- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark0179
csendes tag
hülyeség ez a win7.. mert 3évig használtam olyat ami xp-t írt és win8.1 volt rajta és semmi baja nem volt.. viszont a táp tök8 mert a 9800gx 238W fogyasztással hiba mentesen ment.. játék alatt a vga hőfoka 45 fok.. viszont most meghalt valami mert összeomlott a win10 egyiknapról a másikra és most win8.1 et fogok majd rárakni.. viszont lehet CPU problem mert régen akkor csinált ilyet ha felhúztam.. viszont ez nem volt húzva tudomásom szerint.
-
mark0179
csendes tag
Köszi az infókat.. hát igazából mielőtt elmentem volna LAN partyra azelőtt az alaplapom chipkészletét akartam felrakni ami n980a SLI a neve.. mert úgy gondoltam az megoldja a társproceszoros hibámat mert az eszközkezelőben írja sárga felkiáltójellel hogy nicns felrakva de nemtudom mivel kellene próbáltam már mindennel .. na és elmentem lanozni.. lanozás vége fele visszajöttem a szünetemről és nézem villog a monitor.. a kérdésedre a válasz: Gridnél kezdte el ezt.. aztán cod2,cod4,cod5,farming simulator 2015 nél nem csinálja.. pedig egésznapmegy a gép..
-
mark0179
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=gm4RL4Dtz2o&feature=youtu.be
itt egy videó a problémámról hátha átlátjátok és figyelem aki segítő választ ad annak fizetek!!
-
mark0179
csendes tag
Sziasztok az én msi gtx650TI boost twinfrozr 2gb gddr5-ös kártyám azt csinálja hogy elsőnek kikapcsolja a monitort aztán vissza kapcsol utána mükszik 1percig aztán kikapcsol véglegesen vagy ha nem kapcsolja ki akkor bead egy fehér képet.. és szia... nemtudok mit csinálni? mi lehet a baja? játék alatt a hőfok 50 max! alapból 35 fok.. nem értem mi a pöcs baja lehet ha megse hajtottam... max gridnél vittem fel csumára a grafikát megnézni hogy viszi aztán vettem is le.. aggasztó.. kezdem egyre jobban utálni ezeket az szutyok nvidikat.. 9800GX2-m is ezt csinálta és memoria bajos lett..-.- csak ott kapásból elcsíkozodott minden és nemtudtam mit csinálni.. kérlek titeket segítsetek légyszíves..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest