Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Haggaimester
csendes tag
Hát köszönöm válaszod;
-meglep,hogy a HKC-ét már többen egyértelműen "veszélyesnek tartják" :/
Szóval úgy néz ki azzal lesz a gond és dobnom kell.-Ez a GTX 650-es kártya nem igényel 6 tűs csatlakozót,csak tisztán a PCiE aljzatból kap mindent mint anno a régebbi kártyák
Kipróbálom a 314.22 -es drivert is,remélem bejön és nem okoz meglepetéseket
Köszi
-
katt777
félisten
Nem feltétlenül. E5800-zal GTX560(ti) pl. F1 2010-en 25FPS felett futott max CPU-n, 4 magos gépen 40FPS-re ment föl. Itt persze nem volt úgy leterhelve a VGA, mint egfy Witcher 2-ben, de játszható volt a játék. Ha igényesebb a grafika, 2 mag is elég egy játék alá, főleg, ha mondjuk tuningolható a proci. Vannak ismerőseim, akik mai VGA-kkal még E8400 mellett tolnak vígan maxon minden játékot, esetleg Q9-re váltottak, de i3-nak még ők sem érzik szükségét.
LLD: Én tökéletesen elégedett voltam a GB 560-ammal, soha nem jelentkezett grafikai vagy illesztőhibás probléma. Kivéve persze, amikor tuningot teszteltem, de hamar kiderült, mit bír a kari.
Mondjuk nV-nál ha van hiba, remélheted, hogy a következő driverben megoldják, AMD-nél max azt találgathatod, mi lesz helyette. -
CoolBoy323
nagyúr
parancsolj
-
=HG=
addikt
Leírtam az előbb , hogy 2 Gb-nak nem sok értelme van csak erősebb kártyáknál. Talán a Boost-nál már igen...
Úgyhogy az ő konfigjához felesleges. Egy 7770-hez sem kell... Talán az 560 Ti-nál már nem jön rosszul...Én 650TI Boost-ot sem vennék, akkor már inkább HD7850 De ez másik téma..
-
lordmorden
csendes tag
nem néztem afterburnerrel, de jók a tapasztalatok. amúgy a kártya jó, nekem asus van, csendes, 50 fokot sem nagyon éri el.viszont most már full hd-n tolom, csak sc2-vel kockulok, azt már nem viszi ekkora felbontáson extreme-n... a saját programján(asus gpu tweak) úgy mutatta, hogy nem nagyon eszi meg a ramot, 100%on sem.
remélem tudtam segíteni -
Faith
aktív tag
Ja hát igazából így vehetne akár 660-at is mert az még jobb lesz Full HD-re. A sima 650-essel se lenne gondja azon a felbontáson persze ha azt mondja, hogy később full hd-re akar váltani akkor én is azt mondom, hogy jobb a 650 Ti de nem írta így ebből gondolom, hogy nem tervezi.
-
lordmorden
csendes tag
Elvileg már van oylan amelyiken van sli, de nekem is furcsának tánt, notebook verzióból van viszont. amúgy asus, direct cu hűtés, és max 45-50 fok, nagyon halk.nálam csak 1680X1050, jövőhéttől 1920X1080.
a titanium 1280ra nagyon is király lesz, amúgyis sokat bír a szerkezet, szerintem jó vétel. -
Trailblazer
veterán
Úgy látom ez már van is, csak még a kereskedőkig nem ért el. Ígéretes, bár teszteket azért jó lenne látni a hasonló kategóriás "piros oldal" ellen.
-
-
Sirandrish
legenda
Ahogy én észrevettem amikor érdeklődtem, itt a PH-n kb semmit sem "ajánlanak" ami 100K alatt van..se prociba se VGA-ba se semmibe...persze a 100K költői túlzás de előszeretettel ajánlgatják a méregdrága termékeket
Én elhiszem hogy a TI jobb de drágább is..
Nekem erre volt pénzem...van rá 3 év gari...majd meglátjuk hogy milyen..egyelőre tökéletesen meg vagyok vele elégedve..
Diablo 3, Border 2 maxon megy 1680x1050be..marha halk és még keveset is fogyaszt -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest