- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
Szerintetek az mitől van , hogy játék közben elmegy a kép fekete háttér kb 3 mp-ig , majd vissza jön és az fps-em olyan egyharmada/felel lesz az addiginak ?
-
troland26
őstag
Na megkaptam a kártyát , a kollegám tegnap bement este érte az aqua-ba . Most adta oda ..délig dolgzom utánna kipróbálom .
Játék kupon + ac3 kupon járt hozzá ( ezeket majd szerintem eladom )
Viszont a doboz és a zacsi nem volt bontatlan ..ez nem gáz ?
Mondjuk régebben fel szokták bontni a kártya adatait leírni...
-
troland26
őstag
Én folytattam egy beszélgetést egy Inno3d gtx 650Ti boost tulajjal . Remélem nem veszi rossz néven , hogy bemásolom az ő válaszát ide , de sok tépelődő fórumtársnak választ adhat egy 650Ti Boost tulaj első benyomása .
Ezt kérdeztem tőle :
Na megvan a kártya ? Milyenek a tapasztalataid ? Zaj ? Melegedés ?a válasz :
Szerintem egyáltalán nem hangos, de sokmindenhez nem tudok viszonyítani. Eddig, ha csak nem volt valami hibás akkor sosem zavart a gép hangja.
Olyan 30C körüli (27en is láttam már) az alap hőmérséklete. Játék alatt, ha minden igaz 65C fölé nem ment, de mindenképp 70 alatt van.
Teljesítményben az alap 650 ti boost-ot hozza, még nem álltam neki húzni a picikét, de a Bioshockot szépen viszi.
Picit OEM feelingje van, sok mindent nem raktak a dobozba. Fontos, hogy nekem elfelejtette odaadni a manusz az Assasins Creed 3-at, amiért még visszamegyek hétfőn, már telefonáltam a dologgal kapcsolatban.
Összességében megvagyok vele elégedve, külsőre persze lehetne szebb is a kártya, meg szép lenne, ha valami EVGA Superclocked változat zümmegne a házamban, de ennyi pénzért ez rendkívül jó ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest