- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Laraxior #347 üzenetére
Persze az sem kizárt, hogy csak a csúcsmodellen lesz ennyire állat hűtés. És hát ugye lesznek a referenciától eltérő megoldások is jócskán.
Pl. nekem a Gigabyte 8800GT kifejezetten kicsinek tűnik a 7800GTX után. Zalman hűtő van rajta, nem a gyári hangos "egyslotos" hűtés. És tényleg semmi hangja nincsen.
-
janos666
nagyúr
válasz
Laraxior #312 üzenetére
Najó, de az kéne hogy még további 1-1,5 évig ne legyen dx10.1-es játék...
Mikor kijött a 2900XT tudtam tök mindegy hoyg melyik mennyire DX10-es; mikor a 3870 DX10.1-el jött már elkezdtem gondolkodni, de mint látjuk ez se okozott még gondot. Viszont most már erősen veszélyesnek ítélem a helyzetet és kacsintgatok egy 4870 felé, még akkor is ha mai játékokban lassabb lesz mint a GTX-260. -
-
leviske
veterán
válasz
Laraxior #164 üzenetére
Szeptember-október. Szegény ATi, mire kihoz egy ütőképes kártyát a GT200 ellen, addigra már mindenki bevásárol nV-ból.
Bár reppentek fel hírek, hogy június végén érkezik, de ez nem valószinű. Még a HD4870 is csak paper launch lesz Júni 23.-án. Csak a HD4850 érkezik meg a június folyamán (18.-án).
Egyébként azt nem értem, hogy akkor elvileg a 200-as családnak csak felsőkategóriás tagjai lesznek?
Nem mintha venni akarnék nV-át... csak érdekesnek találom a számozást.
Az legalább biztos, hogy aki kártyát akar venni és nincs annyira képben... az már nem fogja tudni, hogy mi, merre, hány méter.
-
tdd587
őstag
válasz
Laraxior #141 üzenetére
Q6600 (2.4GHz, azaz alapon), 4GB RAM (800MHz, azaz alapon), 8800GTX OC, GeForce 175.12, 1920x1200 (Samsung 244T), Vista x64 SP1, Crysis 1.2 patch DX10 módban indítva, minden High, kivéve fizika meg hangok, meg víz (meg talán még valami) az Very High, a shadows Medium, bár lehet felesleges volt butítani, de valamiért emlékeztem rá még novemberből, hogy elég sokat lassít, de akkor csak a benchmarkot nézegettem és nem játszottam.
AF-t és AA-t természetesen nem állítottam, gondolom az ilyenkor off. Az AA nagyon nem hiányzott, inkább a tűéles kép, mint az elmosott élek, de ez egyéni. Az AF-et így utólag meg kellett volna nézni valóban, hogy mi mennyi.
Ennyire emlékszem, meg hogy a havas részektől kezdve valóban szaggatni kezdett néha, de nem vészesen, mert akkor nyílván agyonlőttek volna és piszkáltam volna a beállításokat. De nem tettem.
És mielőtt hogy, hogy nem belémköt valaki a full HD jelentése*: 1920x1080p, a BD-n ehhez jön a 24frame/sec képsebesség. A fenti leírásban őszintén szólva semmi meglepőt nem látok, a játék pedig tényleg nagyon-nagyon szép rengeteg helyen.
* ugye igazából nincs is ilyen definíció hivatalosan.
Ellenőrző kérdés: mennyit buktam azóta a konfigomon???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa Competizione
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest