- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rocky100 #222 üzenetére
Én azt nem értem,hogy neked mi jó van abba,hogy idejössz,és sorolod a kártya negatívumait(főleg az árába kötsz bele,ami úgyse állandó és változik napról napra),és nem azért vagy itt,hogy segíts egy felmerülő problémában vagy ajánld/ne ajánld a topikban érdeklődőknek.
Neked valami személyes problémád lehet az Nvidia-val,vagy a 650-es szériával,de ezt illene már valamilyen off-topicban levezetned és nem pedig itt.
-
Trailblazer
veterán
-
Trailblazer
veterán
válasz
Rocky100 #208 üzenetére
A 650-es nem "széria" egyébként sem, hiszen a 650 Ti a 660-on lévő gpu "butított" verziójára épül, míg a sima 650 egy eltérő chip. És ellentétben a jótanácsokkal, nem mindenki tud/akar áldozni 60-80 ezret egy vga-ra, úgyhogy nekünk nagyon is vállalható kompromisszum ez. Nálam speciel van egy lélektani határ, ami felett már nem költök rá - max. a 7850 árszintje körül tudok rá költeni, viszont AMD/ATI-t nem akartam.
-
Eagle16
addikt
válasz
Rocky100 #146 üzenetére
Hiába 128 bit a sávszél, mégis csak 2, 2,5x-szer annyit tud mint egy 9600GT...kétszeres teljesítményért meg megéri VGA-t cserélni. 26k a legolcsóbb GTX 650 amúgy, 8k-ért eladom a Gt-t és akkor kijön az hogy 18k Ft kétszeres teljesítmény (minimum).
A 7850-es meg elhiszem hogy baromi gyors, de az 45 ezer forint...annyi pénzért lehet is.
A 650Ti ritkán van 35k körül is, igazából az az a középkategória, ami anno a 9600GT volt (azt én 30k-ért vettem 4 éve), hiába a 128 bit, ellensúlyozva van a magas órajelekkel.
650Ti-t 30k-ért már érdemes lesz venni, szerintem lesz benne annyi tartalék mint a 9600GT-ben volt.
-
válasz
Rocky100 #146 üzenetére
Én nem tudom,hogy te mit vársz el,vagy egyántalán miről is beszélsz...először is a két kari közötti árkülönbség 17e ft. Ez rengeteg pénz.Van,aki ennyit nem tud "összespórolni". És a 7850 egy erőseb kategória,nem a GTX650 ellen pozicionálták.
Meg amúgy is,én nem megyek 7850 topikba,hogy elmondjam,ha ügyesen spórolnak az ottaniak,gtx 680-at vehetnek,mer az mennyivel jobb.Nonszensz,amit írtál. -
Eagle16
addikt
válasz
Rocky100 #141 üzenetére
A GTX 650-es kb. két, két és félszer olyan erős mint a 9600GT. Onnan tudom hogy nekem is 9600GT-m van most és GTX 650-et szeretnék és utánanéztem
A 650 Ti meg vagy háromszorosan lekörözi.
Amúgy én most is 9600GT-vel játszom a Far Cry 3-at teljesen tűrhető sebességgel, igaz hogy alacsony grafikán de még ott sem csúnya ám a játék, teljesen jó.
-
milanfan
tag
válasz
Rocky100 #141 üzenetére
Ezzel most alaposan elgondolkoztattál!
Pedig már a vásárláson törtem a fejem.650TI 2GB-os kártya lett volna,de akkor így lehet le is teszek róla és mégis 7850 lesz belőle inkább.Pedig az Nvidiát preferálnám,csak nem nagyon van jelenleg erős és olcsó kártyája ebben a kategóriában sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest