Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
új driver 326.01. 320.49-hez képest -2fps metro last light, +pár a grid 2 min képkockaszámához. ezen kívül nemsok változást tapasztalok, megfelelően működik.
-
Xelo
addikt
nem, +550nél találkoztam először képhibákkal lentebb is vettem kapásból 500ra, ott meg csak hosszabb idő után jelentkezett valleyban, 3dmark 1× futtatva még tiszta volt. nem szedem le a hűtőt pedig kiváncsi lennék milyen memóriákat szereltek a kártyára mert mennek az biztos
abban is igazad volt a másik témában hogy a memóriák befolyásolják a gpu stabilitását, 1176/6800on metro last light benchmark loopoltatásnál egyszer kaptam egy driver not responding üzit így még egy kicsikét lentebb vettem, 1176/6700 és minden perfekt. nem is basztatom szegényt tovább ez is több mint amit vártam
-
Xelo
addikt
Vigneau GTX 660 beállításainak módosítása még jobban bejött
max power target 150%, voltage 1200: eredmény: 1176/6800 anélkül hogy túlfutna a power targeten. remek
megnéztem meddig bírják a memóriák szemetelés nélkül és +450ig simán mennek, +500nál kezdték túlkaposgatni (effektív 7000mhz). nem rossz azért ez a kis fapados inno3d.
-
Xelo
addikt
köszönet. power controllal játszottam kicsit hogy ne throttlingoljon a kártya (ne vegye lentebb az órajelét ha túl sokat enne), próbálkoztam sokféle beállítással jelenleg az MSI GTX 660 Hawk biosából lopott értékeket használom és úgytűnik jóféle. e mellett a max voltage #2 beállítást piszkáltam, az alap 1150-es értékkel evga preci szerint 1175öt ad a kártyának, 1175ös beállításal 1187-2000 között. próbálom megtalálni a tökéletes balanszot. a fesz állítással az alap boost mértéke is változik. úgytűnik 1176mhz a full stabil vége a gpunak, memória valahol 350+ de azt annyira tapasztalataim szerint nem érdemes nyúzni mert az is eszi a powert annyi sebességet viszont nem ad hogy megérné. én is kerestem az ichill biosát neten de nem találtam
-
Xelo
addikt
ejj véletlenül felülírtam az eredeti biost. valaki töltse már fel nekem az inno3d ti boost gyáriját. jó lenne megtartani a biztonság kedvéért. gpu-zvel kilehet menteni
-
Xelo
addikt
na kepler bios tweakerrel játszottam tegnap egy pár órát
megoldottam hogy ne legyen throttling (ha túl sok powert használ a kártya lentebbveszi a sebességét alapból), adtam neki egy kis feszt illetve ha power csúszka maxra van húzva 1176-ra boostol memória pedig 6502-re (nem láttam értelmét fentebb menni, nagy a memsávszél) így csak egy csúszkát kell felhúznom (powert 14%-ra). ha valakinek kellene a bios-om küldjön egy privit. másik dolog néztem hogy 3dmark oldalán kb az összes 6000 pötty fölötti Ti Boost-os eredmény az enyém 3DMark13 Firestrikeban pedig az egyedüli 4100 fölötti.
a kártya így Battlefield 3 alatt max 70 fokra melegszik, Unigine tesztek hosszú futtatása 75öt produkál
-
Xelo
addikt
na kipróbáltam a Ti Boosttal a legújabb drivert "mert bevállalom" alapon, félretéve a rossz tapasztalatokat a GTX 570nel és meglepődésemre minden tökéletesen működik továbbra is. tesztelve: GTA 4 (+iCEnhancer), Assassin's Creed 3, Metro Last Light, Path of Exile, Fifa 13, Sleeping Dogs, Borderlands 2, Battlefield 3, Incredible Adventures of Van Helsing, Grid 2, Saints Row 3
NAGYON elégedett vagyok a kártyával
-
Xelo
addikt
guru3d alapján biztosíthatlak hogy 314.21 bétát vagy 314.22-es whqlt. olvasgassatok kicsit és eszetekben nem lesz felrakni a legfrissebbet
-
Xelo
addikt
a 320as szériájú drivereket mindenképp érdemes hanyagolni egyetlen kivétel ha valaki 780gtx-el rendelkezik. teljesen elégedett vagyok "so far", mondjuk csak Battlefield 3 ment fel ami kishd-ban (1360×768) ultra beállításokkal (főkapcsoló ultrán) multiban 60+fős szerveren 70-100 fps körül rohangál.
-
Xelo
addikt
inno3d gef 650 ti boost vélemény, ahogy láttam többen kérték:
-a kártya időben megérkezett, csomagolása kicsit fapados de nem felejtették el mellékelni a kuponokat (AC3, stb)
-enyhe tuninggal se melegszik 71fok fölé (unigine heaven extreme beállításaival tesztelve) automata ventibeállítással. aki 80-90 fokokról számolt be az valószínűleg valamit nagyon elnézett az afterburnerben
-a hűtője hangtalan a Noctua mellettmsi afterburner beállításaim: power limit 110%, gpu +110mhz boost (1180 köré tolja, unigine valley hibásan 1300 feletti értéket ír ki), memória +320 (6640Mhz effektív)
3dmark11 pontszám a fentebbi beállításokkal
unigine heaven extreme pontszám
a konfig adatlapomon megtalálhatódriver: semmikép nem érdemes a legutolsó whql drivert használni, nvidia fórumát olvasgatva elég reális hogy attól pukkant meg a gtx 570 a gépemben.
314.22-essel tökéletesen működik a ti boost
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest