- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Nekem rózsaszín kockát voltak láthatóak, kép szétesik, majd egy hibaüzi...és az illesztő sikeresen helyreállt....játékok közben nem voltak gondok a legújabb driverrel sem, csak descopon. De most a 314.22-vel semmi hiba
A tuning nálad hogyan alakul ?
Mert én egy érdekes dologra lettem figyelmes : MSI AB-val monitorozva, játékok közben azt vettem észre, hogy a GPU alapból, tehát feszemelés nélkül 1.1v-ot kap, majd kis idő elteltével ez lecsökken 1.082V-ra,
de itt már az adott, egyébként stabil 1050MHz-en kis idő után ki is kifagyott.... ha +12mv-ra feltolom a csúszkát MSI AB-vel, akkor ez az érték megmarad állandó 1.1V-on játékok alatt és így már nem fagy.
-
Alpachino
veterán
válasz
LaciMc82 #619 üzenetére
Az attól függ, hogy mekkora kompromisszumokra vagy képest a játékok graff. beállítását illetően
Pl. nekem a Crysis3 GTX660-al, 1080p-ben ultra beállításokkal, FXAA-val kb. úgy futott, mint 650Ti-vel high/medium beállításokon....de pl. a BF3 no AA-val ultrán is szépen fut kis 650TI-vel
-
Alpachino
veterán
Beléptem a klubba ( legalább is egyelőre) egy ASUS GTX650TI-vel....Eddigi tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy kellemesen csalódtam ebben a kariban. Simán hozza a korábbi GTX560 TOP, GTX560TI, 6870-em teljesítményét, amin meglepődtem a korábbi netes tesztek után.....a 7770-től pedig egyértelműen és érezhetően gyorsabb.
1080p-ben (egy sandy I5-el) sem kell szégyenkeznie, mondom ezt egy 7870, 7950, GTX660 után is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Cyberpunk 2077
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest