- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Srácok most raktam össze a gépet és megkapta a vízhűtést az inno gtx650ti boost kártyám
Szerintem én leszek az egyetlen aki ilyen olcsó vga kártyára vizet rak, de már adott volt a gépben korábbról a víz, csak a blokkot kellett beszerezni rá, de univerzálisat vettem így későbbi kártyámra is rá tudom rakni ha cserélek egyszer.
-
kovsol
titán
válasz
CoolBoy323 #855 üzenetére
Talán vissza kellene nézni a logokból, hogy mi okozta a kék halált Erre több ingyenes progit is találsz a neten.
-
kovsol
titán
Szerintetek az inno kártyánál ami a csavaron van kis matrica a hűtés levételének elkerülése miatt, hogy lehetne leszedni sérülés nélkül ?
Jó volna rádobni egy vizes blokkot ha már úgyis itt a tripla extrém radi a gépben a proci hűtésére.
-
kovsol
titán
válasz
CoolBoy323 #826 üzenetére
alt+enter kombóra se megy át fullra ?
-
kovsol
titán
én amint olvastam a cikket azonnal letöröltem és ment fel a 314.22
(#820) Dark KillerX Win7 már egész jól tolerálja az ilyet, de az anomáliák megelőzése végett nagyon javasolt ott tényleg a újratelepítés. AMD nek van amúgy driver lepucolója, de azt kizárolag win7 el szabad használni.
-
kovsol
titán
Az mitől lehet, hogy játszok és csak úgy egyszer kilép a játék minden féle hibaüzenet nélkül ? Pl most is toltam a WoT -t és menüben állva egyszer csak eltűnt a játék.
-
kovsol
titán
Én is gondolkoztam egy használt gtx480 -on. De inkább vettem egy új kártyát friss garanciával. Meg azokat ki tudja mennyire hajtották szét, azért elég meleg jószágok és sokan még tuningolták is nem kicsit.
-
kovsol
titán
Nem az én hibám
Itt a Fehérvári boltban amúgy az enyémen kívül volt még1 a polcon.
Sapphire 7870XT (Tahiti-LE) kari mellett eléggé eltörpül:
Drivert melyiket érdemes használni? Nekem az utolsó NV kártyám egy Inno3D 6600GT 128MB AGP volt.
320.18 van most felrakva.Amúgy mivel a hátlapon is van ram csipp, esetleg arra ha rakok ram süniket az csak használhat neki nemde ? Vízhűtésem van a procin így a levegőt se mozgatja ott nagyon felette semmi, csak egy 12cm -es venti a tetejében a háznak.
-
kovsol
titán
Beléptem a klubba egy inno gtx 650 ti boost 2gb kártyával. 7870CFX után elég nagy downgrade, de jó kis kari ez. Starcraft2 -t ez is viszi maxon
Aquaban az utolsóra csaptam le kb, mert amint megrendeltem utána pár perccel levették a weblapról. -
kovsol
titán
Inno3D GeForce N65B-4SDN-E5GS GTX 650 Ti BOOST 2GB DDR5 PCIExpress + 16.500 Ft játék kupon ma 37900Ft az Aqua boltjaiban. Azért ez így már tök jó ár !
Így azért jóval olcsóbb mint a gtx660 és annyira nincs is lemaradva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest