- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
biggamer
veterán
Mehet más alaplapon is ugyanaz szerintem, csak 30 naponként újra kell telepíteni az oprendszert, mert utána már nem indul el csak ha aktiválod.
Tudtommal, vagyis nekem XP-nél ez van.Én szeretem újtatelepíteni, mert sokkal gyorsabb lesz mindig ilyenkor a rendszer, eltünik belőle a sok " rosszaság ".
-
pzske
aktív tag
Szia
Ebben a topikban nyilván mindenki nv fog mondani , de mondjuk a gtx sp 216 változatai csak a jó isten tudja megmondani , hogy mikor leszenek itthon elérhetőek. ár /érték arányban a 4870 most a best buy . Hogy ne legyen meleg meg hangos akkor 1 9500 gt-t tudok ajánlani passív hűtésselitt kompromiszumokat kell kötni az ati is meg a nv is hangos meleg mivel csúcskarik és ugyi a teljesítményekhez kell a nafta.Én jómagam is a sp 216-ok at vártam , de végül 1 gtx 280 lett belőle.
-
TTomax
félisten
Na itt neked senki nem fogja a radeont ajánlani
de egy hirtelen érvet megdöntök a radeonnal... a te lapodban felejtsd el a CF-et,szinte semmit sem fog belőle érvényesülni,mert az nem igazi CF lap...
A másik érv ami számodra fontos a melegedés és a hang,ha valami melegnek mondható akkor az RV770,igaz a 4870 gyári hűtőjéről nem tudok nyilatkozni,viszont a GTX hűtését korrektnek tartom,talán csak vízre éri meg cserélni.
Én azért elgondolkodnék a helyedben egy GTX280.ön is mert úgy látom a 216shaderes GTX-et jól fölé árazták...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Képregény topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest