- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen....ez a 3. kártya,amit ott lehet venni ,és kifújt.
Viszont volt vagy 12db (asus msi 2-3db-ot is adott,hűtőtől és OC-től függően)+giga,gainward,Evga karik is voltak... Most vagy a nagykerből fogyott el(mivel a töbi bolt is hasonló üresedést mutat.) vagy jön valami jó a helyére,de akkor az siethetne,mert itt a karácsony,én meg karit akarok venni.
-
Jól látom,hogy valamiért eltűntek a 650 Boost karik? Miért? Valamire készül az Nvidia?
-
Valakinek van tapasztalata a GTX 650 Boost és a Pentium G840-es párosítással? Full HD-ben menne. Ha nincs,egy hasonlóan is jó lesz,pl i3.
-
-
-
Ha 3 moncit akarok rákötni az adott karira,akkor milyen csatlakozókat kell használatba vennem?
-
válasz
#93931776 #1026 üzenetére
Most kicsit hülye helyzet van videókártyák árazása terén,a legolcsóbb 650-es 25K körül van, a Ti verzió 30k és a ti boost pedig 32k-tól kezdődnek,szóval összesen 7k a különbség a legalapabb karik között. Innentől kezdve nálam csak a hűtés fog számítani,és ez alapján fogok egy Twin FrozR MSI-t venni,Boost-ot,2GB rammal,de csak ha 36-37K körül lesz kapható!
Én a videókarim tulajdonságát az EVGA Precision X nevű programjával figyelem meg. Játék közben a képernyő felső sarkába kiírja a hőmérsékleteket,GPU és memóriahasználatot is,ezzel tudtam nyomon követni,hogy milyen beállításokkal érem el az adott játékban a játék határait.
(#1028) csoty: A leírás alapján pedig csak GTX 650 Ti chipsetes,é ezt többször is leírták.
-
válasz
#93931776 #1024 üzenetére
Én úgy tudom,hogy a felbontás és a textúrák eszik a ramot.
Én spec jelenleg rome 2-t játszok,magas textúrával(minden más alacsony),1024x768-ban és a GT630-as karim az összes memóriáját használja (1GB).
Mivel új moncsit veszek,jóval nagyobb kraft is kellene,ezért gondolkodom a TI-n és Boost-on. -
Sziasztok!
GTX 650Ti és Ti Boost közötti vételen vaccillálok. Full HD-ta fogom használni,két kérdésem lenne:Elég-e egy szimpla Ti a Full HD játékhoz,kb közepes beállításokkal?
Van-e különbség az 1 és 2gb közötti verziók között?(Ti-nél és Boost-nál is)Amilyen játékok lesznek Cod sorozat, BF 3-4 ,Total war sorozat(mostani Rome 2 is,de mivel ez memóriazabáló,szinte tuti kell a 2gb)
-
-
válasz
Rocky100 #222 üzenetére
Én azt nem értem,hogy neked mi jó van abba,hogy idejössz,és sorolod a kártya negatívumait(főleg az árába kötsz bele,ami úgyse állandó és változik napról napra),és nem azért vagy itt,hogy segíts egy felmerülő problémában vagy ajánld/ne ajánld a topikban érdeklődőknek.
Neked valami személyes problémád lehet az Nvidia-val,vagy a 650-es szériával,de ezt illene már valamilyen off-topicban levezetned és nem pedig itt.
-
válasz
Ice&Lime #160 üzenetére
Nem értem,mit hasogatsz ezen.
Ha érdekel,minden gyártó más szempont szerint határozza meg termékei TDP értékét. Általában igyekeznek egy igencsak extrém esetet meghatározni TDP-nek( ami valós esetek közt nem történik meg),de a videókártya konfig szerint eltérhet 1-1W-al.Ezen nincs mit témázgatni.És hogy elkerüljük a további,felesleges kérdéseket,ajánlom a teszt elolvasását,ezek mind-mind le voltak írva. Ha olyan eset,vagy lehetőség érdekelne,amivel nem találkoztál,akkor érdemes kérdezni!Hátha járt más is ugyanúgy,ahogy te. -
válasz
Rocky100 #146 üzenetére
Én nem tudom,hogy te mit vársz el,vagy egyántalán miről is beszélsz...először is a két kari közötti árkülönbség 17e ft. Ez rengeteg pénz.Van,aki ennyit nem tud "összespórolni". És a 7850 egy erőseb kategória,nem a GTX650 ellen pozicionálták.
Meg amúgy is,én nem megyek 7850 topikba,hogy elmondjam,ha ügyesen spórolnak az ottaniak,gtx 680-at vehetnek,mer az mennyivel jobb.Nonszensz,amit írtál. -
Remélem,hogy csökkenni fognak az árak. Nvidianak már ideje lenne ezt a lépést elkövetni,mert tényleg kicsit túlárazottak a kártyái. Remélem,elkövetik ezt a "hibát".
(#67) Lordus: GTX 650 van pariban a 7770-el (kb) ,szóval ha azt kihajta,ezt is kifogja. GTX 650Ti viszont tényleg sok lenne a procinak.
-
Érdekes a felállásod,gondolkodóba ejtő.
Mivel most még csak alacsony felbontáson játszanál,arra full grafikai beállításoknál(bármilyen játékra) jó lenne a GTX 650Ti.
Viszont a későbbi,Full HD-hoz a GTX 650Ti már már kevéske lenne,főleg a mostaniaknál újabb játékok esetén. Nem Ultra,hanem High beállítások mellett kellene játszanod ahhoz,hogy élvezhetőek legyenek a játékok.Viszont ha később Full HD esetén is ultra beállítások lennének a célok a később megjelenő játékoknál is,akkor arra GTX 660 Ti lenne a legjobb választás.(itt garantált a full HD és ultra beállítások). Ha esetleg ez a "terv" jobban tetszik,akkor GTS 450-et vennék most(vagy GTX 550-et, GTX650-et,ezek ugyanolyan erősek) és az új monitorral együtt az előbb említett GTX 660 Ti-t fél évvel, 1évvel később.
Részemről mindkettő megoldás jónak tűnik,ezt igazából neked kell mérlegelni.(Hogy lesz pénzed később,nem lesz-e gebasz a magánélettel,munkahellyel, esetleg mennyire zavaró,hogy nem tudsz full grafon tolni 1-2 gamet,stb...)
A hsz-re a válasz pedig,hogy 1GB-os verzió elég a játékok 95%-hoz,kivéve a BF3-at,ott rendszerint 1200mb körül szokott memóriát fogyasztani a játék.
-
Őszintén szólva nem ismerek embert,aki hasonló felállással próbálkozott volna. Szerintem határon lenne ez a felállás,vagy nem tudná kihajtani a VGA-t a proci. Ha itteni tapasztalat nincs,nézz körül a neten és külföldi fórumokon. Ha találsz valami anyagot,ide is linkelhetnéd,hogy mi is okosodjunk.
-
Szia.
Ilyen kategóriában a 2gb-os kivitelek nem hoznak sokat,vagy semmit sem.
Egy kategóriával feljebb, GTX 660 Ti például már jó full HD játékra,max grafikával.GTX 650TI-vel lehet full HD-ben játszani,de le kell venned medium-high beállításokra a grafikát,magyarul kompromisszumok árán fogsz tudni élvezhető sebességet elérni.LCD TV-ken általában kell legyen HDMI csatlakozó. Ez a kártyákon is megtalálható,ezzel tudod majd összekötni.
-
válasz
AlyArkhon #35 üzenetére
Nem szintetikus tesztekre,tehát 3dmark meg ilyensmi nem kell.
Egyszerűen játékokra gondolok,hogy milyen beállítások mellett tudod játszani.
(összehasonlításképpen ,nekem a BF3 GTS 45-en medium beállítással ment csak akadás nélkül)
hasonlóképpen a Batman Arkham City és AC revelations is.Ezek a játékok érdekelnének legfőbbképpen(és esetleg több mai játék,amikkel te is játszol.
-
válasz
AlyArkhon #18 üzenetére
Üdv
Sok!Vannak játékok,ahol a TI verzió a dupláját hozza a sima verziónak.Ár/érték arányban is jobb a sima verziónál a TI ,kb 25%-al és a fogyasztás/teljesítmény aránya is kb 10%-al.
Nekem megéri a 25 euro árkülönbözetet.
Itt a teszt ,érdemes átfutnod legalább a grafikonokat az összehasonlításhoz. -
Szevasztok,örülök a kari topikjának,legaláb lesz honnan néznem a tapasztalatokat ,érdekességeket és kérdezni is tudok majd.
Ezt a karit tervezem megvásárolni,de csak akkor,ha olcsóbb lesz. Konkrétan a GTX650 TI verzió,azon belül is MSI vagy ASUS (speckó hűtés,alacsony zajszint).
Ha van/lesz valakinek akkor 1-2 tesztet szívesen olvasnék róla.Én csak akkor vennék,ha 34K alá bemegy az ára,mert valljuk be,ennél többet azért nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Call of Duty: Black Ops 6
- Assetto Corsa EVO
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest