- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Hozzátéve azt hogy a Boost kártya árából már 580at is kapni akkor én az utóbbit választanám.
-
Gaboman
nagyúr
Persze, ott is kikapcsoltam az alvás funkciót, de sajnos továbbra is fennállt a jelenség.
Azt mondják az Audió technológia kavarhat be, az AMD arra még nem írt jó drivert.
De én nem tudok várni hónapokat hogy jó legyen mert munka közben is kikapcsol és az nálam nem fér bele.
Már vissza is küldtem és másik típusra cseréltetem. -
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap vettem meg egy Sapphire 260X OC 2GB kártyát, de két nagy gond van vele, az egyik hogy D-Sub csatlakozó nem jó hozzá csak a DVi mert a másikkal remeg a kép
Ez még nem is lenne nagy gond, de olyan driver hibája is van amiből már elegem van.
Zerocore technológia ami a teljesítménycsökkenést segíti csak hogy úgy oldották meg hogy kikapcsolja a VGA-t hogy minél kevesebb legyen a fogyasztás.
Ezzel egy gond van nem lehet másképp életre kelteni csak ha Reseteljük a gépet, mindent kipróbáltam már, driverek, alvó állapot kikapcsolás, hozzá írt program semmi nem segít.
Mivel gépen dolgozom és már munka közben is megszakadt kicseréltetném a kártyát.Mit ajánlanátok aminél nem jelentkezik ez a két probléma, főleg driver gond ne legyen és ilyen program se hozzá.
650Ti OC 2GB vagy 650TI Boost 2GB, GTX660 érdekelne.
Erre is kicserélik a kártyát.
Melyik a legjobb típus belőle, leghalkabb, leghűsebb? -
Gaboman
nagyúr
válasz
dragonfx #1148 üzenetére
7000ből a 7790OC-t érdemes venni 30-31ért, a 650Ti Boost 34-35nél többet nem ér.
Sajna teljesen eltűntek, én is érdeklődtem utána, ha tudok megcsípek egy egy giga GTX570OC-t azt fel 850re és GTX580 szintet produkálok vele, mindezt 30 ezerért.
Szerettem volna GTX650Ti Boostot de ha találsz is véletlen jó sokat kérnek érte. -
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni GTX650Ti Boostal kapcsolatban, 1GBos kártyát keresek 35000Ftos maximum árért.
Ki tud esetleg olyan boltot ahol lehet kapni ennyiért, én sajna nem találtam eddig. -
Gaboman
nagyúr
Köszönöm mindegyik választ, ha a sima uninstall és a Driver Sweeper nem fog segíteni akkor friss Win lesz belőle.
Bár remélem azt azért nem kell.
Melyik drivert ajánlanátok hozzá? -
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Ma rendeltem meg ezt a kártyát:
MSI 650TI Boost.
Jelenleg AMD 6870 van a gépben, szerintetek elég csak a drivert leszednem és feltenni az NV drivert vagy egy format sem ártana a gépnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest