- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
Dark KillerX #817 üzenetére
"De nem árt azért új rendszert ilyenkor rakni!" - én soha nem raktam egy vga csere miatt új rendszert.
-
Rocky100
csendes tag
válasz
Dark KillerX #186 üzenetére
Ez csak azért lehetséges mert a kepler igen jól muzsikál bf3 alatt.Megfigyelhető bármelyik tesztben.Egyébként meg ez csak egy dolog.Én semmi szín alatt nem vennék 650-est, pláne ilyen horror áron amennyiért most vesztegetik ezt a "teljesítményt"
Lesz ez sokkal de sokkal olcsóbb is.Főleg jövőre.Akkor meg már min egy gyárilag oc-zett 670-esre ruházok be
ui: BOCS HOGY ÍGY LEHÚZTAM A 650ES SZÉRIÁT, DE HÁT HA NÁLAM CSAK KÁVÉZACC NEM TUDOK RÓLA ELŐNYÖSET ÍRNI(ez abból is adódik hogy jó ideje kiismertem a hardware piacot, így hát mindig picit hosszabb távlatokban gondolkodom)
-
Mans20
addikt
válasz
Dark KillerX #188 üzenetére
Hello
és 1280x1024 re melyik vga jó amivel high-ultrán lehet a legtöbb game 4 körüli AA meg AS-el? meg amivel 40 alá nem nagyon esik le az FPS?gonolom a 650Ti,legjobb lenne egy 660,de az drága.
-
válasz
Dark KillerX #186 üzenetére
[link]
Nem teljesen kompromisszum mentes. AA-te vissza kell venni, de egyébként oké. -
milanfan
tag
válasz
Dark KillerX #188 üzenetére
Ok,köszi!
Ezt nem neked szántam,inkább csak az elmúlt 1-2 hónap tapasztalatai alapján írtam le a véleményem. -
milanfan
tag
válasz
Dark KillerX #182 üzenetére
És kompromisszum mentesen mi a legolcsóbb VGA ,aminél nem kell semmit visszavennem?
-
milanfan
tag
válasz
Dark KillerX #180 üzenetére
És az én I5 3470-es procim 8GB ram az már elég neki?Mert pont most töröm a fejem egy 2 Gb-os 650Ti vásárlásán...
Csak essen már egy kicsit még az ára könyörgöm!!Egyébként nekem BF3 multihoz kellene full HD-ra.Ahhoz remélem elég? (1600*900 is elég)
-
milanfan
tag
válasz
Dark KillerX #178 üzenetére
Olyan erős a 650Ti,hogy egy kétmagos proci már ki sem tudja szolgálni???
-
Trailblazer
veterán
válasz
Dark KillerX #29 üzenetére
No erről a driverről full lemaradtam.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Dark KillerX #13 üzenetére
diablo3, gta4, meg régebbi gamek lennének úgyis. (az 5e-ből meg lett egy ugyanolyan értékű gamer egér)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest