- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz
Trailblazer #300 üzenetére
Remélem akkor hó elején lesz teszt róla,de lehet csak a 650 ti-t veszem,1280-ra biztos elég,csak jó ha van tartalék a kártyába,majd még eldöntöm melyik lesz.
[link] itt van egy írás arról hogy van e értelme 2gb-nek,elvileg a késöbbiekben lehet pár játéknál,csak arról nem ír hogy elöbb elfogy a kártya ereje.
-
trickyy
senior tag
válasz
Trailblazer #299 üzenetére
Azért beszéltem 650-ről, mert azt még megéri venni lehet, hogy akkor annyiért vetted, most Aqua-ba 42k egy Giga 650 Ti, mondom rátok van bízva, de aki 42k-ért 650 Ti-t vesz játszani egy 2 GB-os 7850 helyett, szerintem az nem best buy. Felesleges a 2 GB belőle, ez így van.
Egyébként ne érts félre, nem vagyok AMD párti nekem is volt jó néhány NV kártyám, csak a Ti-t tartom feleslegesnek a sokkal magasabb ára miatt.
-
trickyy
senior tag
válasz
Trailblazer #296 üzenetére
Azért nem kell túlzásokba esni, egy GTX 650 nagyon jó, középkategória, közepes felbontásra. De egy Ti 45k-ért nonszensz, 7850 130W TDP-je, ha sok neked, úgy, hogy kétszer erősebb mint egy 650, az baj. Persze aki nagy NV fan, annak lehet "jó" vétel. Ár-érték arányban egyértelmű, hogy AMD.
-
Mans20
addikt
válasz
Trailblazer #296 üzenetére
Majd még jön a GTX660 SE is,a 7850 ellen,csak hát ismerjük az nv árazását.
-
Kroni1
veterán
válasz
Trailblazer #224 üzenetére
Egyetértek maximálisan, szerintem is nagyon jól sikerült kártya remek fogyasztás/teljesítmény és ár/érték aránnyal! AMD kártyáim voltak az utóbbi időben, de elhatároztam, hogy veszek egy ilyet, mert 36k körül tudok most szerezni két jó gyártótól. Ti melyikre voksolnátok?
Mindegyik 3 év garis, az ASUS nyilván hűvösebb és nagyon halk (a PH teszt alapján) a giga is elég jó lehet ezen a téren szerintem, és mellette szól a kisebb méret, meg a gyárilag magasabb tuning... Hmm
-
Rocky100
csendes tag
válasz
Trailblazer #221 üzenetére
36...alakul ez
De, jogos a felvetésed, felmerült egyébként.Csakhogy pont ezek "csinnbummcirkusz" fejlesztések azok amik rengeteg mindent meghatároznak majd a továbbiakban
30körül egyébként simán vennék egy 650ti-t öcsém gépébe(örülne neki mint majom a farkának
)mert az ő moncsija csak 1440*900.Mint mondottam volt nem rossz kis kari ez, sőt hogy továbbmenjek, jelenleg elég is(khmm..).De számos negatívum szól mellette amibe most nem mennék bele
-
Lordus
senior tag
válasz
Trailblazer #211 üzenetére
így igaz!
én is kb. 3 éve vettem a 9800gt és 4850 vga-kat, 20E ft-ért. Most 10-ért simán elviszik.
Sztem ez a kártya is lesz olyan jó, hogy kiszolgáljon és később még eladható, óriási bukta nélkül!
Persze ha tele lennék, és éjjel nappal játszanék, én is erősebb vga-t vettem volna! - ez is igaz -
milanfan
tag
válasz
Trailblazer #209 üzenetére
Maximálisan egyetértek!
"nem mindenki tud/akar áldozni 60-80 ezret egy vga-ra, úgyhogy nekünk nagyon is vállalható kompromisszum ez"
Ez itt a lényeg!!!
Persze Rocky100-nak meg abban van igaza,hogy aki hard gamer annak ez biztosan nagyon kevés és hosszútávon csak pénzkidobás lenne!
De a magamfajta "néha eljátszogatok" típusnak szerintem egy 7770 vagy egy 650Ti akár 2-3 évig is bőven kitart!!
Mert nem létkérdés a Full HD,a max.élsimítás meg stb. -
milanfan
tag
válasz
Trailblazer #203 üzenetére
Köszi!
és a 2GB-os kérdésem? -
Lordus
senior tag
válasz
Trailblazer #129 üzenetére
itthon???
én november elején láttam csak a nagyker árlistában... előtte csak sima 650-ek voltak.
én csak kis hazánkról írtam -
milanfan
tag
válasz
Trailblazer #78 üzenetére
Köszönöm!!
-
milanfan
tag
válasz
Trailblazer #71 üzenetére
Köszi!
Látom az adatlapodon,hogy neked ilyen kártyád van.Mennyire vagy megelégedve vele amúgy,ha megkérdezhetem?
Én most szeretnék venni egyet és nagy dilemmában vagyok,hogy az legyen-e vagy esetleg Ati vonalon vmi. -
sylas
tag
válasz
Trailblazer #61 üzenetére
és ha hdmi hdmi-vel?pl tv-vel összekötve!
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Trailblazer #45 üzenetére
Bocsi de mit ertessz ez alatt hogy Generic ? Meg mit kene miert frissitenem ? nem jok az eredmenyeim vagy mi ? bocsi a sok hulye kerdesert ...
-
ESP
őstag
válasz
Trailblazer #40 üzenetére
i5-2400 a többi annyira nem lényeg.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Trailblazer #26 üzenetére
Persze hoz vmi pluszt a 12.11,de annyit nem hogy beérje a 650Ti-ot ,másfelől az Nv is adott ki azóta egy drivert [link],ami szintúgy hozott némi boost-ot a kártyának!
Én is úgy gondolom azért a 650Ti még mindig le van szakadva a 7770-től bőven!
-
Tomix24
addikt
válasz
Trailblazer #21 üzenetére
Ha az új 12.11-es drivert is kipróbáltad volna akkor más lenne a helyzet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest