- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
milanfan
tag
válasz
Flashback #185 üzenetére
Köszi!
Látom neked is a sima van.Próbáltad azzal is egyébként a BF3-at multiban??Egyébként nagyon csodálkozom azon itt a fórumon,hogy ideális videokártyát 50-60 ezer alatt szinte senkinek nem ajánlanak!Pedig azért szerintem az átlag felhasználó jó ha a 30 ezres kártyát meg tudja venni és mindegyik azt mondja,hogy bőven elég az is!Jó lehet,hogy nem ultra beállításokkal és élsimítással meg mittuomén mivel,de akkor is!
Csak azért vagyok nagy dilemmában,mert épp kártya vásárlás előtt vagyok és nem tudom,hogy sima 650-es legyen 30-ért vagy esetleg a Ti 40 körül.Mert azért legalább 2-3 évig nem szeretnék megint új kártyát venni.Mondjuk nem vagyok egy nagy játékos,de jó lenne,ha egy darabig minden élvezhetően elmenne vele,ha már kedvem szottyan kipróbálni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Subaru topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- HP OMEN 3080Ti
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest