- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
válasz
raisechip86 #1309 üzenetére
Hali
Az ujabb procizabálo gémekben kevés lesz mellé. Pl crysis far cry bf multi stb
De am a boost nem sokkal erosebb a 260xnel. -
Gainka
őstag
válasz
raubisoda #1210 üzenetére
Ez hülyeség, nem szar az a széria csak mivel közel best buy kategoria sok embernek van és a problémak nagy része is szerintem use error. Az a legnagyobb baromság hogy azért nem veszel olyat mert másoknak gondjaik vannak, ha összeomlik a firefox is a vga driverre fogják stb. Nekem semmi problémám nincs vele.
Attól függetlenül ha nagyon árom a 750 ti-t meg a teszteket, mert ha nem száll el az ára lehet lecserélem rá. -
Gainka
őstag
válasz
Otrodon #1155 üzenetére
Nem hinném.
Legutóbb mikor neten néztem filmet (pedig nem szokásom) kb 2 centit be volt elöre töltve a film és mégis meg akadt, szerintem ez betudható annak hogy neten keresztül, szar lejátszó stb. Mármint hogy neten nézed a filmet.
Ha letöltenél egy 50 gigás 1080 pixeles filmet meg sem nyikkanna. -
Gainka
őstag
Emlékszem rá hogy ezt irtad vagy majd nem igy : amelyek a gyenge minőségű alkatrészek miatt következtek be
De itt most nem az 560as topikban vagy
Meg amugy is kit erdekel az a k..va 560, más sapphire kártyákat ugyan ugy vették mikor a 78xx-es kartyák bs hibásak voltak... pl.. -.-Ezt csak neked : ) [link]
-
Gainka
őstag
Már nem azért de a miota figyelem a topikot csak te "kerülöd" a Gainwardot miközben egy panasz sem volt még rá.... Nem akarok beléd kötni de más is olvassa a topikot nem csak azok akik irnak is, az hogy te nem szereted a GW-t saját problémád.
Akinek a GW tetszik nyugodtan választhatja ajánlatos a 2 ventisért kiadni a 1-3 ezret (boost) mert szinte hangtalan.... -
Gainka
őstag
Az egy GB-os boost-ról sehol nem készült teszt? kiváncsi vok hogyan és hol fogy el az a "háromnegyedgigabájt"
-
Gainka
őstag
Nem tudjátok mi annak a proginak a neve ami rózsaszínben ki irja a vga memória használatot cpu használatot stb?
-
Gainka
őstag
BF 3 -at nagyon szépen viszi a boost
you tube
A tesztelő jól használja a fedezéket
-
-
Gainka
őstag
Olyat még nem hallatom hogy a Gainward gagyi, söt talán a leghalkabb az összes közül a 2 ventis verzsön am meg ha tuningolni akarsz minek? akkor már miért nem veszel 660-t pár ezerrel drágábban, érdekesen állsz hozzá , [link] Venti mögött ott a kis hütö borda is
Lehet hogy a Gainward már nem a régi de szerintem a boost gs-t nagyon eltalálták.
-
Gainka
őstag
1 GB-os ti boost [link]
-
Gainka
őstag
válasz
Nikolausz85 #515 üzenetére
Ha a 660ra nem akarsz 55-56ot áldozni akkor a boost jo választás nvidia oldalon, én szerintem az a pár fps nem éri meg az oc-st. Ati oldalán találsz már 45 ért 7850 et 1gb-st a 2gigások 50 körül mozognak.
A 2 gigás 7790 es is 47 ért van tehát azt nem éri meg csak az egy gigásat, gtx 650 ti-t már nem éri meg venni, föleg 2 gigásat nem , inkább gyűjtögetni kell egy kicsitÉs akkor marad a 7850 és a 650 ti boost, mind a kettöröl találsz cikket a ph-n kicsit olvasgatsz és eldöntöd ha nvidia párti vagy ugy is a boostot választod ha egy kicsit modernebb kártyát akarsz akkor a 7850 jobb választás a jövőre való tekintettel.
-
Gainka
őstag
Találtam egy boost sli tesztet
[link]
-
Gainka
őstag
Mindenki a sima verziót vette Gainward-bol vagy van valakinek golden simple-s? (boost)
1500 forint van köztük akkor gondolom nem sokkal jobb. -
Gainka
őstag
válasz
Darko_addict #452 üzenetére
mindent értek, akkor ez már rajtad áll
-
Gainka
őstag
válasz
Darko_addict #447 üzenetére
Vapor x-et már nem is szabad meg venni szerintem mert akkor már picivel többért ott van a 7790, amit én is csak akkor veszek ha nem lesz della boost ra vagy 660ra. szerintem vegyél egy olcsobb 650 ti-t. Én is közép kategóriából veszek mert ha az öszi karik brutal jok lesznek és tavaszra nyár elejére jók lesznek az árak akkor nem lesz gáz lecserélni ujra.
(magyarul inkább süröben veszek középkat. mint ritkán csúcs-ot) mert aztán meg ugy járok mint ism. a 295-el hogy nagy teljesítmény majd jo sokáig birja persze, aztán jött a dx 11 és cserélhette le a drága karit,persze ez nem azt jelenti hogy évente veszek video kártyát, de én azt mondom hogy aki nincs bele bolondulva az élsimitásokba az a 650 ti vel vagy egy 7770 el simán eljátszik full hd-ba crysis 3 650 ti --> [link] -
Gainka
őstag
válasz
Darko_addict #434 üzenetére
Szerintem a két ventisek tuti nem hangosak , gigabyte-rol még nem halottam hogy hangos lenne de majd hátha ir egy-két tulaj
ezt ajánlom másoknak is [link] -
Gainka
őstag
válasz
Ricsiii1992 #432 üzenetére
Jó kis kártya ez, csak dráguska még, nem kapkodok, először a procit veszem meg, és ha az után sem változik az ára akkor gtx 660at veszem, te jol jártál
-
Gainka
őstag
válasz
Ricsiii1992 #430 üzenetére
-
Gainka
őstag
válasz
Ricsiii1992 #426 üzenetére
Várunk mindenféle tesztet és adatot
-
Gainka
őstag
Érdekes teszt [link], a tesztben levő 7850 56 000 körül van, a Gainward 52 000, nekem nagyon bejön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest