- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Szerintem idén nem lesz belöle semmi...már lenne valami hir rola,szivárogna innen onnan az infó
(#8114) Croft-21
Az egy átlátszó folia rajta,mert a fényesen nagyon látszik hogyha nem karcmentes...olyasmi minta zsir uj telefonokon,orákon van...ezzel körbe van matricázva...igényes a GTX,ilyesmire figyelnek... -
Laraxior
titán
azért más is közrejátszott mint az ultránál.. a haszon
Egyébként imádom ezt a karit... még hétvégéig lesz nálam...
utána valami hálókártya szerű kis vézna valami jön,amíg nem jön a másik szörny...nVidiáékra várok...
TTomax: csak kósza ötlet volt..le is mondtam róla..felesleges..és nehéz eladni. Kibírom azt a pár hetet...mondjuk nem úgy hogy itt a Far Cry 2...
jut eszembe..csináltam screent.
low és ultra highon... akit érdekel...Persze mapeditor csak.. a szűrőt még nem találtam meg.. -
gduck
addikt
E6600,GTX260,1280x1024 (XP,UltraHighQuality1.3Final)
!TimeDemo Run 0 Finished.
Play Time: 62.81s, Average FPS: 31.84
Min FPS: 24.43 at frame 1955, Max FPS: 45.78 at frame 982
!TimeDemo Run 1 Finished.
Play Time: 57.32s, Average FPS: 34.89
Min FPS: 24.43 at frame 1955, Max FPS: 46.32 at frame 1010
!TimeDemo Run 2 Finished.
Play Time: 57.35s, Average FPS: 34.88
Min FPS: 24.43 at frame 1955, Max FPS: 46.32 at frame 1010
!TimeDemo Run 3 Finished.
Play Time: 57.34s, Average FPS: 34.88
Min FPS: 24.39 at frame 1947, Max FPS: 46.40 at frame 1010
TimeDemo Play Ended, (4 Runs Performed) -
-
ImI87
őstag
Persze gondolom, hogy normális emberek hajnal 5kor még alszanak.
Csak feltűnt, hogy itt nagyon kevés user van.Kicsit túlzott árakat írtál, a két kártya között átlag 8K különbség van, és miután volt nekem mindkettő, azt tudom mondani, hogy (legalkább is nekem) simán megéri. Lehet itt jönni mindenféle érvekkel, teljesítményre a két kártya ugyanaz, játéktól függ....... De a különbségek is minimálisak, szal az ilyen "lealázza" meg hasnoló szövegek egyszerűen nevestségesek, és ez mindkét táborra vonatkozik.
És hogy miért éri meg nekem ugyanaz a teljesítmény 8K-val drágábban?
- alapból jobban szeretem az nv-t, ezt szoktam meg, a driverek és a programjaik is jobban tetszenek
- a hűtés, a hang, egyértelműen jobb a gtx..... (ilyenkor röhögök azon, mikor az ATI hívők magyaráznak, hogy "húúú kétszer akkora mag, mennyire fűt, meg elavult technológia stb......" mégis a 4870 izzik mint a pokol, az ati topikban mnden 2. hsz a hűtéscseréről szól, és hogy kinek mikor hibázik a kártyája túlmelegedés miatt)
- tuning! a gtx jobban húzható, és hoz is valódi teljesítménytöbbletet. (ha mindkét karit meghúzzuk, akkor meg már majdnem mindenhol gyorsabb a gtx.....)
- bár ez apróság, de sokkal jobb nekem, hogy a pci-e tápcsatik nem hátranéznek, hanem kifelé, mert így nem veszik kárba csomó hely.......
- és ha hiszitek, ha nem az is nagy pozitívum, hogy ez az nv topik sokkal olvashatóbb, mint az ati topik. elég megnézni a hsz-ek számát, és minőségét............ÉS NO OFFENSE !!!
-
Beowulf_78
addikt
Ez a különbség.Itt családias a hangulat, ott meg "házon belül" is többször van flame, és topik bezárás.
Amíg 3870 X2-öm volt se írtam sokat az Ati topikokba, nem éreztem ott az összetartást, amit eddig bármelyik nV topikban éreztem, most is, és amikor 8800 GTX-em volt akkor is. Így meg aztán rohadtul nem is érdekel miket írogatnak ott. Az értelmesebbekkel így is úgy is el tudok beszélgetni, ha Ati-ja van ha nV-je.
De én is befejeztem, mert megint elkezdődik. -
Beowulf_78
addikt
Van...de csak alap eredmény. Húzva nem teszteltem még Crysis alatt. Nem feltétlen publikus, mivel a logout írásom készül, és abban fogom közölni. 2 eredményt megsztok, de a Vista miatt jelenleg vissza lesz véve 469fsb-ről 465fsb-re.Vista alatt is a Prime stabilitásra törekszem, bár használatban a 469 is stabil.De az új beállításokkal újra kell kezdenem a tesztet.
1680x1050 noAA és 16xAA....[link]
[link] -
Sárpac
nagyúr
Az ati totyikban már linkelték, én mondjuk személy szerint kétségekkel fogadtam, de elképzelhető hisz 2külön karinak 2külön drivere lehetséges, csak az a kérdés, hogy a CCC mennyire képes nv melett futni.
7600-al nem 8600tól felfelé.
Talán 9500 a legjobb erre 55nm 32pipa minimális fogyasztás passzív hűtés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Akciókamerák
- HBO Max
- Gumi és felni topik
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Építő/felújító topik
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest