- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Én játszogattam kicsit a beállításokkal, és a tényleg a shadow detail szívja legjobban az FPS-t, ha minden mást very highre tolsz már úgy se olyan vészes a játék. (illetve nekem GTS-en még nem játszható, de ha a többit leveszem very highről highre sokat nem javul a dolog, ha meg minden medium szerintem inkább XP alól mindent highre...)
-
TazLeacher
nagyúr
Hogy egy aláírást idézzek a PH!-ról: a konfigodat aláírásba írni olyan, mintha kiakasztanád a mobilodat a nyakadba. Nem biztos, hogy pont így volt, max keresd meg, hogy kié.
Azt a CPU+VGA+monitor összeállítást én is várnám, amin Te végignyomtad FULL HD-ben a Crysis-t...vagyis végig lehet nyomni, max egy kicsit lassabban, mint a többiek. Az én gépem is elbírná, csak azt már úgy hívják, hogy képregény...
-
janos666
nagyúr
Van akiknek örömet okoz ha egyáltalán elindul a játék és valamilyen beállítással játszható és szórakoztatja őket míg végigjátszák low vagy ultra grafon (az nem érdekli, nem is piszkálja a beállításokat ha elindult és nem szaggat).
Van akinek nagyobb örömet okoz ha történetre ugyan szarabb, de szép kinézetű játékot tolhat végig és élvezi a látványt még akkor is ha unja már a zombiirtást/kalandozást, stb.
És utóbbi esetben fennál még az is mikor kijön egy játék aminek a története is érdekel és még a grafikája is szép, sőtt, a géped viszi highest grafon, nagy felbontásban, AA/AF minden. Élvezed a játékot és gyönyörködsz a képen mikor épp nem történik sokminden.Van aki azzal frusztrálja és stresszeli magát hogy épp olyan gépe legyen ami legkevesebb pénzből a lehető legjobb beállításokkal futtatja az aktuális játékokat amiket végig szeretne tolni. Van aki megengedhet magának egy drága VGA-t és akkor tuti mindennel tud majd játszani (kivéve Crysis szerű dolgok amikkel meg kell várni a következő csúcskártyát.)
De itt is nagy a szórás, van akinek relatíve sok pénze van szórakozásra (és költi is drága kocsira, motorra, bútorokra, piára, drogra, amit épp akar), mégse ítéli úgy hogy a számítógépre megérné 100ezreket költenie, mert az nem akoz neki annyi örömöt egy 3850-es mint egy üveg vodka vagy annyit egy 9800GTX mint egy adag LSD, vagy egy új krómfelni a kocsijára többet ér mint egy komplett high-end gép...Én jobban sajnálom azokat akik szeretnék highban futtatni az új játékokat csak nincs pánzük drága VGA-ra mint azokat akik kibasznak 400k-t egy gépre amit ki se aknáznak megelégedés terén. (tehát magukhoz mérten sokat adtak ki a zsebükből, de nem okoz nekik annyi örömet mint ha másra költöttek volna ugyanenyit...)
Azokat meg kicsit "butának" (nem hülyének, de nem is túl okosnak) tartom akik megengedhetnének maguknak egy drága VGA-t és okozna is annyi örömet nekik mint ha másra költik el ugyanazt a pénzt, de azt mondják: Nem leszek hülye hogy 70k-ért veszek olyan kártyát ami csak másfélszer gyorsabb egy 35k-ért kapható VGA-tól. Addig boldogok míg elkönyvelik milyen okoksan cselekedtek és a legjobb ár-érték arányú alkatrészt vették, csakhát élveznék ők igazából ha nem csak kiegyensúlyozott beállításokkal hanem Full-HD-ben AF-el, vagy csak 1680-ban de AA-val tolhatnák a kedvenc játékukat max grafon, nem kéne egy két beállítást visszavenni, vagy tűrni hogy néha be-be lassul.
Ha nem okoz örömöt fullhd-ben maxon játszani véletlen se költs annyit a gépre, de próbáld ki egyszer és ha úgy érzek neked is örömöt okozna és van rá pénzed is, sőtt, többet ér mint egy új felni/kétrekesz drága whisky, stb. ne habozz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest