- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe2
aktív tag
No, végre alszanak a srácok... Olvasom a teszteket ezerrel, és tényleg, a Maxwell még csak most jön. Bocs, de nem foglalkoztam mostanában a ZÖLD karikkal, ez volt az utolsó. Ez a helyzet hasonló a HD4770 érkezéséhez (igaz, ott csíkszélesség váltás is volt). A GTX 660 egyre jobban tetszik, köszi a segítségeteket
Igen az 560 Ti 20k-ig lenne reális, no mindegy.
-
stewe2
aktív tag
Nem rossz. Igazából egy GTX560 Ti is elég lenne, van is belőle egy kosárral az aprón, de sajna mindkét tápom kicsi hozzá (1×6 pinesek). A plusz táp meg ugye +10k. De tényleg: 40k-ig tele van az iPon (pl) 750 Ti-vel. Bár most, hogy nézem a 660-as Giga is csak 43k. Szal nehéz ügy
Ja, és hogy ne felejtsem: az új kártyákhoz szórják a kuponokat is
-
PlayMax
nagyúr
Na igen,de hála istennek nekem ez nem került bolti árba,max. 17K-ban van. Ez előtt 7770-em volt amit nagyon szerettem (XFX Dupla ventis gyönyörű darab),15-20% al gyorsabb a gtx.
+122Mhz-t tudtam húzni rajta feszt emelés nélkül,memóriához inkább nem nyúlok,alapórajelen 1350,sztem nem rossz,inkább őt békén hagyom.Hülyeség a driver probléma,semmi bajom nem volt az AMD-el ezen a téren,Nvidia-nak sem sokkal jobb a drivere.Különbséget kéne megneveznem a két gyártó közt,az AMD-nek szebb és élethűbb képe van játék és film nézés alatt,Nvidia-t meg jobban szeretik a játékok és kevesebb a microlag jelenség.
Jó a procid!
-
raubisoda
senior tag
Így van.Egészpontosan tegnap még XFX HD7750-em volt amit nagyon is sajnálok.De elegem lett a gondokbol ( driver).Így monst egy GTX650-el csapatom ami nem éppen meggyőző azaz gyengébb mint a 7750-es.Egyébként a battlefield játszhatatlansága miatt cseréltem le.Amit ugyan egyrészböl bánok viszont így megúszom -10fps-el de stabil nincsen semmi gond exe hiba stb.Sajnos azt kell mondjam még van mit tanulnia AMD-nek driver terén.
A CB-t nem is ismertem így megköszönöm mert hála neked most már ismerem.
[ Módosította: Speed® ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest