- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Ombi5: Mi az,hogy nembirsz valtani alaplapot ezt nemigazan ertem?!
Szóval a Vista hivatalos és nem "dobozos" (nem bárhová felrakható), hanem OEM, tehát a géppel vásárolt, másik pécére nem aktíválható. XP-nél úgy volt hogy mindent lehetett cserélni, csak az alaplapot nem, remélem Vistánál is ez van.
Persze alaplapot is lehet cserélni, de az már macerás, mert be kell kamuzni hogy tönkrement, stb. és telefonon aktíválni... -
VGYke
addikt
Sziasztok! Most itt nagy eretnekséget kérdezek, mint vudu 1-2 tulaj után, csak Nvidia kártya tulajdonos vagyok (radeonom soha nem volt), végigjártam az nvidia szinte összes lépcsőjét (na jó, 1-2 lépcsőt kihagytam, mert az előző tök jó volt). Most 8800GTS 640MB kártyám van, de ugye mókuskerék és kellene jobb.
Szóval az eretnek kérdésem:
Váltsak ismét nvidiára, GeForce GTX 260 216 darab shaderrel,
vagy számomra ismeretlenül, vakon vágjak bele a radeon 4870-be??Radeon már csak azért is, mert az alaplapom (amihez a hivatalos wista "jár", tehát a cseréje gázos), inteles, tehát a dupla "atit" támogatja, teljesítmény hiányomból adódóan vehetnék mellé jövőre kb. 10ezerért mégegy kártyát, oszt jól ellennék egy darabig.Számomra nagyon fontos:
a 3Dmark teljesítménynél fontosabb a zajszintet és a melegedés! (ne legyen hangos és meleg)
Szóval a jelenlegi intel 965P alaplapomba (amin a hivatalos MS Wista és Office licenc miatt nem tudok változtatni) milyen VGA fejlesztést javasoltok (GTX 260 216 shader, vagy Radeon 4870+ 1/2 év múlva még 1 Radeon 4870)?????
Tehát: GTX260 (mert az nvidia összes nyűgjét baját ismerem), vagy 4870 ami állítólag fejlettebb technológia, illeszkedik az alaplapomhoz, de nem találkoztam vele soha életemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magisk
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robotporszívók
- E-roller topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest