Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tdd587

őstag

válasz Laraxior #141 üzenetére

Q6600 (2.4GHz, azaz alapon), 4GB RAM (800MHz, azaz alapon), 8800GTX OC, GeForce 175.12, 1920x1200 (Samsung 244T), Vista x64 SP1, Crysis 1.2 patch DX10 módban indítva, minden High, kivéve fizika meg hangok, meg víz (meg talán még valami) az Very High, a shadows Medium, bár lehet felesleges volt butítani, de valamiért emlékeztem rá még novemberből, hogy elég sokat lassít, de akkor csak a benchmarkot nézegettem és nem játszottam.

AF-t és AA-t természetesen nem állítottam, gondolom az ilyenkor off. Az AA nagyon nem hiányzott, inkább a tűéles kép, mint az elmosott élek, de ez egyéni. Az AF-et így utólag meg kellett volna nézni valóban, hogy mi mennyi.

Ennyire emlékszem, meg hogy a havas részektől kezdve valóban szaggatni kezdett néha, de nem vészesen, mert akkor nyílván agyonlőttek volna és piszkáltam volna a beállításokat. De nem tettem.

És mielőtt hogy, hogy nem belémköt valaki a full HD jelentése*: 1920x1080p, a BD-n ehhez jön a 24frame/sec képsebesség. A fenti leírásban őszintén szólva semmi meglepőt nem látok, a játék pedig tényleg nagyon-nagyon szép rengeteg helyen.

* ugye igazából nincs is ilyen definíció hivatalosan.

Ellenőrző kérdés: mennyit buktam azóta a konfigomon???

• tdd587

őstag

válasz janos666 #133 üzenetére

Nem régen vettem új gépet, úgyhogy végignyomtam a crysis-t full HD-ben, nekem megérte, és nem számoltam ki, hogy azóta mennyit buktam rajta, mert használom fél éve a gépem, tehát semmit, akkor az volt, most meg már más van.

Csak... érdemes lenne átolvasni egy hifis fórumba, hogy ott mi van, ha kiderül, hogy valaki tényleg vett egy haszongépjármű árából egy hangfalat. Hűha, és nem de sz*r, mennyit fogsz ezen bukni...

Maradjunk annyiban, hogy itt gyorsan kivettem az aláírásból a konfigot. Pár ezres ráfizetéssel ráadásul mindig a toppon lehet maradni.

Mindegy, csak azon méláztam (amíg ki nem moderálnak innen), hogy ha már a hobbynak sem örülünk, akkor mégis minek?

Üdv,

tdd587

• tdd587

őstag

válasz Hando #123 üzenetére

1. Én mondjuk továbbra sem értem, hogy másokat miért zavar ha valaki éppen drága HW alatt irogat a fórumba. Mert biztos vérpistike meg apuci, meg annyi pénzt nem is lehet keresni.

2. A másik, ami nagyon irritáló, hogy ha már drága volt és tényleg jó az alkatrész, akkor jaj de nagyon örülünk, hogy mennyit fog bukni rajta.

És persze sosincs vége, mert 1 + 2-ből következik, hogy:

3. Mégse örülünk, mert az aljasnak megint lesz pénze a következő csúcs konfigra is, lásd első pont.

Az egészből nekem az jön ki, hogy aki vérpistikézik, az mindig boldogtalan és halálosan frusztrált. De akkor mire jó ez a hobby?

(A crysis-t pedig aztán elővenni újra, amikor megjön a kártya, Very High, full HD és miegyebek... mert az úgy finom. Felrázva, nem keverve...)

Üdv,

tdd587

• tdd587

őstag

Sziasztok,

Azért nagy-nagy szeretettel várjuk, hogy végre valami csúnyán lenyomja a 8800GTX-et. A két GPU-s megoldások egyelőre nem túl szimpik, nem tűnnek okos megoldásnak.

A Crysis pedig nagyon szép full HD-ban, pedig a very high-t sajnos nélkülöznöm kellett.

Üdv,

tdd587

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés