- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Ha az 560-amból indulok ki, tuti, hogy a 650ti Boost is elég mindenre, de a Metro LL-t azért megnézném, milyen beállításokkal viszi Full HD-ben.
38k-ért valóban bb volt, 45-ért már megfontolja az ember a 660-at, hiszen az is tuningolható, és pont a GB GTX660 (Windforce 2 elég pöpec hűtés) már 50k-ért vihető (olcsóbb az ichill 650ti Boost-nál).Most egyébkéntsak Gainward 650ti Boost-ot látok 40k körül, azt meg kerülném. GB már 43k fölött van.
-
AlyArkhon
őstag
Látod mégis tudom tolni a gamokat
Most vettem meg a Call of Duty Black Ops 2 őt és éppen tegnap voltam haveromnál van egy batár nagy 3d s tv je arra dobtam rá a gépet és 1920x1080 as felbontáson full graffal 20-28 as fps el ment a game . Szerintem teljesen korrekt tekintve hogy nem mai alkatrészek vannak a gépemben ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest