2 hetet,aztán megyek haza ismét. -
Televan74
nagyúr
válasz
SSJPeter #9753 üzenetére
És a bontott 970 -t utána kinek adják el?
A bolt sem fogja többet megcsinálni utánad,ha csak a hatodik kártya lesz tünetmentes.De legyen szerencséd,ha találtál egy boltot aki megcsinálja neked.Mivel a cw nem garanciális probléma.Zavaró dolog,én sem örülnék ha ilyet kapnék,de ha kell a 970,akkor be kell vállalni és reménykedni.
2D cw -s kártyák már határ esetek,ott szerintem joggal mondja a vásárló,hogy ez már nem. -
válasz
SSJPeter #7954 üzenetére
Nem lep meg, nyilván mérnök is látta a dobozszöveget nyomdábaküldés előtt. A cicere egy régi történet, minden szakmabeli tudja - ahogy azt is, hogy 3-4 év alatt alapesetben nem rázza szét a kártyát, ergo egy tücsök miatt nem várható a bsod-karik raklapszámra történő beérkezése. Ha ennek tudatában fogalmazták a hivatalos speckókat, akkor itt kell lennie a "Fan"-nak a 0dB után...
Úgy tudom, az ASUS nem áll rosszul cicergés-témában, van pár strix tulaj a topicban, de nemigen panaszkodtak.
P.S.: lassan kéne az 1.HSz-be egy szavazópanelt tenni, hogy kinek milyen karija van, és hogy cincog-e
-
Reggie0
félisten
válasz
SSJPeter #7946 üzenetére
Az nem a rendeltetesszeru hasznalatot akadalyozza, hanem neked nem felel meg. Ez eg es fold. A rendeltetesszeru hasznalat az azok a funkciok amiket igernek. Ezeket a technikai specifikacioban es a leirasban megtalalod. Ha lenne olyan funkcioja, hogy teljesen hangtalan mukodes, akkor igazad lenne. De nincs. Egy passziv eszkoznel erre lehet eselyed.
-
Reggie0
félisten
válasz
SSJPeter #7943 üzenetére
En nem hoztam iteletet, csak segitek neked olvasni:
7. §12 Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a vállalkozás nem hivatkozhat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159. § (2) bekezdés a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza..
Megismetlem: "...feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.".
A cicergestol hibasan jelenik meg a kep? Kerlek pereld be oket, kivancsi vagyok az iteletre. Ha nem teszed meg, akkor a bolt fogja eldonteni es ugy, ahogy irtam.
-
bigdigit
addikt
-
Attix82
addikt
válasz
SSJPeter #7926 üzenetére
El vagy tájolódva.
Be kell tartani, viszont ha a bolt megtett mindent annak érdekébe, hogy 15 napon belül meglegyen a javítás vagy a csere, onnantól nem tudsz mit tenni.
Lefordítva, jegyzőkönyvezni is kell már a boltoknak, hogy mikor jutott el a termék a megfelelő szervizbe, ha ez belefér a törekedés időtartalmába, akkor védett az üzlet.
-
válasz
SSJPeter #7917 üzenetére
Én bátran vettem, igaz ny-EU üzletből, ny-EU címre. külsőre makulátlan darab, csak cincog
Mivel az ügyintézés továbbra is nyugati színvonalon zajlik, nem viszem vissza a cincogi miatt, majd csak 2év múlva próba-szerencse alapon. Ha adnak helyette egy cincogós 1070-et v akárhogyis hívják az utódot, máris jobban jártam
.
Még egy opció: személyes átvétel. Azért egy ilyen "műszeren" látszik, ha kibontották. Pici gyűrődés a doboz nyitórészén, az antisztatikus zacsi át van ragasztva, a védőfólia nem fekszik tökéletesen, stb. Pl MSI gaminget lehetetlen újraeladni, hacsak nem szállítanak le nekik külön ventimatricákat.
A civilizált világban van erre egy kategória: refurbished, 10+% kedvezménnyel!
-
válasz
SSJPeter #7917 üzenetére
gondolkodj a bolt fejével is egy kicsit. eladnak Neked 110k-ért egy VGA-t, amin nagyságrendileg 3-5k árrésük van. mit csináljanak az ilyen visszavitt kártyákkal, amit várhatóan a nagyker nem fogad el tőlük, mint hibás terméket?
a) nyeljék be? 20-30 eladott kártya árrését bukják egyetlen darabon.
b) adják el használtan? milyen áron? Te mennyiért vennél a 110k-s új árhoz viszonyítva visszavitt kártyát? 100k-t adnál érte? már akkor is 2-3 árrést buknak.
c) más lehetőséget nem látok.(#7914) bigdigit: mindenki ezt csinálja - most akkor azért "bünteted" az AQUA-t, mert ők bevallják?
-
KAMELOT
titán
válasz
SSJPeter #7646 üzenetére
Én nem bazárt mondtam hanem a szomszédból írok és ez egy elismert üzlet nálunk. TOP 1. Nem tökölnek a gariztatással. Max 1 hét!
Én ezzel csak azt írtam, hogy nálatok kicsit túl vannak árazva a dolgok! Azért 25K az már majdnem 100eu. +50euroért már 980-at veszel -
regener
veterán
válasz
SSJPeter #6900 üzenetére
A Windows boot időt én nem emelném ki pozitívumként, mert hazaérek, lepakolok, benyomom a gépet, addig melegítek kaját és mire visszaérek addigra megy, szóval inkább a játékos része miatt éri meg, na és persze a hangtalan működés
Bár lehet valaki azzal játszik hogy a Windows-t bootoltassa fel-le-alá-fölé, de szerintem ha bekapcsolod akkor utána megy az vinyóval is, csak utána a játékok + hang (amit fent is írtam).
-
daveoff
veterán
válasz
SSJPeter #5676 üzenetére
Én most váltottam AMD-ről NV-re, simán csak DDU-val lepucoltam minden AMD cullangot, és ment fel az NV driver...semmi problémám nem volt, felesleges a win reinstall.
(#5677) csibuka85: Ez test range, végül is multi, majd megnézem single-ben is, de tudom, hogy ott kevesebb az fps. Vannak méréseim onnan is 290x-el, és 780ti-vel is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest