- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
válasz
Trailblazer #211 üzenetére
így igaz!
én is kb. 3 éve vettem a 9800gt és 4850 vga-kat, 20E ft-ért. Most 10-ért simán elviszik.
Sztem ez a kártya is lesz olyan jó, hogy kiszolgáljon és később még eladható, óriási bukta nélkül!
Persze ha tele lennék, és éjjel nappal játszanék, én is erősebb vga-t vettem volna! - ez is igaz -
Lordus
senior tag
bocsesz, lemaradt a felbontás:
tv-n néztem, így 1280x720ja, és az nvidia még mindig nem tudta megoldani, hogy az lcd tv-men normális legyen a kép.
nagyobb a kép, mint a tv... kb 1-1 cm-rel túlcsúszik, egyelőre nem tudtam beállítani, ami elég bosszantó... -
Lordus
senior tag
na, beraktam, és a hitman tesztet futtattam.
emlékeztetőül: c2d e7500@3600 mhz, 4 gb ram, hd4850 volt a konfig.
Hitman medium-high beállításokkal volt min 16 fps, max 30 fps, average 20 fps.Most a 650 ti-vel minden full-ulta, 16x anisotropic, stb... minden bekapcsolva:
max: 44 fps, min 20 fps, average 25 fpsazért ez testvérek között is simán 20%, PEDIG nem ugyanazzal a beállítással tszteltem.
De azok kedvéért, akik szintén hasonló gépet nyúznak, tesztelek egyet a régi beállításokkal, pill, és jövök
megvan, max: 48, min: 20, average: 26
azaz kb. 30% javulás tapasztalható ennél a játéknál elvileg.Tegyük hozzá, hogy a hitman az atit ajánlja a játékhoz...
szal elégedett vagyok, persze majd a hugica teszteli wow-on is...
-
Lordus
senior tag
na, itt van a kezemben!
holnap berakom, megnézem, mit tud.
Gigabyte 650 ti OC 1 gb rev 1.0(!)ez az erősebbik!
)
A csomagolás eléggé gazdasági válságos...
Egy kártya, egy cd, 2 oldalnyi leírás és egy madzag. Kész. ennyi)
-
-
Lordus
senior tag
pénteken hozzák a 650ti-met.
Viszont amit közben észrevettem:
A 650 ti ugye már pci-e 3.0
Az én 775-ös lapomban pedig még a pci-e x16 1.0 vanemiatt lesz lassulás,vagy kb az agp4x - agp8x pároshoz hasonlítható a különbség, ahol nem volt érezhető javulás???
-
Lordus
senior tag
válasz
Trailblazer #129 üzenetére
itthon???
én november elején láttam csak a nagyker árlistában... előtte csak sima 650-ek voltak.
én csak kis hazánkról írtam -
Lordus
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #123 üzenetére
hát ez az!
nem tom hogy fogom tesztelni, mert csak wow-val játszik...
lehet, berakom az én gépembe, egy ultramax hitman absolution tesztre (ti. én sem játszok, csak a hitmannel)
-
Lordus
senior tag
na, húgom döntött, 650ti-t kér.
ha minden jól megy, jövő héten kerül hozzánk, majd mondom a véleményt! -
Lordus
senior tag
válasz
Sirandrish #102 üzenetére
részemről is utolsó off:
90-es évek végén én sem szerettem az nvidia-t. 3dfx rajongó voltam. (anno egy voodoo3 nem kicsit verte a riva tnt-t) De változnak az idők, ki tudja, 5 év múlva lehet, hogy a Cyrix lesz az atomzsírkirály proci és az intel-amd együtt mennek pendrive-ot gyártani
-
Lordus
senior tag
válasz
Ice&Lime #103 üzenetére
ém is ugyanígy vagyok ezzel, szívem szerint nvidia-t vennék.
bár... 3,5 éve az nvidia nem tudott kiadni egy normális drivert, ami az lcd tv-t meghajtotta (normálisan)
na, az amd már ekkor tuti drivert csinált a 4850/lcd tv pároshoz
De ne menjünk vissza 3 évet, mert MA van, és nem abból kell kiindulni, mi volt régen)
szóval a 650ti messze a legjobb, a sima 650 meg a leggyengébb. a 7770 meg az aranyközépút (ár/érték arányt, nem pedig lapkakészítőt tekintve)
Még egy nagy baj van, mindhárommal: 128 bitesek. a 650 ti-re is ezért haragszom, mert ha hagyták volna 256 biten, akkor igazi csúcs lett volna.
persze akkor ki vett volna 660-ast dupla áron? -
Lordus
senior tag
válasz
Sirandrish #99 üzenetére
huh, akkor most kezdjük el az amd-intel vitát is?
...
azért összehasonlítani csak szabad, nem? valszeg nem véletlenül viszik középkategóriában kimagaslóan a 7770-et.
vagy azok mind idióták?! -
Lordus
senior tag
én azt veszek
mármint GB.
a sapphire-rel sincs semmi gond, de arra csak 24 hó gari van, a GB-re meg 36!
Most sapphire 4850 van az egyik gépben, a másikban meg GB 9800GT.
korábban több GB kártyám volt, probléma nélkül.
sőt, az előző vga-m (már nem emlékszem mi volt) sima Gigabyte kártya volt, és alapból Zahlman hűtéssel adták!
Szóval szvsz ne aggódj a gb miatt, semmivel semm jobb az asus-msi-sapphire... (azért említettem ezeket, mert általában ezek elérhető árú kártyák) És a GB általában nagyon jó áron van! -
Lordus
senior tag
én is vívódok, teszteket néztem, haverokat kérdeztem, és a sima 650-ről lebeszéltek, mondván, hogy gyenge. Jobbanmondva a 7770 kb. 2-3000 ft-tal több, és ehhez képest bőven erősebb általában.
A 7770 ár/érték arányban a legjobb talán, de ha van még egy kis pénz a tárcában, megéri a 650TI-t venni, mert ez ugye nem a 650 alapjaira épül, valójában a 660 "butított" változata, és erősebb a 7770-nél, valamint nagyobb jövőt jósolnak neki.
A baj csak az, hogy 8000 ft különbség van a 7770 és a 650ti között, de valszeg nem fogja tudni hozni a 20%-kal jobb eredményeket...Hát, mivel két gép is van, lehet, hogy egyikbe 7770-et, másikba 650ti-t veszünk, meglátjuk, mi a különbség.
(viszont a két gép sajna elég régi, c2d e7500, tehát a 650ti-t nem fogjuk tudni kiaknázni, gyanítom) -
Lordus
senior tag
olvasgattam, és egyelőre olyan információkat kaptam (persze ki tudja, helyesek-e), hogy egy ati 7770-est kihajt, de a 650ti-hez már valszeg kevés...
ugye a ram is ddr2 800-as, a cpu is csak 2 magos, 3ghz-es (mondjuk ezen tudunk növelni), szóval nagy valószínűség szerint a 650ti erősebb proci/ram párossal lenne kihajtható.
Mindegy, olvasgatok még, hátha okosodok!
-
Lordus
senior tag
hello,
jelenleg egy 9800gt-t hasznalok.
C2D E7500 gepem van. erdemes csak vga-t fejleszteni, vagy nem tudja a proci/ram (kis huzassal) kiszolgalni a 650 ti-t?nem akarok uj gepet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux haladóknak
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen routert?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amazon Fire TV stick/box
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest