- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
válasz
troland26 #732 üzenetére
Nem tudom, de szerintem mindegyik driverrel előjön a hiba. Nem tudom milyen beállításokkal, és játékokkal játszol, de szerintem a nagyobb memóriaigényű játékoknál jön elő....Én FHD-ban játszom a BF3-at, persze "kompromisszumokkal" ( egy pár szűrő off) és néha produkálja a fent látottakat (ritkán). Ilyenkor elég ha kilépek a játékból és vissza...Utána megy rendesen..
-
Vigneau
félisten
válasz
troland26 #644 üzenetére
Most már az MSI is rak fel az egyik csavarra, mint ahogy évek óta a Palit, vagy a GW. A Sapphire pedig egy műanyag, szivaccsal bélelt tölcsért használ a PCB GPU felőli oldala és a hűtő bordája között.
Amúgy a matrica levételét meg lehet próbálni. Ügyes kéz és jó köröm kell hozzá - talán nem sérül.
-
embe
nagyúr
válasz
troland26 #593 üzenetére
Ok csak ott egy hibáról írt a fórumozó, arra lettem volna kíváncsi, hogy az a hiba fenn áll-e. Nem derült ki, hogy vga, vagy valami más hiba-e.
-
katt777
félisten
válasz
troland26 #575 üzenetére
Én úgy láttam, hogy 3-as, ez a hűtő olyan, megnéztem az inno3d honlapon és tesztben is. Bár dual slotot írnak, ez tény, a tesztek és a képek mást mutatnak. (Keress rá).
embe: Jó a lap elrendezése.
FaTHI: 1 v. 2GB-os volt az a 650ti?
-
katt777
félisten
válasz
troland26 #559 üzenetére
Pedig volt egy X1600Pro-m. Vagy lehet, hogy Club3D volt? Nagyon régen volt már.
Amúgy néztem az említett karit, nem volt az említett helyen, erre Árgép meg kidobta. Így pofára tényleg jónak néz ki. Ez persze nem OC-s. Zaj- és OC tapasztalata van valakinek vele? Bontott képet nem találtam róla. Mert eddig minden nV karimban volt 18-25% kapacitás, ettől nem szívesen válnék meg.
iChill-t látom tuningost TPU tesztekben, de olyat meg nem találtam kaphatót. -
katt777
félisten
válasz
troland26 #553 üzenetére
Mondjuk az Inno3D megint nem minőségi kategória (ATI-m volt még régebben). Eddig 45K-ért találtam ASUS DirectCU-t, gyárilag tuningolva.
Gainka: Hát, a TDR-hiba mindenesetre GW-oknál jött ki sorozatban, még a minap is valakinek dobálta, pedig a ref. driverben már rég javították. Egyszerűen nem megfelelő minőségű alkatrészekkel szerelik, és sok mást is. Zajról lehet vitázni, nekem Windforce 2-es 560-am volt, na, az 100%-on pörgő ventivel is csak búgott (AMD kártyákhoz képest sehol nem volt, ahogy a melegedése sem
), viszont még tuningolva sem kellett neki 75%-nál több. Szóval leginkább GB-ot vennék, ha lenne.
A 660 10-12%-kal drágább a 650ti boostnál, és 3-4%-kal gyorsabb. Mi a fenéért vennék 660-at?
(Amúgy azt terveztem, amíg nem jött ki a kistesó.) Nem videózok telenyomor mobilnettel, de azt azért tudom, hogy nagyobb (és több) venti jobb és halkabb hűtést eredményez, bár anno az ASUS Glaciatorok ezt eléggé sikeresen cáfolták.
Mans20: 1 ventis 440GT-m is volt (többit lásd feljebb), annak sem volt szinte semmi zaja. Amúgy bármibe fogadnék, hogy én vagyok az utolsó ember a Földön, akit rá tudnának venni arra, hogy AMD VGA-t vegyen. 10 évig gyűrtem őket, még ATI-tól kezdve, és folyamatosan láttam, hogyan qrnak el rajtuk mindent, az avultatásuk pedig főleg nem tetszik. Pl. a HD4-es sorozat támogatását 1 éve megszüntették. Ha most vennék egy 7870-et, amely 650ti-hez hasonló teljesítményt tud, honnan tudhatnám, hogy 2 év múlva még lesz hozzá driver?
Régi játékok meg nem futnak, csalnak a driverekkel (pont most olvastam, hogy vmelyik progit (megint) úgy gyorsították, hogy butították a megjelenítést (szóval nem az fut, amit beállítottál), és még sorolhatnám. Nem, azt hiszem, nem nagyon vagyok visszatéríthető, ha már visszatértem az nV-hoz (régen is az volt, csak akkor meg az nV kezdte a csalásokat a meghajtókkal, és az ATI még 1 volt a minőséggel).
ecchi42: Inno3D-nél nem csodálkoznék a problémádon. GW-nál is gyári meghajtó kellett pl. a ref. helyett, próbáld azzal.
Harmatos a procid a VGA alá a jelenlegi beállításaiddal. Tedd magasabbra a grafikus megjelenés szintjét, akkor nem leszel ennyire CPU-limites.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Exkluzív órák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest