- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
milanfan
tag
válasz
Flashback #185 üzenetére
Köszi!
Látom neked is a sima van.Próbáltad azzal is egyébként a BF3-at multiban??Egyébként nagyon csodálkozom azon itt a fórumon,hogy ideális videokártyát 50-60 ezer alatt szinte senkinek nem ajánlanak!Pedig azért szerintem az átlag felhasználó jó ha a 30 ezres kártyát meg tudja venni és mindegyik azt mondja,hogy bőven elég az is!Jó lehet,hogy nem ultra beállításokkal és élsimítással meg mittuomén mivel,de akkor is!
Csak azért vagyok nagy dilemmában,mert épp kártya vásárlás előtt vagyok és nem tudom,hogy sima 650-es legyen 30-ért vagy esetleg a Ti 40 körül.Mert azért legalább 2-3 évig nem szeretnék megint új kártyát venni.Mondjuk nem vagyok egy nagy játékos,de jó lenne,ha egy darabig minden élvezhetően elmenne vele,ha már kedvem szottyan kipróbálni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest